Forum to zabawa, ale gdyby ktoś grał w szachy koło wawelu nad wisłą a na okrągło ktoś podbiegał i wywaracał ci pionki... to solidnie byś się wku.rwił .
Gdyby książe karol grałw golfa a ty byś mu zakopował ziemią z kretowiny dołek, to podobnie by sie wkur.wił albo by cie odstrzelił z dubeltówy na jelenie
Podobnie forum służy do dyskusji a jak ktoś nie dorósł i mu nie pasuje, a śmieje się z dosłownie niczego klaskając za monitorem, z popsucia czyjejś dyskusji, to nie dopuszcza sie go do grupy.
Ja mówie-narobi komuś większego smrodu to i tak sprawa się pociągnie, tylko czy potrzeba tego. Nawet kij z nim ale po co drugiej osobie.
Zmieniony przez - matand w dniu 2016-10-31 14:38:59
Nie, nie bawi to tutaj nikogo. Na twoją reakcję dzieciucha z zasmarkanym nosem który skacze i wygraża piąstką również mamy wyłożone. Czynność zajmuje może z 20 sekund oraz towarzyszy jej zaangażowanie emocjonalne porównywalne ze spuszczaniem wody w klozecie.
Po prostu plemię zadecydowało że twoja działalność jest wkvrwiająca, szkodliwa i przeszkadza z korzystania forum, więc wypowiedzi o charakterze śmieciowym są usuwane, zaś ty - ich autor, jest banowany.
Po prostu przesadziłeś z intensywnością trollingu, jeśli mam być szczery, wkurzyłeś userów i masz efekty.
Jakbyś nie zdecydował się na chamskie podrabianie nicków określonych userów to może byłby to ban czasowy, uznałeś za stosowne pokazać co potrafisz - to nie jest.
Żegnam i nie zawracaj Mi więcej dupy.
Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-11-03 23:34:01