Móiwla ze kocha, ale nie Kochala
Mowila ze bedzie wierna, ale nie byla
Mowila ze razem sie zestarzejemy, ale sie nie zestarzejemy
Mowila ze nie zrani, ale zranila
Mowila ze nie zostawi, ale zostawila...
Dzisiaj obiecala ze nie zrobi nic glupiego, zrobila i pomimo ze cierpie z jej powodu, zrobie to samo, bo dla kogo mam zyc, nie wstydze sie ze teraz placze, facet tez powinien plakac, wypisuje obcym ludziom to co teraz czuje, chodz nie powinienm sie rozklejac, kacik ******lonych wyzalen to nie jest, ale komu to powiedziec, nie wtydze sie swoich uczuc, bo wiem ze kochalem naprawde, miloscią jaką malo kto kocha, doswiadczylem tego co chcialem, do niczego juz nie dąze, tylko na Most wiślany, teraz, moze ją spotkam, skocze z tego samego miejsca i byc moze bede z nia po drugiej stronie.
przepraszam boga za to co zrobie...
szukaj pomocy u bliskich, nauczycieli, psychologa, czy księdza KONIECZNIE,
odezwij się do mnie na gg, miałam kiedyś zbliżoną sytuację do Twojej, jeśli masz ochotę możemy porozmawiać
pozdrawiam
jesli tak to wspolczuje stary,wiem ze niejest latwo sie z tego otrząsnąc ale bądz dzielny ! tak jak juz ktos pisal wyzej udaj sie do psychologa rodzina Cei wesprze i pomoze w najtrudniejszych chwilach
samobojstwo nic niepomoze,pozatym wiesz jak ty sie cszujesz po stracie Ci osoby bliskiej,wiec neirob tego samego swoim rodzica pomys tez onich!
Narazie cie to boli ,ale puzniej przejdzie i znajdziesz druga.
Prawie kazdy przez to przychodzi ale uwiez to jest szkola zycia
Najwazniejsze przebywaj w jakims gronie ,chlaj ,jaraj ale zebys sie uspokoil.
Dasz rade.
Jak cos to pisz.
ps.Niewazne co by sie dzialo badz facetem PAMIETAJ !!!
Zmieniony przez - Gumis777 w dniu 2006-01-20 18:18:37
gumis chyba nie kazdy przez to przechodzi ! przynajmnie ja nieznam takeigo przypadku osobiscie !
nupel napisalem "prawie" ,a pozatym proboje go podniesc na duchu
Zmieniony przez - Gumis777 w dniu 2006-01-20 18:24:33
Gumis, ale Ty nie zrozumiałeś najwyraźniej co itz napisał, on chce się zabić, bo jego dziewczyna się zabiła ...
Itz, wszelkie słowa pocieszenia są bez sensu w tym momencie, ale spróbuj to jednak przetrzymać i jak wyżej proponują skontaktuj się z kimś, kto Ci udzieli wsparcia, nie podejmuj pochopnie takiej decyzji - masz tylko jedno życie ...
To rzeczywiscie problem ,ale mojemu kumplowi zginela stara i wiem coto znaczy pocieszac.
On teraz niemoze byc sam !!!
Wiec autorze musisz byc twardy.
Kiedyś przezyłam podobną sytuacje. I tez chciałam to zrobić, bo nie było sensu dalej życ. Ale zyje. Musisz zrozumieć, ze ona nigdy by tego nie zrobiła wiedząc ze ty zrobisz to samo... Jesli naprawde ją kochasz nie rób tego. I uwierz mi - ona zawsze bedzie przy Tobie! ZAWSZE! Trzymaj sie!
Jesli chcesz napisz do mnie [email protected]