Autor |
"SEKS w trakcie miesiaczki" |
|
Filek1234
|
|
przyjacielowi moge powiedziec wszystko a gowniarzem tez nie jestem a co do okresu ja wole sie wtedy z moim kwiatuszkiem inaczej bawic a czekac 2 3 dni moge
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Filek - nie chodzi o to że pogadasz o jakichś tam sprawach z najlepszym kumplem... tylko o to, że masa kolesi, opowiada przy piwie, 20 innym kolesiom, jak to sie wczoraj spuścili na twarz swojej panienki i jaka to była jej reakcja .... o tym mówimy
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Filek1234
|
|
|
|
massive0
|
|
|
|
VLAD.IV
|
|
Sorki massive, nie chcę Cie krytykować, bo każdy ma swoją filozofię życia.. ale... tak jak piszesz... obgadujecie tylko takie... hm.. puszczadła... widzisz... mnie po prostu wogóle takie nie interesują... i dlatego po prostu nie mam kogo obgadywać... Ale też znam facetów co wyp.ieprzą wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka i traktują takie kobity gorzej niż własne sznurówki... ja po prostu mam inną ideologię życia
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Kicius
|
ZASŁUŻONY
|
|
Tak jak VLAD, jest to o tyle intymna kwestia, że wolę to zachować dla siebie. A twarde, trzydziestoletnie chłopaki przy piwku, sobie nie opowiadają o tym co robili ze swoimi żonami wczoraj.
|
Filek1234
|
|
|
|
massive0
|
|
no co do zon i stalych partnerek to chyba napisalem ze takich rzeczy sie nei robi.jestescie chyba za spokojni...na imprtezie zawsze trafi sie cos przypadkowego...wtedy mozna sie posmiac i poopowiadac. a ja nie mam 30 lat |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
|
|
Kicius
|
ZASŁUŻONY
|