jestem ze swoim chlopakiem 2 miesiace ponad. spotykamy sie codziennie po szkole z 6-7 godz. bardzo mi zalezy a obawiam sie tego ze moze nam sie znudzic, jzu teraz jest iinaczej niz na poczatku. chcialbym wuiedziec jak czesto wy spotykacie sie z swoimi partnerami i czy wam sie to nudzi? pozrd
ciesz sie bo ja sie z moim chłopakiem widze w najlepszym wypadku 3 dni w tygodniu czasem marze o rutunie bo nigdy nie mamy okazji sie sobą nacieszyc ... jzu teraz jest iinaczej niz na poczatku heh no wiadomo ze nigdy nie bedzie tak samo wkońcu związek dojrzewa i jesli juz po 2 miesiącach boisz sie rutyny to ja nie wiem jak sobie kiedys wyobrazasz małżeństwo
Przemek198
Wysłana - 19 luty 2006 15:19 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
a ja lubie taka rutyne widze sie codziennie z kobieta moja i jestesmy 11miesiecy i spedzamy ze soba po 3-4h a w weekendy nawet po 6h i jest good.
nieboj sie rutyny to wcale przyjemne spedzac czas ze soba i byl taki okres ze brakowalo tematow ale jakos sie to zmienilo i teraz zawsze mamy co robic.np. wczoraj rysowala mi rysunki na brzuch i klatce i podpisy ze mnie bardzo kocha zreszta ja jej tez wlacznie z piersiami; a potem sie godzine scieralismy zmywaczemhihi czasem nam tak odbija
ja widze swojego chłopaka codziennie..na tygodniu jest to po3-3,5godz.a w piatek wieczorem albo jade ja do niego na noc albo on przyjezdza do mnie i zostaje u niego do niedzieli a po obiedzie wracam do domQ..nie ma takiej opcji zebyscie sie soba znudzili jak sie kochacie!!
ps: ile czasu jestescie razem ze swoim facetem?