Autor |
"Róznica wieku ...." |
|
Fullstrong
|
|
Wysłana - 22 sierpień 2005 23:57 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam do Was pytanie ostatnio zaczalem sie spotykac z kolezanka ktora ma 26 lat a ja 18, bylismy razem na wakacjach ale dopiero po przyjezdzie zaczelo sie cos pomiedzy nami dziac i poszlismy kilka razy do łozka ja czuje sie z nia bardzo dobrze ona ze mna tez tylko martwi mnie roznica wieku i to jak nas beda wszyscy postrzegali jak na razie jestesmy przyjaciolmi, jak myslicie czy to ma sens???
 |
|
|
Immortall
|
|
|
|
Immortall
|
|
|
|
ensei_t
|
|
sens ma napewno, a jak Wasz zwiazek przyjma - z tym to roznie bywa w naszym zacofanym spoleczenstwie :D bardzo bym chcial sie dowiedziec jak Wam sie ten zwiazek dalej uklada :> aha, nie wiem czy myslisz o czyms na stale (nie sadze) ale ogolnie to... Ty 40 ona 48, Ty chcesz isc do lozka, i nie masz z kim bo zona juz tak Cie nie kreci ;]
|
Immortall
|
|
|
|
ensei_t
|
|
o Ty :P a tak serio to troche chlopakowi zazdroszcze dojrzalej i zdecydowanej kobity :>
|
rafee
|
|
Najpierw to ustal z nia jak to ma wygladac, bo moze ty juz sie angazujesz a dla niej jestes tylko zywym wibratorem. Szczerze mowiac ja traktowalbym to bardziej jako dobra zabawe niz jako poczatek pieknej i dlugotrwalej milosci
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
dokladnie, znam wielu takich chlopcow, ktorzy sie zakochiwali w doswiadczonych starszych paniach a potem plakali, nie angazuj sie w to tylko pobierz nauki
|
|
Immortall
|
|
no ja o naukach mowilem
|
|
arachno
|
|
|
|
Fullstrong
|
|
jesli chodzi o pakowanie to nie jestem maly mam 182cm i 79kg, jak narazie poprostu nie angazuje sie zbytnio tylko jesli mija dzien i sie nie spotykamy to ogarnia mnie lekkie w****ienie.... ale chyba nie kocham jej, nigdy nie bylem zakochany a jesli juz to panny kochaly sie we mnie bez wzajemnosci... Zobaczymy jak bedzie napisze na forum