FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 17766 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Samobójstwo, a ja koccham i placze 
[powiadom znajomego]    
Autor "Samobójstwo, a ja koccham i placze"   

funkadelic
 Wysłana - 24 styczeń 2006 18:16      [zgłoszenie naruszenia]

Rafee ma racje.Jezeli to zrobisz to bedzie najgłupsze rozwiazanie z mozliwych.Moze i twoj bol minie ale ktos inny zacznie z twojego powodu cierpiec.Zastanow sie czy ta dziewczyna jest warta takiego poswiecenia?Gdyby cie kochała tak jak ty ja nie zrobiła by tego lub starałaby sie znalezc w tobie opracie,powiedziec ci o swoich problemach.Wolała postapic samolubnie nikogo nie uprzedzajac, nie liczac sie z niczyim uczuciem czy zdaniem.Pomysl o tym, bo rozstanie z pierwsza miłoscia(zakładam ze ona była pierwsza)zawsze boli ale z czasem okazuje sie ze "te pierwsze" to nie zawsze ideały.

Znawca -

Gumis777
 Wysłana - 25 styczeń 2006 16:00      [zgłoszenie naruszenia]

To prawda.

Pierwsze milosci to na ogol najwieksze porazki w zyciu,jak sie podejdzie do tego z perspektywy czasu.

American Dream !!! (ten zly) Umoralniacz no.1
--------------------------------
Kiedys dalbym sobie za nia reke obciac.. i wiesz co? I bym teraz k*rwa nie mial reki. %-)

Znawca -

oldmuscles
 Wysłana - 26 styczeń 2006 03:47      [zgłoszenie naruszenia]

Hej, nie zabijaj sie, zobacz ile ludzkiego dobra jeszcze jest na swiecie, nawet my nieznajomi ludzie chcemy abys zyl :) ja stracilem kolege ze szkoly w poprzendim roku, mlody chlopak 19 lat, tir go potracil... wielki placz na pogrzebie... do dzis widuje jego mame w sklepie w ktorym pracuje, ma bardzo smutne oczy...jego siotra tez sie wiele nacierpiala... zyj dalej rob dobrze i pamietaj wielu ludziom napewno na Tobie zalezy, nie zawiedz ich. Wierz w Boga, pomodl sie a jesli chcesz to mozesz ze mna porozmawiac na gg zawsze chetnie poswiece czasu zeby komus pomoc lub pocieszyc. lub popros rodzine o wsparcie milsoc rodziny pomaga bardzo.

pozdrawiam.

itz
 Wysłana - 1 luty 2006 09:11      [zgłoszenie naruszenia]

elo

Dawno mnie tu nie było :] czuje sie dobrze, chodze do psychologa, zaczolem chodzic do szkoly i troche wiecej jem, ale i tak za***iście mi jej brakuje oddał bym swoje życie, zeby porozmawiać z nią chociarz przez minute :/ dotknąć ją lub chociarz spojrzeć w błękitne oczka. Staram sie nie myśleć o tym co zrobiła, ale za kazdym razem gdy ide drogami przez które razem szliśmy chce mi sie płakać.. jakos sie pozbieram, zal mi tylko ze jej nie mma.

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 1 luty 2006 09:20      [zgłoszenie naruszenia]

trzymaj się itz

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -

duramen
jem tablety a one mn
 Wysłana - 1 luty 2006 09:27      [zgłoszenie naruszenia]

z czasem sie pozbierasz do konca Musi byc dobrze

Krolewicz Imprez i Używek%-)
oraz moderator seksu

Specjalista -

MystikM
 Wysłana - 1 luty 2006 09:53      [zgłoszenie naruszenia]

trzymaj się itz.

Jak mam trudne chwile to słucham piosenki "i tak warto żyć" zespołu Raz Dwa Trzy. Śpiewając ta piosenkę kilka razy dziennie stosujesz autosugestie pozytywną .to na pewno pomaga.

"z seksem jest jak ze zbrodnią.
niewiadomo co zrobić z ciałem";)

CoQto
 Wysłana - 1 luty 2006 13:28      [zgłoszenie naruszenia]

Nie staraj się zapomnieć bo to niemożliwe. Niech te przeżyte z nią chwile dodają Ci sił. Napewno jest jej przykro z powodu tego co ci wyrządziła, nie przemyślała tego tak samo jak ty nie myślałeś o uczuciach swoich rodziców.
Popatrz czasem w niebo, na słońce, uśmiechnij się bo i ona się do ciebie uśmiecha .
trzymaj sie ziomek, pamiętaj ze jest jeszcze mnustwo ludzi którym zależy na tobie.

W świecie w którym nie ma żadnych wartości, nigdy nie możesz być pewny/a
czy dokonany wybór był słuszny.

Znawca -

Rava
 Wysłana - 1 luty 2006 13:55      [zgłoszenie naruszenia]

Powiem Wam, ze jestem pod wrażeniem - gdy zaczynałam czytac post autora, byłam przekonana, ze odpowiedzi będa na granicy kpiny i olewki. A okazlało się, że "insomniowe" towarzystwo potrafi pomóc i doskonale wie, kiedy zartować, a kiedy wyciągnąć pomocną łapę - właściwie dużo łapek.

Zaskakująca empatia w naszych czasach.
Jesteście niesamowici, Drodzy Państwo.

Do autora postu - cieszę się, że Ci lepiej. Mam nadzieję, ze poradzisz sobie z żalem i znajdziesz sens i powód, żeby dalej żyć.

A jak będzie źle - pisz, bo ci ludzie postarają się ci pomóc.
Zresztą, jak ci bedzie dobrze tez pisz.

Zmieniony przez - Rava w dniu 2006-02-01 13:56:49

nupel
lachoniator
 Wysłana - 1 luty 2006 14:33      [zgłoszenie naruszenia]

itz-pisz dzięki czemu sie pozbierales itp bo jest tu pare innych osob które tez maja mysli samobojcze ale nic doniech niedociera ! moze ty ich przkonasz lub powiesz co mają zrobic !

WybrzydzoSS....... nie dupiSS

""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****""
[www.famewear.pl]

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 14 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Samobójstwo, a ja koccham i placze

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14