chujowa sprawa
Sie uczepil tej krwi hehe... Krew miesiączkowa to nie jest to, co wynika z nazwy. Jest to mieszanina złuszczonych tkanek, która wypływa sobie i nazywa się miesiączką, okresem, periodem, "ciotką"...- jak kto woli W ten sposób organizm pozbywa się przygotowanej wyściółki macicy - jeśli nie dojdzie do zapłodnienia oczywiście
A na apacza lubicie hehe?jezykiem znaczy hihi.Jak maly nurkuje chlupie cos w srodku i wogole ale jest ciekawie ja tam lucie choc wtedy jakos trudniej moje zadze zaspokoic.Jest pikantnie hihi
Bez przesady....w zasadzie nie ma różnicy oprócz tego że większą niż zwykle uwage na higiene trzeba zwrócić.
Oral jest troche kłopotliwy ale tylko podczas pierwszego dnia ....potem jest w porządku
heiheihe ja Was już nie rozumiem.. zdecydujcie sie czy wam to pasuje czy nie bo piszecie bardzo nie przekonywująco ... a z reszta co to za róznica... chociaż powiem Wam ze kobity czesto sie wstydzą i nei lubia uprawiać sexu podczas miesiączki bo jest to dla nich krepujące.. chociaz jak sie chce to co poradzisz