FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 718 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | PRACA
Służba, 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Służba,"   

Oski_m
 Wysłana - 11 luty 2010 09:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Macie na chacie służbę(kucharki, sprzątaczki, ogrodników itp)? Albo raczej wasi znajomi czy rodzice? Jeśli tak to co kierowało waszym wyborem konkretnej osoby na np. kamerdynera?

Do ut des.

shnosnas
 Wysłana - 11 luty 2010 09:42      [zgłoszenie naruszenia]

chyba złe forum wybrałeś kolego.

[www.scholarium.eu]

TŁUMACZENIA PISEMNE TEKSTÓW - angielski, niemiecki, rosyjski, francuski, holenderski.

fellowes
 Wysłana - 11 luty 2010 10:34      [zgłoszenie naruszenia]

Kvrwa to ja się zastanawiam jak grubą warstwą masła posmarować kanapki (o ile w ogóle jest masło) a ty takie pytania zadajesz.

Termitek
Little boy
 Wysłana - 11 luty 2010 10:41      [zgłoszenie naruszenia]

No generalnie sprawa jest taka ze brac tylko z polecenia. Ja przez ostatnie 3 lata mialem 2 osoby jedna mnie okradla a druga miala problem ze Angel jaj napisala co ma zrobic w ciagu dnia.

Trzeba byc wyczulonym czy przypadkiem sie nie o******laja, bo bywalo za kobita mi chate 12h sprzatala w miedzyczasie non stop pijac herbatke i opitalajac lodowke. A u mnie zrobienie generalnych porzadkow to trwa maks 5h. Wazne aby brac kogos kto juz sprzata u znajomych no i dobrze placic ja place ok 12zlh.

Co do ogrodnika to warto kontrolowac na biezaco to co robi i czy pojawia sie w wyznaczonym terminie. Placa to jest za wykonanie uslugi zakladam stawke 10zl za 100m2 normalnego ogrodu. Jakies wieksze zlecenia to wtedy wiadomo placa wieksza,

Gotowac u mnie nikt jeszcze nie gotowal wiec ci nie powiem

Władca Orgazmów %-)

Wojtkuuu
 Wysłana - 11 luty 2010 12:48      [zgłoszenie naruszenia]

to juz znamy motywacje Angel

I got the magic stick %-)

Termitek
Little boy
 Wysłana - 11 luty 2010 13:10      [zgłoszenie naruszenia]

Jaka niby motywacje?

Władca Orgazmów %-)

mich4s
 Wysłana - 11 luty 2010 13:57      [zgłoszenie naruszenia]

Co do sprzątaczek to tak jak Termitek, najlepiej brać z polecenia bo różnie może się trafić. Moi rodzice płacą ok 70-80 zł za dom, a to jest powiedzmy 7-8h pracy, ale tylko sprząta.

Jeszcze raz na tydzień/dwa przychodzi kobita do prasowania, przychodzi tutaj już z 15 lat i ciężko będzie ją zastąpić ale też dostaje ok 13 zł/h

Do mojej dziewczyny przychodzi kobieta to sprząta i prasuje wszystko co akurat jest. Stawka też około 12zł/h.

Oski_m
 Wysłana - 11 luty 2010 14:01      [zgłoszenie naruszenia]

A jacy ludzie się bardziej przykładają biali czy czarni?

Do ut des.

Termitek
Little boy
 Wysłana - 11 luty 2010 14:30      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem, nie polecam jednak ukrainek czy wietnamek

Władca Orgazmów %-)

mich4s
 Wysłana - 11 luty 2010 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

A u mnie pracowała Ukrainka i było ok, u dziewczyny też sprząta kobitka z Ukraina i tez nie narzekają

shnosnas
 Wysłana - 11 luty 2010 14:43      [zgłoszenie naruszenia]

ale kolega pytał o murzynów. sprzątają tacy u was?

[www.scholarium.eu]

TŁUMACZENIA PISEMNE TEKSTÓW - angielski, niemiecki, rosyjski, francuski, holenderski.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Służba,

Strony: 1 2 3 4 5

Warto przeczytać: Praca w Kanadzie | Ochroniarz w galeriach handlowych | FM GROUP uwolnij zmysły | Praca na umowę, a własna działalność w tle. | szukam pracy! pilne:/ | Jak zrobic reklame dla MojAlbum.com.pl | Ostatnie dni na złożenie wniosków abolicyjnych... | Praca nad morzem 2009 | Praca Tymczasowa - która najlepsza? | Serwisant IT | Era, orange, plus - salony gsm | Pracownik E-mail | Dofinansowanie dla osoby studiującej / pracującej | Praca ze średnim. | przekrety | VENDING - NAPOJE CIEPLE ZIMNE I PRZEKASKI Z AUTOMATOW

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL