Wszystko zależy od wieku ,vlad jest troszke starszy od nas i jego nie bawią już takie jednorazowe panienki I wszystko zalezy od tego jakiej w danym momencie życia szukasz kobiety
moze jakis dziwny jestem bo dotykam sie tylko dziewic, lub cnotek.
Vlad jak widze musiał ostentacyjnie podkreślić swoje burżujstwo ;-P
A pewnych rzeczy zwykła cichodajka ani nawet bizneswoman po prostu nie zrobi. A dziewica to już w ogóle . Zwyczajny seks zwykle nie leży w orbicie moich zainteresowań, a zaspokajanie kobiety kiedy sam nie mam przyjemności też mnie nie bawi. Jak już płacę, to na pewno nie za coś, co można faktycznie uzyskac na byle imprezie. Anal mnie osobiście brzydzi, ale z innymi rzeczami lubie poeksperymentować Z dziwek korzystam w ekskluzywnych agencjach, które poleciły mi osoby godne zaufania, więc zarażenia raczej się nie boję, a estetyka i dyskrecja też jest jak najbardziej należyta. Koszta oczywiście są dość wysokie, ale ludzie mają często znacznie kosztowniejsze i mniej przyjemne hobby Poza tym po to się zarabia, żeby część przeznaczyć na rozrywkę
Om ja bardzo popieram twoją droge że tykasz sie tylko dziewic i cnotek bo człowiek ma przynajmniej pewność ,miałem kolesiea który poszedł z panną na balety ,zobaczyło to kilku kolesi i sie śmieli z niego ,okazało sie że to był największy ****iszon na dzielnicy ,a mój koleś sie w niej zakochał ,to raczej miłe nie było