Autor |
"Scena Czeska czyli Stodolni - ulica ktora nie spi i inne %-)" |
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
|
|
anymaniak
|
|
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Chvjowa pogoda jest, a łażenie po tej ulicy to 70% dobrej zabawy.
|
anymaniak
|
|
OK można podsumować. Wyjazd b. udany, ceny takie sobie - mieszkaliśmy blisko znanej Stodolni w Ubytowni "Pod Mostem", nocka niecałe 50 zł chyba więc sporo ale zależało nam na umiejscowieniu %) w innym wypadku i tak wydawalibyśmy na taxówki itp. piwo dość tanie w marketach typu Tesco - dobre czeskie piwo ogólnie. ceny w knajpkach takie jak w Polsce wydaje mi się czyli piwo jakieś 5-6 zł. Ośrodek do spania bez rewelacji ale nam dużo nie było potrzeba Wrażenie jakie pozostawiła na nas ulica Stodolni niesamowite - wszystkie opisy ludzi z neta, które tu wklejałem nie są bezpodstawne tańce na barze, chodzenie od klubu do klubu z piwem w ręku (wstęp płaciło się tylko w najlepszej dyskotece Magika - nie za dużo około 8 zł ale opłacało się )tłumy podchmielonych zataczających się młodych ludzi ale wszystko w dobrym smaku i na poziomie, żadnych przejawów agresji czy czegoś w tym stylu. Jak to Fiorek powiedział "jużwiem gdzie zrobię kawalerskie ! %) świetna zabawa w Magice ruchomy parkiet - super sprawa, czeszki również okazały się dość gościnne i zaskakiwały mnie z każdą minutą naszego pobytu Jeśli macie pytania pisać, chętnie odpowiem pozdrawiam |
 |
|
|
Zzz....
|
|
pojechalbym sobie |
 |
|
|
kszakleski
|
|
czeszki również okazały się dość gościnne i zaskakiwały mnie z każdą minutą naszego pobytu Jeśli macie pytania pisać, chętnie odpowiem pozdrawiam
zamoczyłeś? |
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
|
|
anymaniak
|
|
|
|
seeU
|
|
Ja mam pytanie odnośnie noclegu, jakie ceny, jak daleko od centrum. Co najważniejsze czy można gdzieś z rana wynająć pokoik na 24h wtedy zaoszczędzę jedną dobę ;)
Kszakleski pod jakim względem Cię zaskakiwały, sam jest ciekaw tej "gościnności" ?
Ktoś jechał pociągiem ? Na pkp jest połączenie bezpośrednie osobowym, ktoś zna ceny biletów, czy lepiej zainwestować w auto ?
ps.
Jestem z Katowic.
Zmieniony przez - seeU w dniu 2009-11-16 22:00:55 |
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Ja w lipcu byłem, w miasto wbiłem się ok. 19-20ej i za ch.j nie znalazłem noclegu w rozsądnej cenie.