FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 17774 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Samobójstwo, a ja koccham i placze 
[powiadom znajomego]    
Autor "Samobójstwo, a ja koccham i placze"   

rafee
 Wysłana - 21 styczeń 2006 21:45      [zgłoszenie naruszenia]

a czy wam chcialoby sie siedziec na necie w takim stanie ? Pewnie poszedl na spacer albo rozmawia z przyjaciolmi.

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

Ekspert -

Baldwin
 Wysłana - 21 styczeń 2006 22:49      [zgłoszenie naruszenia]

Psychiatra leczy, psycholog rozmawia...
Nie mozna isc do psychiatry z niezdiagnozowanym skrzywieniem. Od samobojstw sa psychologowie, od depresji psychiatrzy

paco86
 Wysłana - 21 styczeń 2006 23:37     
 Usunięta przez Duralas za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

kerbotnik
 Wysłana - 22 styczeń 2006 02:00      [zgłoszenie naruszenia]

Chłopie jak juz szkończysz te 18 lat, to zrozumiesz ze nie warto kochać i przejmowac sie laskami to one maja przejmowac sie Toba. Badz twardy jak Chuck Norris

Baldwin
 Wysłana - 22 styczeń 2006 11:01     
 Usunięta przez rafee za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

Lacik_87
 Wysłana - 22 styczeń 2006 12:11      [zgłoszenie naruszenia]

paco89 i baldwin ( czy jakos tak ) wam powinni dac bana za te teksty :/
mam nadzieje ze ten koles nie zorbil tego co pisal :/

bambochaaa
 Wysłana - 22 styczeń 2006 13:49      [zgłoszenie naruszenia]

paco86: ty jesteś p.o.j.e.b.a.n.y czy tak mi się tylko wydaje?

kerbatnik: nie warto kochać? chcesz być samotny do końca życia? chcesz spędzić całe swoje życie z kobietą której nie kochasz? a może chcesz się k.u.r.w.i.ć przez cale zycie -->(czyt.co tydzień mieć inna laske do bzykania), lub może zmienisz orientacje seksualna, bo tylko meżczyźni potrafią czule kochać i być wiernymi?

"Mężczyźni są dla kobiet wesołym miasteczkiem z ubezpieczeniem na życie"

Specjalista -

Gumis777
 Wysłana - 22 styczeń 2006 16:14      [zgłoszenie naruszenia]

Milosc jest wzgledna.Warto kochac osoby ktore sa warte kochania.
Szanuje bardziej zwykle dziwki(bo one sie do tego przyznaja) niz zwykle ****y udajace zwykle panny ktore maja gosci i robia ich w konia za plecami udajac dobra damulke z dobrego domu.

Wiec jesli mam byc pantoflem i chlopcem na posylki ,wole sie cieszyc zyciem i miec co tydzien inna panne.

Kerbotnik masz soga za wypowiedz,bo widac ze myslisz.

American Dream !!! (ten zly) Umoralniacz no.1
--------------------------------
Kiedys dalbym sobie za nia reke obciac.. i wiesz co? I bym teraz k*rwa nie mial reki. %-)

Znawca -

Wark
 Wysłana - 22 styczeń 2006 16:50      [zgłoszenie naruszenia]

Eska.nie zawsze chodzi o psyche..Czasem uczucia biorą góre..Moze nie umiesz sobie tego wyobrazić ale spróbuj zakochujesz sie masz ułozone plany na przyszłość,ufasz bezgranicznie do tego Twoje kobieta jest wierna,szczera i wspaniała..a tu nagle ją tracisz?Byłbys dalej taki twardy?Tu nie chodzi o psyche..Wiadomo ze nie mozna sie poddawać trzeba być silnym i szukać rozwiązania..Ale moim zdaniem w takich chwilach honor,twarda psycha,twardziel to zbędne słowa...

bambochaaa
 Wysłana - 22 styczeń 2006 20:21      [zgłoszenie naruszenia]

gumis777: myślisz że mając co tydzień inną pannę będziesz szczęśliwy? dasz rade pociagnąć tak na dłuższą mete? nie lepiej kochać i być kochanym? mieć z kim dzielić swoje radości i smutki, dać życie kolejnemu człowiekowi, móc wykazać się i sprawdzić w roli ojca (ale tak aby miało ono normalna rodzine
a nie matke i ojca mieszkających osobno)? chcesz być kawalerem? a pomyślałeś o swojej starości? mając np 65 lat i bedąc chorym chcesz leżeć samotnie w łóżku czując że nikomu nie jesteś potrzebny (bo nie masz ani zony ani dzieci), czy może lepiej kiedy twoją żona, starsza już kobieta troszczy się o ciebie, przypomina o braniu leków o konkretnej rodzinie i pociesza cię że wszystko będzie dobrze i wkrotce wyzdrowiejesz itp itd?

"Mężczyźni są dla kobiet wesołym miasteczkiem z ubezpieczeniem na życie"

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 14 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Samobójstwo, a ja koccham i placze

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14