Om teraz ludzie normalni uchodzą za dziwnych
Hail Gods Of War
czy dziewczyna o wspanialym sercu, ktora zyla ze swoim "facetem" dopoki jej nieprzy***al, bo okazalo sie ze jest alkocholikiem - jest gorsza?
niby w czym?
ze zwiazala sie z innym facetem?
a moze tak sie przejmujecie ze "tam" był ktoś przed Wami, ze inne zalety traca znaczenie?
no jesli macie taki system wartosci to sami sobie odpowiedzcie kto jest tym "normalnym"....
ja bez wachania zwiazałbym sie z kobieta z dzieckiem gdybym wiedział ze to "ta" (co wcale niemusi znaczyc ze niewolalbym identycznej bez "obowiazkow" )
ale spoko jesli chcecie dziewice to se takich szukajcie, jak znajdziecie w wieku +18lat wmiare inteligetna i sympatyczną to dajcie zdjęcie(nie zebym byl jakims zboczencem czy chcial odbic, - ciekawosc)
pozdrawiam i zycze sukcesow w szukaniu miłosci ktorych mi brakuje
Ale zaraz zaraz... a kto tu o dziewicach pisze? Ja mówie, że mnie nie interesują przypadkowe tygodniowe związki czysto sexualne i tyle..
Hail Gods Of War
"ale spoko jesli chcecie dziewice to se takich szukajcie, jak znajdziecie w wieku +18lat wmiare inteligetna i sympatyczną to dajcie zdjęcie(nie zebym byl jakims zboczencem czy chcial odbic, - ciekawosc) "
mam foty ale ci nie dam... musisz mi wierzyc na slowo;)
ja potwierdzam - Om ma foty i są... hmm extra!! Ja jestem w szoku!!
Hail Gods Of War