Autor |
"Samobójstwo, a ja koccham i placze" |
|
prezes85
|
|
Mam prośbe. Moglibyście czytać tekst ze zrozumieniem?
Jego dziewczyna popełniła samobójstwo.
Specjalista -
 |
|
|
Zawodny
|
|
Sam czytaj ze zrozumieniem bo on napisal ze chce zrobic to samo co ona
|
|
prezes85
|
|
Zawodny po co się wp.ieprzasz? jak to do tych było co mu mówią że znajdzie lepsza.
Specjalista -
 |
|
|
Zawodny
|
|
Myslalem ze do mnie :*
btw ale maja racje, znajdzie lepsza jak sobie nic teraz zlego nie zrobi, a ta laska musiala miec jakis powod, bo kiedys costam udowodniono ze osoby ktore sa zdolne do samobojstwa nei sa zdrowe psychicznie
|
|
Hermin
|
|
coś mam złe przeczucie
|
|
funkadelic
|
|
A co mamy pisac?Ze lepszej nie znajdzie?To napewno odciagnie go od samobojstwa.Jedna osoba popełniła bład, ale to wcale nie znaczy,ze druga ma isc w jej slady.Dziewczyna nie zgineła tragicznie tylko sama odebrała sobie życie. |
Znawca -
 |
|
|
prezes85
|
|
funkadelic jakbyś nie zauważył napisał post i poszedl z forum. Więc nasze opinie nic tu nie zmienią. Mam tylko nadzieje że to nie było coś w stylu pożegnania.
Specjalista -
 |
|
|
funkadelic
|
|
Nie kazdy od razu popełnia samobojstwo,niektorym brak odwagi,wystarczy słowo otuchy by ich od tego odwiesc.Byc moze autor wcale na to nie liczył tylko chciał sie tym z kims podzielic a decyzje i tak juz podjął(mam nadzieje ze nie).W takim wypadku nasze gadanie rzecywiscie nic nie zmieni. |
Znawca -
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
jedyne co moglismy zorbic to dac mu do zrozumienia ze to niejest rozwiazanie i zeby pomyslal o innyc np rodzinie jak oni bedą to przezywac!
bo widocznie on niezdaje sobie z tego sprawy,i trezba go w tym uswiadomic ze to co sie stalo to sie nieodstanie i jego smierc w niczym niepomoze a pogrązy jego rodizne w okropnym smutku itp (np patrz relacja durala) przeciez top jest dla rodziców cios niedoprzyjęcia przezto moga wpasc w depresje itp !
wieć zastanów sie co chesz zrobic bo jesli Cie juz twoej zycie nieobchodiz to pomysl otych którzy myslą i dbają o Ciebei !
Ekspert -
 |
|
|
__Kamil__
|
|
a mnie rzuciła dziewczyna, od listopada chodze w depresji, coraz więcej mysle o smierci, i czuje ze pewnego pieknego dnia pojde pod pociag...
|