| Autor |
"Rekrutacja do Policji vol 2 by bass" |
|
|
Loloferrar
|
|
|
|
|
morandi
|
|
|
|
|
David25
|
|
Przepraszam ze zmienie temat ale potrzebuje porady.Mianowicie mam za 2 tygodnie PZP w Wa-wie.Moze mi ktos powiedziec jak wyglada te badanie przez psychologa i psychiatre? Z gory wielkie dzieki.
P.S.Czy ktos wie o co chodzi w matrycach ravena?Bo slyszalem ze sa na tym wlasnie badaniu |
 |
|
|
|
Katia79
|
|
|
|
|
Robson.25
|
|
(...)Tak-zdałam Multi
Jeśli to do mnie to gratuluje, chociaż średnio mało mnie to interesuje
|
|
basswood
|
|
Sonny Crockett
|
|
a ile to jest srednio mało
|
|
|
beldzior
|
|
ERKAEMISTA
|
|
nie tyle mało co ,,chvj interesuje" ale nie tak bardzo co ,,sram na to"
Zmieniony przez - beldzior w dniu 2009-11-10 20:55:56
 |
|
|
|
Loloferrar
|
|
|
|
|
slaweksr
|
|
siemka
mam 23 lata jestem kierowca zawodowym i chce zlozyc papiery do policji mozecie mi pomoc ???
|
|
Loloferrar
|
|
Do Dawid25: W PZP rozwiązuje się test pierwszy to wybrane pytania z testu Cattella-uważam, ze bez sensu sie do nich przygotowywać bo sa to pytania w stylu:czy boisz się gdy spoglądasz z dół z wysokości, czy często odczuwasz bóle żołądka, czy kochasz/leś swojego ojca itp. Później, zadanie polegające na wybraniu z 5 linijek ciągu liczb nieparzystej liczby stojącej między parzystymi i odwrotnie, myślę, ze niewiele osób dochodzi do ostatniej linijki -masz na to 3 czy 5 minut. Później Raven-test na inteligencję-tu takze mysle, ze najwazniejszą wskazówką jest to-żeby nie zostawiać pustych pól tylko strzelac kiedy nie wiesz- poza tym ile rozwiążesz poprawnie tyle rozwiążesz-podejrzewam, ze w policji raczej geniuszów nie potrzebują. My później wypełnialismy kwestionariusz osobowy tylko trochę inny. Na końcu rozmowa z psychologiem-Dleczego do policji itp itd to samo co na Multi z psychologiem. Pozdarwiam. |
 |
|