Jako, że człowiek porusza sie po całym świecie i nieraz zachce mu sie ćwiczyć tak, więc proszę w miarę możliwości o wklejanie zdjęć i jakiś krótki opis według reguł
Krótka recenzja
Przydatność sprzętu na siłowni
Średnia liczba ludzi (na taką na jaką sie akurat natkneliście)
Cena
Ogólny wygląd siłowni
Ogólna ocena siłowni
Ocenianie od 1-10 gdzie jeden to bardzo źle natomiast 10 to super
przy moim wzroście do niczego
na płaskiej to można sie popłakać - sztangi dziwnej wagi (17,5 itd)
nie wspomne o skośnej która jest bardziej wygodna dla asekuranta niż dla samej osoby wykonującej ćwiczenie
ławka regulowana wolno stojąca - fajnie że ma pneumatyczne wspomaganie regulacji, tylko ja pytam po co ?? jak ktoś już przychodzi poćwiczyć (poużywać siły) to chyba nie jest dla niego problemem podnieść samo oparcie
co więcej po wyregulowaniu ławki - same zabezpieczenia lubią puszczać - raz chciałem zrobić barki 40stkami to poleciała cała na dół - dobrze że spodziewałem sie tego po tym sprzęcie i zapanowałem nad cieżarem
nawiązując dalej do tych 40stek do kompletnie niedopasowane do dłoni - plastikiem obłożona co doprowadza do tego że zamiast skupić się na ćwiczeniu musisz mocno trzymać hantle. A jak chcesz użyć magnesii to pan instruktor patrzy się na ciebie jak na debila - zresztą sam instruktor ma wiedze teoretyczną która kompletnie nie przekłada sie na życie/trening
Raz dla podpuchy poprosiłem żeby mi coś wytłumaczył - wyjął swój magiczny skoroszyt i zaczął czytać bo nie wiedział o co chodzi.
Kolejne, parkiet - ładny jest fakt - ale do niczego śliski, twardy, mało praktyczny
co do maszyn - butterfly np. jest tragiczny - ruch jaki na tobie wymusza skłania mięsnie ramion do pracy a nie samą klatkę gwoli wyjaśnienia klatka też pracuje ale słabo - gorsze od rozpiętek
modlitewnik - regulowany - tylko tryb regulacji pozostawia wiele do życzenia - kolejny przyrząd ktory to ty musisz kontrolować a nie on ciebie
maszyny na nogi straszne - czwórki to na nich wchodzą połowicznie nie kompletnie nie dając pełnego zalania mięsnia
nawet klima po*****u bo nie zawsze działa
Przydatność sprzętu na siłowni -4
Średnia liczba ludzi (na taką na jaką sie akurat natkneliście)- około 10, ocena 9
Cena - 1, karnet coś koło 190zł
Ogólny wygląd siłowni - 10
Ogólna ocena siłowni - 4
Aha siłownia mieści się w łodzi na ulicy siewnej
Zmieniony przez - Maciej_TBS w dniu 2007-07-24 09:43:45
ja mam swoja w pokoju:
-laweczka
-4 szangi
-ciężary do 120kg
-2hantelki
i mi to w zupelnosci wystarczało
i tak teraz wszystko trzeba kuzynowi oddac ale dobrze ze juz wraca z wiezienia
ps. i pamietaj kto cie tu rozdziewiczył tym sogiem
Zmieniony przez - zielu8 w dniu 2007-07-24 10:05:10
ps. i pamietaj kto cie tu rozdziewiczył tym sogiem
A co chcesz zeby Ci odbił? Jak 10 na fotce.pl
Przeciez ty niczego wartosciowego nie napisales zeby dostac soga
BankoPL akurat ja napisalem bardziej wartosciwego posta, to po pierwsze
po drugie nie chce dostac zadnego soga zasłużył na soga wiec mu dałem, jakis problem?
Grejpfrut zapomnialem o drążku mam ale wisi w futrynie
wartosciowy post? A czytałes temat?
Na **** mi recenzja twojej prywatnej silowni na ktora i tak nikt ni ebedzie chodzil oprocz ciebie i twoich znajomych
A po 2 i tak jej nie bedzie bo sie chwalisz kuzynem w pierdlu ktory wraca i wszystko zabiera
To jest typowa siłownia przy basenie
sprzętu bardzo mało, trudno tu mówić o jakiej kolwiek przydatności sprzętu - bo trudno na ów siłowni zrobić jest całą partię mięśni np. plecy
Ludzi nie dużo, ale w sumie nie ma co sie dziwić
Nie jest to siłownia na treningi bardziej taka na którą kobiety mogą przyjść przed fitnessem, albo reszta osób po lub przed basenem dla rozgrzewki
Dodatkowo co do sprzętu to - sprzęt zakupiony przez niedoświadczoną osobe, tak żeby zapełnić pomieszczenie, instruktorem jest człowiek który przyjmuje rzeczy do szatni
Przydatność sprzętu na siłowni - 1
Średnia liczba ludzi (na taką na jaką sie akurat natkneliście) około 2 - ocena 10
Cena 50zł/ miesiąc ocena 7
Ogólny wygląd siłowni - 4
Ogólna ocena siłowni - 2
Siłownia stworzona z pasją, Jest to siłownia stworzona przez ludzi którzy stworzyli ja pod siebie - czyli pod zawodników kulturystyki.Większość maszyn to masywne samoróbki ktore są wmontowane w ściany. Naprawdę siłownia jest w pełni przemyślana - dzięki temu nie przeszkadza to że urządzenia są stare- wszystko jest dobrze konserwowane i nie ma mowy o rdzy czy jakiś zniszczeniach. Wszystko jest w miare możliwości naprawiane "od ręki"
Przydatność sprzętu na siłowni - 10
Średnia liczba ludzi (na taką na jaką sie akurat natkneliście) około 20 - ocena 10
Cena 60zł/ miesiąc ocena 9
Ogólny wygląd siłowni - 4
Ogólna ocena siłowni - 9
Zmieniony przez - Maciej_TBS w dniu 2007-07-29 23:25:07
(<>)...ZAGŁĘBIE'NI...(<>)
"A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of"