FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7782 razy ¬

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
REGULAMIN DZIAŁU CZYLI JAK UNIKNĄĆ BANA 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "REGULAMIN DZIAŁU CZYLI JAK UNIKNĄĆ BANA"   

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 16 wrzesień 2009 19:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Moi drodzy, młodzi i głupi użytkownicy tego działu! Mimo, że matura jest prostacka i zdałaby ją nawet małpa i tego, że większość pytających tutaj uważam za kretynów i leniów, to przez swoją przewrotną naturę, wrodzony altruizm i dobroć wyciągam do Was pomocną dłoń, aby i Wasze pokolenie zdało w tym roku ten egzamin.

Chciałbym zapoznać Was z zasadami jakie tu panują, co powinno ułatwić nam współpracę przez najbliższy rok szkolny. Postaram się jak najprościej, w formie punktów i podpunktów, wymienić wszystkie reguły, mając na uwadze Wasz niski poziom inteligencji i lenistwo, co zmusiło Was do przyjścia do mnie po pomoc.

REGULAMIN

I. Jesteście wszyscy<no, może w 99,9%> głupi, o czym będę Wam na każdym kroku przypominał, kpił i drwił z Was i mam do tego pełne prawo, bo zakładając tu temat akceptujecie regulamin, a więc i ten punkt. Tak więc pogódźcie się z tym i przyznajcie do tego przed sobą-Wasze życie będzie łatwiejsze.

II. Jako moderator działu mam prawo kasować wyjątkowo głupie/prostacko proste/wymagające zerowego wysiłku umysłowego tematy bez ostrzeżenia i uzasadnienia.

III. Jako moderator działu mam prawo nie odpowiadać Wam wprost i zmuszać do samodzielnego myślenia.

IV. Za ponaglanie, bezsensowne podbijanie tematu-BANUJĘ, a temat KASUJĘ.

V. Za odświeżanie i podpinanie się pod cudze tematy nic niewnoszącymi postami-BANUJĘ. Od sprzedaży prac maturalnych jest osobny temat-za niepisanie w nim tylko gdzieś indziej-BANUJĘ.

VI. Nie wysyłajcie mi na powiadmki zadań/tematów/próśb/ofert/histori swojego życia i przebiegu chorób-nie obchodzi mnie to.

VII. Nie rozwiązuje za nikogo zadań, nie piszę prezentacji/konspektów/bibliografi/referatów/rozprawek/esejów/nowelek/powieści/epopei/wierszy/piosenek/dramtatów/sztuk teatralnych/scenariuszy/listów/podań/CV/ogłoszeń/felietonów/recenzji/artykułów i innych form pisemnych- w swojej nieskończonej dobroci mogę tylko naprowadzać i podsuwać książki, czasami pomysły jeśli mnie zaintryguje problem.

VIII.W tym dziale obowiązuje język polski w jego ogólnoprzyjętej składni i ortografii- tematy w języku mocno odbiegającym od polskiego KASUJĘ. I nie obchodzi mnie, że masz dysleksję/dysgrafię, bo patrz punkt I.

IX. Wiem lepiej od Ciebie, pytający mnie o coś userze-im szybciej to zrozumiesz tym lepiej, więc jeśli kwestionujesz moje zdanie-podaj argumenty. Podaj je też prosząc o odpowiedź na banalne pytanie-może mnie przekonają i Ci odpowiem.

X. Skargi i zażalenia proszę umieszczać w dziale ADMINISTRACJA-z ogromną chęcią i entuzjazmem odpowiem. Podziękowania natomiast najlepiej wyrażać klikając w prawy dolny róg mojej wypowiedzi<dla bardziej bystrych-dać mi Soga>

I to tyle-taki dekalog, którego przestrzeganie ułatwi Wam życie i zwiększy szansę, że to nie będzie Wasz ostatni post. Poza tym oczywiście regulamin całego forum INSOMNIA( [http://www.insomnia.pl/1/regulamin_forum.asp] ) również tu obowiązuje.

Pozdrawiam.

Moderator działu Nauki Humanisyczne-Pan Śmierć.

Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2009-09-16 19:14:04

AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia Temat zamknięty

REGULAMIN DZIAŁU CZYLI JAK UNIKNĄĆ BANA