Autor |
"Samobójstwo, a ja koccham i placze" |
|
ekhm
|
|
|
|
Duralas
|
|
Ja nie bede Ciebie pocieszal..
Mialam kiedys kolege zabil sie z powodu laski wjechal na czolowke pod tira..
To co wyprawialo sie z jego rodzina na pogrzebie...nie pytaj czlowieku rodzice mldeli.babcia chciala do grobu wskakiwac..
Chcesz to zafundowac Twojej rodzinie..
Ogranij sie i zyj tylko trzoch popelnia samobujstwo.
Zmieniony przez - Duralas w dniu 2006-01-20 19:16:21
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
Dural czy on przypadkiem niejechal maluchem ?? bo na forum byla wlasnie opisywana taka smierc, keles z laską chciali popelnic samobojstwo wjezdzając pod tira maluchem koles umarl ale laska przezyla !
Ekspert -
 |
|
|
PaulaKrS
|
|
JAK BY KOCHALA TO BY TEGO NIE ZROBILA 3MAJ SIE DASZ RADE WIERZE W CIEBIE!
|
|
Duralas
|
|
Nie nupel koles jechal sam seiczengo czy jak to tam sie pisze..
Zal mi chlopaka strasznie bylo i rodzicow masakra nigdy bym nie zafundowal czegos takiego swoim..
a laska nie byla tego warta...
moze byl slaby psychicznie..
Sam kiedys sie z tego powiedzmy "smialem" jak mozna sie zabic..
Potem sie zakochalem,mialem przykre przygody tez przeszlo mi przez mysl takie rozwiazanie problemu..
PFFF teraz sie z tego smieje ZADNA laska nie jest tego warta..
MAsz jedno zycie wykorzystaj je dobrze..
Rodzice w ciebie zainwestowali $$ i uczucia a Ty co masz na to wy***ane...
Nie badz smieszny naczytales sie Konrada Wlenroda[tutaj moge sie myslic]to nie czas romantycznych opowiesci.
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
mam nadzieje ze ja niebede mial takich sytuacji,ze wogole bede rozwazal taką mozliwosc jak samobojstwo!
rozumie mozna byc w ciezkim dole po stracie (smierci) bliskiej osoby !ale nie tak by popelniac samobojstwo,a co dopiero po takim czyms blachym jak jets odejscie laski (wedlog mnie glupota)
a co do samobojstwa to tez pierwsze oczym pomyslalem jak przeczytalem tego posta to to jak to beda jego rodzice przezywac ! i niewarto tego im robic !! zaduzo sie wycierpieli itpo by nas wychowac ! i niemozna im takich rzeczy robic !
Ekspert -
 |
|
|
Duralas
|
|
Moze to Ciebie otrzezwi:
wyobraz sobie jak Twoja babcia/dziadek wskakuja do dolka na trumne za Toba..
mdlejaca mame ojca co wyglada jak wrak i siostre z obledem w oczach..
taki widok ja mialem na jego pogrzebie..
Powodzenia w pozbieraniu sie..
|
|
Marcinusss
|
|
podobnie jak duralas. zadna laska nie jest warta odebrania sobie zycia. u mnie na osiedlu tez jest many, ktorego laska zostawila. nachlal sie i chcial sie rzucic pod pociag. troche za pozno sie rozmyslil i lezal w szpitalu kilka miechow do tego teraz ma proteze zamiast nogi. czlowieku nie rob tego bo nie warto. zobaczysz, ze jeszcze kiedys bedziesz dziekowal Bogu, ze tego nie zrobiles. pozdro i 3mam kciuki za Ciebie
|
Don Corneo
|
|
|
|
Hermin
|
|
itz chłopie, ogarnij sie... nie chce Cie w żaden sposób teraz pocieszać- to jest bez sensu.Sam dobrze wiesz, ze takie zachowanie będzie oznaką tchórzostwa.
rozmawiaj,rozmawiaj i jeszcze raz rozmawiaj, idź do psychologa... on właśnie od tego jest.
nie wstydź sie,nie masz czego.
Pozdrawiam
|