Autor |
"Samobójstwo, a ja koccham i placze" |
|
funkadelic
|
|
Rafee ma racje.Jezeli to zrobisz to bedzie najgłupsze rozwiazanie z mozliwych.Moze i twoj bol minie ale ktos inny zacznie z twojego powodu cierpiec.Zastanow sie czy ta dziewczyna jest warta takiego poswiecenia?Gdyby cie kochała tak jak ty ja nie zrobiła by tego lub starałaby sie znalezc w tobie opracie,powiedziec ci o swoich problemach.Wolała postapic samolubnie nikogo nie uprzedzajac, nie liczac sie z niczyim uczuciem czy zdaniem.Pomysl o tym, bo rozstanie z pierwsza miłoscia(zakładam ze ona była pierwsza)zawsze boli ale z czasem okazuje sie ze "te pierwsze" to nie zawsze ideały. |
Znawca -
 |
|
|
Gumis777
|
|
To prawda.
Pierwsze milosci to na ogol najwieksze porazki w zyciu,jak sie podejdzie do tego z perspektywy czasu.
|
Znawca -
 |
|
|
oldmuscles
|
|
Hej, nie zabijaj sie, zobacz ile ludzkiego dobra jeszcze jest na swiecie, nawet my nieznajomi ludzie chcemy abys zyl :) ja stracilem kolege ze szkoly w poprzendim roku, mlody chlopak 19 lat, tir go potracil... wielki placz na pogrzebie... do dzis widuje jego mame w sklepie w ktorym pracuje, ma bardzo smutne oczy...jego siotra tez sie wiele nacierpiala... zyj dalej rob dobrze i pamietaj wielu ludziom napewno na Tobie zalezy, nie zawiedz ich. Wierz w Boga, pomodl sie a jesli chcesz to mozesz ze mna porozmawiac na gg zawsze chetnie poswiece czasu zeby komus pomoc lub pocieszyc. lub popros rodzine o wsparcie milsoc rodziny pomaga bardzo.
pozdrawiam. |
 |
|
|
itz
|
|
elo
Dawno mnie tu nie było :] czuje sie dobrze, chodze do psychologa, zaczolem chodzic do szkoly i troche wiecej jem, ale i tak za***iście mi jej brakuje oddał bym swoje życie, zeby porozmawiać z nią chociarz przez minute :/ dotknąć ją lub chociarz spojrzeć w błękitne oczka. Staram sie nie myśleć o tym co zrobiła, ale za kazdym razem gdy ide drogami przez które razem szliśmy chce mi sie płakać.. jakos sie pozbieram, zal mi tylko ze jej nie mma. |
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
trzymaj się itz
Ekspert -
 |
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
z czasem sie pozbierasz do konca Musi byc dobrze
Specjalista -
 |
|
|
MystikM
|
|
|
|
CoQto
|
|
Nie staraj się zapomnieć bo to niemożliwe. Niech te przeżyte z nią chwile dodają Ci sił. Napewno jest jej przykro z powodu tego co ci wyrządziła, nie przemyślała tego tak samo jak ty nie myślałeś o uczuciach swoich rodziców.
Popatrz czasem w niebo, na słońce, uśmiechnij się bo i ona się do ciebie uśmiecha .
trzymaj sie ziomek, pamiętaj ze jest jeszcze mnustwo ludzi którym zależy na tobie.
 |
|
|
Rava
|
|
Powiem Wam, ze jestem pod wrażeniem - gdy zaczynałam czytac post autora, byłam przekonana, ze odpowiedzi będa na granicy kpiny i olewki. A okazlało się, że "insomniowe" towarzystwo potrafi pomóc i doskonale wie, kiedy zartować, a kiedy wyciągnąć pomocną łapę - właściwie dużo łapek.
Zaskakująca empatia w naszych czasach.
Jesteście niesamowici, Drodzy Państwo.
Do autora postu - cieszę się, że Ci lepiej. Mam nadzieję, ze poradzisz sobie z żalem i znajdziesz sens i powód, żeby dalej żyć.
A jak będzie źle - pisz, bo ci ludzie postarają się ci pomóc.
Zresztą, jak ci bedzie dobrze tez pisz.
Zmieniony przez - Rava w dniu 2006-02-01 13:56:49 |
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
itz-pisz dzięki czemu sie pozbierales itp bo jest tu pare innych osob które tez maja mysli samobojcze ale nic doniech niedociera ! moze ty ich przkonasz lub powiesz co mają zrobic !
Ekspert -
 |
|