Autor |
"STOSUNEK PO KATOLICKU" |
|
kroffka
|
|
dobra ide dzisiaj po kolezanke i idziemy do poradni katolickiej!! z***y sobie porobic :p ciekawe kto z nich pomoze mi wlozyc :p tylko podajcie mi zrodło tego tekstu....bo jak to tekst nieoficjalny to nie ide  |
 |
|
|
Rovsky
|
|
|
|
Gosia_p
|
|
o boshe hehehe
Zmieniony przez - Gosia_p w dniu 2005-03-13 12:50:36 |
Ekspert -
 |
|
|
skafi
|
|
|
|
Eska
|
|
co to jest ??
|
|
riva
|
|
:) :D SOGGGGGGGGGGGGGGG :):D |
 |
|
|
Northmen
|
|
czytalem to juz kiedys, dostalem to od kumpla w mailu i jeszcze jakies opowiadanie typa ze zona z nim nie chce spac moze masz to ? |
 |
|
|
wuder
|
|
buhehehehe przeostry jest ten tekst :D
 |
|
|
aneczka222
|
|
Koszmar! A gdzie spontaniczność?Milość, czulośc., gra wstępna?To wszystko grzeszne?I dlaczego z tak intymnych przezyć mam się spowiadać?A jak mąż ma wczesny wytrysk i nie zrobił tyle ruchów we mnie ile potrzeba?Albo opoźnił?To co wieczne potępienie?A jeśli nie noszę majtek to co mam jako wzorowa żona zdjąć? |
 |
|
|
aneczka222
|
|
A jeśli mąż nie ma rąk to penisa we mnie ma włożyć osoba trzecia. Super! To uprawiamy sex grupowy? To zaproś,my do zabway księdza, zakonnicę, mamę, tatę, babcię i koelgów. Super. do tej pory myślałam, że sex to jest tak intymna sprawa między tylko i wyłącznie kobieta a mężczyzną i to jest ich tajemnica. Nawet najlepszej rpzyjaciółce nie opowiada się szczegółw a tu mam księdzu mówić co i jak robiliśmy?Śmieszne żarty ktoś sobie robi! A co z innymi pozycjami?Ja lubie kochac się na jeźdzca, w klasycznej mnie boli.I co mam grzech? Ale tez i lubię kochać się w innych pozycjach i w różnych miejscach (najlepsze to samochód)A jeśli uprawiam sex spontanicznie-jedno spojrzenie i wiemy ze tu i teraz to co to grzech? Boże to są jakieś reguły rodem z powieści średniowiecznej a nie życie w 21 wieku
|
 |
|