Autor |
"Samobójstwo, a ja koccham i placze" |
|
MarvBoy
|
|
czy w takich chwilach nie powinno się dawać numeru IP odpowiednim organom (czytaj policji )
ps. wpadnie ktoś na tem most i porobi zdjęcia??
Zresztą w takich przypadkach powinno sie iśc do psychologa, do znajomego nawet głupiego księdza w konfesjonale i z nim pomagać, wypłakac się szukac lepszych rozwiązań w takich momentach cżłowiek czuje sie słaby zacięzkie to brzemie dla jednej osoby
fuck duap |
Ekspert -
 |
|
|
Raptor10
|
|
Itz
|
|
Raptor10
|
|
Itz daj sobie czas !! wiesz ile pięknych chwil jeszcze przed toba pomysl ile było, a jeszcze duuuzo wiecej przed toba...
|
|
prezes85
|
|
Przerażające...
Specjalista -
 |
|
|
rafee
|
|
Skoro napisales nam o tym to chyba nie po to zeby sie z nami pozegnac !?
Spojrz na to z tej strony. Jesli przelkniesz ta goryczke i dasz sobie z tym rade sam to moze kiedys bedziesz mial szanse aby uratowac inna dziewczyne przed samobojstwem a tym samym przestrzec przed takim samym uczuciem jej chlopaka. Nie badz egoista, pamietaj, ze rozwiazujac swoj problem w ten beznadziejny sposob sprawisz, ze po twojej smierci plakac beda kolejne osoby. Twoja dziewczyna byla egoistka bo nie liczyla sie z tym co bedziesz ty czul i do jakiego stanu moze cie doprowadzic. Nie badz taki sam....
|
|
Zawodny
|
|
Nie podoba mi sie to ze on juz nic nie pisze..
|
|
areck
|
|
Mam nadzieje że coś odpisze...
 |
|
|
raf20
|
|
ogarnij się ,a potem idz do psychologa napewno poradzi,minie z czasem,nie wiem jak długo,ale minie,nie zapomnisz do końca o tym,ale się pozbierasz.
powodzenia w pozbieraniu.nie rób głupich rzeczy!!! |
 |
|
|
Wariaaat
|
|
nie odzywa sie }
|
funkadelic
|
|
Zycie masz tylko jedno a dziewczyn mozesz miec wiele.Znam goscia, ktory tez z powodu laski skoczył z 10 pietra.Przeżył bo wpadł w zaspe snieżna ale rehabilitacja i tak trwała długi czas(dzis o dziwo jest w pełni sprawny).Teraz sam mowi, ze drugi raz by tego nie zrobił bo to czysta głupota.Jestes młody przed toba całe zycie, ludzie maja wieksze zmartwienia,zaciskaja zęby i sobie radzą.Za kilka miesiecy zaczniesz zauważać inne dziewczyny,zakochasz sie w jednej i pewnego dnia bedąc z nią pomyslisz sobie o tym, ze mogłoby tego nie byc.
|
Znawca -
 |
|