Autor |
"Robert Lewandowski " |
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
spokojnie, cała Borussia gra słabiej, z czasem powinni się rozkręcić to i
Robert zacznie strzelać
Ekspert -
 |
|
|
herbu3
|
|
no kvrva bez przesady Lewandowski to nie jest CR czy Messi żeby strzelał w 15 meczach 25 goli
jak na niego to bardzo dobry wynik
 |
|
|
Czorny90
|
|
3 gole na 9 w lidze
w zeszlym sezonie 22 gole w 34 meczach
wiem ze sie czepiam, ale napisze nzowu ze bez Kagawy on juz tak grac nie bedzie jak rok temu, ogladam sporo meczow bvb i widze ze nie dochodzi zbyt czesto do setek jak w ostatnim sezonie. On bardziej gra jako cofniety napastnik, tylko ze z przodu nikt nie gra.
To nie jego wina ze klopp tak zespol ustawil.
Zmieniony przez - Czorny90 w dniu 2012-10-31 14:33:43 |
Ekspert -
 |
|
|
LordOfLife
|
|
Tak a propo...widziałem ostatnio Kagawę w MU i zastanawiałem się co on tam robi..? chyba jest za słaby na ten poziom. Lewy strzela mniej ale ponieką może to pozytywnie wpłynąć na jego skuteczność i koncentrację. Wie, że będzie miał mniej okazji więc bardziej będzie się przykładał do tych nielicznych jakie stworzą mu koledzy. Dla Robetra obecny schemat gry zespołu jest dobry ponieważ działa na jego uniwersalność. |
 |
|
|
LordOfLife
|
|
W meczu 10 kolejki Borussia Dortmund zremisowała bezbramkowo z VfB Stuttgart a Robert miał wymarzoną okazję do zdobycia bramki w 87min. meczu. Niestety, piłka trafiła w poprzeczkę...mimo to oceniam jego występ za całkiem pozytywny;) |
 |
|
|
Czorny90
|
|
Ponoc Milika widzi u siebie Klopp. Za 4 mln euro prosze bardzo. |
Ekspert -
 |
|
|
WaszaMatka
|
ŁKS ŁÓDŹ
|
|
dodam kolego ,że ewerton również jest zainteresowany milikiem
|
|
Czorny90
|
|
Oni placa w funtach
takze czworka i ariwederczi
Debinski wczoraj w lidze plus mowil ze milik byl ostatnio w stuttgarcie.
dzisiaj w lidze plus extra milik bedzie jednym z gosci
sorry za ot |
Ekspert -
 |
|
|
Edekredek
|
|
" Dla Robetra obecny schemat gry zespołu jest dobry ponieważ działa na jego uniwersalność."
jaka uniwersalnosc jak on pilki nawet podac nie potrafi tj. w meczu z Anglia
jest przereklamowany i tyle, bez dobrego plecaka nic nie potrafi
|
|
LordOfLife
|
|
Myślę, że nie jesteś obiektywny. Jeśli ktoś już nie potrafił z naszych przyjąć piłki w meczu z Anglią to był to Mierzej. A jako ciekawostkę dodam, że w ekipie Angoli takim Mierzejewskim był Cleverley. Co do Roberta to wiadomo, że było by mu łatwiej w kadrze gdyby za jego plecami grał ktoś pokroju Mirka Szymkowiaka za czasów jego świetności.Niestety jednak wśród naszych ligowców nie dostrzegam kogoś takiego... |
 |
|