Autor |
"Pytanko" |
|
CTA
|
bluesuit
|
|
VooDoo źle mnie zrozumiałaś to że przez ćwiczenia to nic sie nie dzieje moja odpowiedź jest konkretnie do autora postu, i taka dziewica, krórej błona przerwana została palcem już nie jest tą czystą dziewicą bez skazy. Oczywiście że ćwicząc, gimnastykując się można uszkodzić błonę i wtedy poprostu nie przerywa sie jej podczas pierwszego razu ale nie jest to spowodowane PALCEM. |
Ekspert -
 |
|
|
Cronos
|
|
Tak zaraz pewnie wprowadzicie dalsze rozgraniczenia czym i jak "można" tę błonę przebić, żeby kobieta była tyle samo "warta" a kiedy mniej. Śmieszne i pachnie szowinizmem... Utrata dziewictwa to inicjacja seksualna i tak to należy postrzegać, bo czy dziewczyna ma błonę czy nie tak samo przeżywa ten moment.
|
VooDooDoll
|
|
a nawet jeśli Palcem to co?!?
Nie wiem gdzie ty sie wychowałeś ani jakim człowiekiem jesteś, ale nie zazdroszczę Twojej przyszłej (niewatpliwie cnotliwej) żonie...
Jak w sredniowieczu ****a, jak w sredniowieczu...
EDIT: no tak, młody jestes to jeszcze ci sie dużo wydaje
Zmieniony przez - VooDooDoll w dniu 2005-06-30 23:42:40
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
"jak w średniowieczu" - moja dziewczyna też tak mówi  |
Ekspert -
 |
|
|
Mario_35
|
|
Ciekawe jest to że głownie w tym temacie wypowiadają się faceci. O psychice kobiety, znaczeniu błony dla niej, jej utracie itp. Skąd to wszystko wiecie? Wyjątkiem jest tylko Voodoodoll.
|
|
korian
|
|
bo rozmawiamy z dziewczynami na takie tematy.. |
Ekspert -
 |
|
|
VooDooDoll
|
|
Jasne... i one wszytskie powtarzaja to samo... to co chcielibyscie usłyszeć....
Mówia, jakie to dziewictwo cenne, jakie ważne, że robienie loda nie przystoi...
Litości...
tez kiedys powtarzałam takie bzdury, bo nie wiedzialam co innego miałabym powiedziec.
|
|
czanymotyl
|
|
czytam prawie wszystkie wasze tematy, ten jest zenujący, waszy wypowiedzi sią smieszne, dziewczyna z przebita błona nie jest czyta? ludzie, jezeli błona zostałą przebita nie podczas stosunku to oczym wy gadacie....
przesadzacie z tym, rozmawiacie o czymś bez czegoś ichyba nie wiecie czym jest prawidzia miłość...bo nie błona czyni kobiete wrata....
|
|
Cronos
|
|
Dobrze mówi dać mu wódki
|
korian
|
|
VooDooDoll - chyba źle mnie zrozumiałaś..
"Mówia, jakie to dziewictwo cenne, jakie ważne, że robienie loda nie przystoi... " - nic podobnego nie powiedziałem, ja poprostu bronię tezy, że przebicie błony dziewiczej np. poprzez ćwiczenia nie dyskwalifikuje danej kobiety jako dziewicy.
|
Ekspert -
 |
|