Jesli mam miec bylejaka zone i byc aby byc, to Tak wole byc samemu i zaliczac panienki .
Zycie jest jedno i ma byc przyjemnoscia nie udreka.
"Lepiej dzielic tort z kolegami niz gowno samemu"
bambuha garbie co ty za bzdury pier...., naucz sie wpierw czytac ze zrozumienim. "chcesz spędzić całe swoje życie z kobietą której nie kochasz?" - a Kto ci to powiedział z kad to wogle wytrzasnołes??
"a może chcesz się k.u.r.w.i.ć przez cale zycie " nie no tu to przegiołeś takie pytania to mozesz zadawać siostrze albo starej a nie mi.
".co tydzień mieć inna laske do bzykania" - moze i chce moze nie chce ch.u.j ci do tego.
" lub może zmienisz orientacje seksualna" ty chyba zminiles bo z twoich wypowiedzi trudno wysnuć czy jestes M czy K stawiam na coś pośrodku.
Twoje pseudo-inteligentne wywody i pytania stawiaja cie w bardzo niekorzystnym swietle widac ze pozujesz na kogos wazniejszego niz w zeczywistosci jestes i nie wal mi wiecej tych swoich mądrości z Telenowel ba sa gówn.o warte!!!
Aha bambocha dzis ludzie z 60 na karku potrafia byc po 3 rozwodach w jakim ty swiecie zyjesz czlowieku.Niewiem ile ty masz lat ale zejdz na ziemie.
Marzenia piekne ale real jest inny.
...chol...a co z NIm....ma ostatnie logowanie wtedy kiedy anapisał..wie ktoś coś...??....????...to młodyyy człowiek......nie może tak po prostu odejść........
dać życie kolejnemu człowiekowi, móc wykazać się i sprawdzić w roli ojca (ale tak aby miało ono normalna rodzine
Do tego nie potrzeba zony. Mozna prowadzic normalna rodzine bez zony np. z wieloma "ciociami"
a pomyślałeś o swojej starości? mając np 65 lat i bedąc chorym chcesz leżeć samotnie w łóżku czując że nikomu nie jesteś potrzebny (bo nie masz ani zony ani dzieci),
Lezac schorowany na lozku nie bylbym za bardzo nikomu potrzebny a raczej narazalbym innych na klopot. Wolalbym umrzec szybko i bezbolesnie niz sprawiac komus klopot i wiedziec, ze lepiej nie bedzie.
czy może lepiej kiedy twoją żona, starsza już kobieta troszczy się o ciebie, przypomina o braniu leków o konkretnej rodzinie i pociesza cię że wszystko będzie dobrze i wkrotce wyzdrowiejesz itp itd?
W zyciu nie chcialbym zony ktora by mnie oszukiwala. Lepiej nic nie mowic niz gadac, ze bedzie dobrze mimo, ze wiadomo, ze nie bedzie
W sumie według mnie kerbotnik i bambocha macie po trochu racjii..Wiadomo ze trzeba mieć jaja ale trzeba tez sie zachowywac jak przystało na te 18 czy wiecej lat..Jaka kobieta bedzie chciała gościa o którym wie ze zmienia laski jak rękawiczki??? Zresztą moim zdaniem kazdy kiedys wyrasta z czegos takiego jak zmienianie lasek i bawienie sie nimi..Kazdy sie kiedys zakocha..Póki kto młody to sie zarzeka ze miłosc go niedotyczy..Ale to trafia chyba kazdego..na kazdego przyjdzie czas.A podejscie "trzeba korzystac z zycia,bawić sie dziewcyznami,ruchać wszystkie,to one mają sie uganiać.."kojarzy mi sie bez urazy ale z gówniarstwem i chłopaczkami co myśla ze są och i ach...
gowniarstwo to jest brak wiedzy o zyciu
Dzieki za wszystkie wypowiedzi, gdy w piątek szedłem sie zabić potrącił mnie samochud i wyladalem w szpitalu, mam zlamana noge, i poobijaną morde, jestem w domu na wlasne rzadanie,nie rozumiem podejscia tych osob ktore pisza ze co tydzien inna "Dupa" mi akurat takie zycie nie odpowiada, bo dla mnie byla, jest i bedzie tylko ona, pomimo ze juz jej nie ma, i nawet nie bede prubowal zrozumiec tych osob... moze dlatego ze mam 18 lat,mozliwe ze jestem slaby psychicznie. Ktos wyzej napisal zebym tego nie robil, tylko pomyslal o rodzinie, w stanie w jakim sie znajdowalem wszystko bylo bez znaczenia, nic cie nie obchodzi, nie chcesz myslec o tym ci sie stanie po tym jak sie zabijesz, niewykluczone ze jestem po***any, nie wyobrazam sobie teraz mojego zycia, jestem zapisany do psychiatry na wizyte, podobno moge miec zaburzenia psychiki, ale wydaj mi sie ze jestem noralny,nie widze "Sensu mojego istńenia na tym świecie".
Nie wiem dlaczego rozpoczolem ten temat, nie chcialem nikomu innemu sie wyzalac bo nie mialem odwagi, chcalem powiedziec komus co czuje i wolalem zostac anonimem.
Jak podrosniesz i przejdziesz pare zwiazkow to zrozumiesz.
Zycze powrotu do zdrowia i przestan myslec ,bo to najgorsze co teraz moze byc.
Staraj sie nastawiac pozytywnie i po kuracji wez sie za cos konstruktywnego.
pozdrawiam
Zmieniony przez - Gumis777 w dniu 2006-01-23 14:54:04
nie myslalem nigdy, ze sie uciesze na wiesc, ze kogos samochod potracil.
zes nam tu itz wszystkich stresu napedzil, tak tylko sprawdzalem na profilu "zaloguje ie czy sie nie zaloguje"
pogadaj z tym psychologiem.
a od siebie dodam, ze samobojstwo niczego by nie zmienilo. szkoda zycia, choc czasami wydaje sie, ze jest*****owe i bez celu, to jednak tylko jedno i sa za***iste chwile, dla ktorych warto zyc.
nigdy nie jest tak, ze w zyciu wszystko toczy sie tak jak sobie zaplanowalismy i zawsze cos czlowieka zaskoczy. ja tez swoje troche zaplanowalem, a ze wyszlo inaczej...no coz, zdarza sie.
raz to sa mile niespodzianki, innym razem nie. ale zawsze trzeba isc do przodu, chocby po to aby przekonac sie jakie beda te nastepne.
teraz jest zima i mrozy, ze na dwor nie idzie wyjsc...ale juz za pare miesiecy na 100% bedzie lato.
pomysl nad tym.