Autor |
"Scena Czeska czyli Stodolni - ulica ktora nie spi i inne %-)" |
|
seeU
|
|
to mnie pocieszyłeś.. Teraz jednak nie jest sezon imprezowy to może coś się znajdzie. |
 |
|
|
anymaniak
|
|
bliziutko stodolni jest ubytownia pod mostem, polecam - bez luksusu ale najważniejsza lokalizacja-drogo bo 50 zł za dobe około ale było dużo wolnych miejsc jak byłem teraz |
 |
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Nie ma co ukrywać, że przypomina trochę Hostel z filmu
Jak ja byłem, niestety nie było tam wolnych miejsc. Taksiarze mówili coś o akademikach, które są oddalone o kilka przystanków ale późno było i daleko to nie sprawdziliśmy ich.
|
anymaniak
|
|
|
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Yes.
|
sala
|
|
jesli byliscie to czy wiecie moze czy klub BAR...VY jest juz otwarty ? |
 |
|
|
Cyril26
|
|
dla osob , ktore szukaja noclegu na stodolni polecam
[http://www.hoteltrans.cz/]
nawet dosc dobre warunki i ceny te znosne, za dwojke z prysznicem okolo 80zl
jak ktos szuka noclegu , to tanie noclegi nazywaja sie ubytovani w ostravie pare ich sie znajdzie
Zmieniony przez - Cyril26 w dniu 2009-12-27 23:07:12 |
 |
|
|
maateusz89
|
|
Witam wszystkich imprezowiczow. Troche czytalem na temat imprez w Ostravie. Mam kilka pytan poniewaz chcielismy sie tam w lutym wybrac pierwszy raz ze znajomymi.
Szukam klubów, gdzie graja house. Mozecie mi coś polecić? Zaznaczam, że nie chciałbym tam spotkać ludzi w białych rękawiczkach z gwizdkami.. Szukam również noclegu jakoś blisko miejsc imprezowych? Jak z cenami drinków klubach i z cenami noclegów? Czy to prawda, że Czeszki tak bardzo lubią Polaków :D? Jaki sredni wiek ludzi na imprezach? Czy luty to dobry czas na imprezowanie w Ostravie? |
 |
|
|
Releaser
|
|
zamiast zadawac tepe pytania lepiej przeczytaj temat od poczatku do konca
winamp stream: [64.191.15.197:8000] passion 91,8fm uk radio - london's no.1 underground house music station |
 |
|
|
michal cm
|
|
|