Autor |
"Seks - nietypowy problem" |
|
small_poem
|
|
Wysłana - 24 styczeń 2007 11:18 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam.
Mam dosc nietepowy problem. Jestem ze swoja dziewczyna kilka miesiecy. Zdecydowalismy sie na wspolzycie, kocham Ja nad zycie, i wiem ze ona rowniez. I tu mam problem, kiedys powiedziala mi, ze nie jest dziewica. Nie mam jej tego za zle, sama mowila, ze to byl najwiekszy jej blad w zyciu. Seks bez milosci jest tylko 'brutalna' gra. Chce, by nasz stosunek byl dla Niej czyms niezapomnianym, zeby pamietala go na cale zycie. Nie chodzi mi tutaj o zadne ekscesy, albo perwersje. Po prostu seks ma byc rozmowa dwojga cial o milosci. Jakies pomysly ?
Pozdrawiam small_poem...
Ps. Nie zwracam uwagi na wulgarne posty. Wiec nie obrazajcie swojej inteligencji, i jak pisac nie chcecie - nie piszcie.
Zmieniony przez - small_poem w dniu 2007-01-24 11:19:21
Zmieniony przez - small_poem w dniu 2007-01-24 11:20:51
| |
|
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
A dla Ciebie to pierwszy raz ??
Bo jak tak to z wielkich uniesień nici. Nie będziesz wiedział jak się do tego zabrać.
Specjalista -
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
small_poem
|
|
Tzn. Seks bede uprawial po raz pierwszy. W 'pieszczeniu' jestem juz doswiadczony. Ja po prostu chce, zeby dla niej 'to' byl ten pierwszy raz. Ona uprawiala seks tylko jeden jedyny raz i chce o tym zapomniec. Ja mam zamiar jej w tym pomoc. :) |
 |
|
|
kropelka35
|
|
.. jak juz pisano atmosfera... cieplo.. duzo czulosci.. deliaktnosci.. musniec.. i duzooo czasu.. ..pieszczoty sa najpiekniejsze.....gra wstepna , splecione ciala.... szept.....a wiec zysze udanego wieczorku...
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
W pieszczeniu jesteś doświadczony, oj Boże
Za bardzo się nie nastawiaj, bo się rozczarujesz. Pierwszy raz zwykle bywa katastrofą. Dopiero po jakimś czasie, wraz ze zdobywaniem doświadczenia zaczniesz czerpać z tego przyjemność, jak i Twoja partnerka. Zobaczysz, że stres Cię zje za pierwszym razem. Ruchczy teoretyków było już wielu. Pozdrawiam.
Aha, większość o swoim pierwszym razie chce zapomnąć, a już nastawianie się na mega doznania to błąd.
Specjalista -
 |
|
|
pafffcio
|
|
Jeszcze chłopaku będziesz żałować, że nie jest bardziej doświadczona. |
 |
|
|
RozkosiQ