A ja podsumuję tak - nie uprawiam sexu jak nie jestem z kimś związany emocjonalnie, a wtedy trudno raczej brzydzić sie w jakikolwiek sposób osoby z którą łączy mnie uczucie, więc nie wiem jak to może przeszkadzać... poza oczywiście efektami które opisał wyżej Bling ale tego łatwo uniknąc zachowując elementarną ostrożność
Hail Gods Of War
Az mi sie przypomnialo jak markerem dawalem po przescieradle zeby czerwone kropki w czarne zamienic co by przypalu nie bylo A potem powiedzialem mamie, ze tusz sie rozlal %-0
In plus jest to, ze mozna robic to bez gumy i byc 100% safe - a ja, ta jak bling, lubie bez =)
Budzi sie student po imprezie w akademinku.
obok leży stara śmierdząca cieciowa zza okienka przy wejsciu do akademika.cala upaprana we krwi...
- jezu! zabilem kobiete!
w szale łapie się za głowę i czuje jeszcze lepką krew na czole i nosie.
- boże spraw by ona ożyła.proszę.
babka pierdnęła... ufff.
- idzie do lustra... z ust zwisa mu biały sznureczek.... składając ręce mowi:
- Boże, to jeszcze tylko spraw, żeby to była herbata expresowa...
American Dream !!! (ten zly) Umoralniacz no.1
--------------------------------
Kiedys dalbym sobie za nia reke obciac.. i wiesz co? I bym teraz k*rwa nie mial reki. %-)
w sumie podczas miesiączki to nic strasznego. jak jesteś najarany na laske a ona na ciebie, to bezproblemowo.