Nooo wiadomo...bo takie 19-20 letnie chłopaczki to wogóle blusa nie czują i nie wiedzą czego kobiecie potrzeba
Hail Gods Of War
24 lata to jeszcze dzieciak... ... z takimi nie ma żandej zabawy......
Hail Gods Of War
Jeden znajomy (31 lat) ma taką pannę w wieku Agusi... i tylko słyszę.. a to taka a to siaka i że takiego se zanalazła bo na kasę poleciała... ale.. jak się dziewczyna chce pobawić to nie ma lepszego sposobu.. kolesie w jej wieku, albo bez grosza... czyli "bez szmalu nie ma balu" .. a jak mają kasę.. to dlatego, że mają bogatych starych... czyli już wogóle poje.bane we łbach i nie do życia... a Robuś.. (ten koleś) traktuje dziewczynę świetnie, na pewno nie dostałaby tego czego on jej daje od swoich rówieśników (nie chodzi wcale o kasę czy prezenty)... naprawdę gość z klasą.. i jest dobry układ...
BTW A no takich dużych dzieci obojga płci to ostatnio jest na pęczki
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-18 16:54:50
Hail Gods Of War
A nie chciałem powiedzieć broń boże że kobiety lecą tylko na kasę, czy to młode czy starsze... bo naprawdę tak jak pisałem w innym poście jest niesamowita ilość kobitek.. i to co najśmieszniejsze tych atrakcyjnych, które wydawałoby się że mają nie wiem jakie wymagania, które wogóle nie reagują na kasę i u faceta szukają 50 innych cech ale akurat kasa ma marginalne znaczenie - sam jestem tym mocno zaskoczony, ale coraz bardziej się przekonuję, że naprawdę nie jest tak źle z polkami
Hail Gods Of War