Autor |
"SNY" |
|
pajaki dwa
|
|
Fajnie sie wcielic w role kobiety, to dopiero przezycie  |
 |
|
|
iwonka_87
|
|
w trakcie roku szkolnego / akademickiego tez sni mi sie szatnia czesto
|
|
ReGodwill
|
|
A mnie często śnią się 3 schematy:
1. Patrze na dżungle ze skarpy i widzę że pomiędzy drzewami się coś rusza.
2. Widzę spadający meteor
3. robie jakąś transakcje w jakimiś ludźmi którzy na końcu mnie wychujają i uciekam przed nimi.
W sumie najczęściej mi się śni dżungla... |
 |
|
|
nammkha
|
|
tadek norek, twoj sen oznacza tylko jedno, jeszcze dodatkowo jesli sobie go zapamietales to oznacza ze jest to bardzo wazny motyw. zapadanie sie, schodzenie do podziemii, ciemnych, niezroznicowanych przestrzeni, piwnic, w dół, do jaskini itp. to symbol schodzenia do nieświadomych trasci w twojej psychice, radze poczytac c. g. junga on pisze o tym swietnie. Czyli wybacz ale twoja nieswiadomosc sie o ciebie dopomina i prosi o uwage:)a zatem porzuc racjonalizm i zmierzaja za swoja natura! pozdrawiam! |
 |
|
|
pajaki dwa
|
|
zapadanie sie, schodzenie do podziemii, ciemnych, niezroznicowanych przestrzeni, piwnic, w dół, do jaskini itp. to symbol schodzenia do nieświadomych trasci w twojej psychice
To na zasadzie palenia swieczek w ksztalcie serca zeby serce wyzdrowialo oraz jedzenie mozgu kogos mądrzejszego od siebie zeby byc mądrzejszym? |
 |
|
|
666seth666
|
|
dzięki :)
A tak z ciekawości...miałeś kiedyś taki sen?
tak, nie raz
|
|
MadMan047
|
|
|
|
pajaki dwa
|
|
Czsem jeszcze nie mozna mowic i oczy sie zamykaja. |
 |
|
|
kapsel350
|
|
Madman, ja tez tak miałam i to wiele razy. Uciekam przed kimś, próbuje biec jak najszybciej, ale biegne strasznie wolno, męcze się wysilam z całej siły i nadal biegne bardzo wolno, jak w zwolnionym tempie. To jest okropne przeżycie, ale już się nauczyłam z tym walczyć. Kiedy tak mam to poprostu zatrzymuję się i patrzę co się dalej dzieje w tym szalonym świecie snów... ;]
pozdrawiam :)
|
666seth666
|
|
kumulacja lęków? zepchnięte do poświadomości nierozwiązane konflikty?
|