FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 65272 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Seks analny 
[powiadom znajomego]    
Autor "Seks analny"   

INSOMNIA
 Wysłana - 29 sierpień 2004 23:33      [zgłoszenie naruszenia]

kto sie slini to sie slini

om
 Wysłana - 29 sierpień 2004 23:34      [zgłoszenie naruszenia]

Smalec o ile dobrze pamietam, miales (Masz czy miales ?) b. ladna dziewczyne... wiec co narzekasz?

Shao Kahn
 Wysłana - 29 sierpień 2004 23:38      [zgłoszenie naruszenia]

Bez przesady, taki stary nie jestem, miłość mam gdzieś, a czemu korzystam to napisałem stronę wcześniej.

A ja nie mogę wyjść z szoku że np paru kolesi napisało tu że kręci ich jak ich panna liże po odbycie i jak oni robią jej to samo. Tu i jeszcze w innym temacie. Ja się "przyznałem" do korzystania z prostytutek? Napisałem o tym całkiem normalnie bo nie uważam tego za gorsze niż przyznanie się do analnych zboczeń, bo to jest rzecz którą nawet te pogardzane tu wielce przez wszystkich prostytutki - się brzydzą. No ale może faktycznie to ja jestem nienormalny, bo to takie naturalne i podniecające i modne w Uni Europejskiej...no ale jakoś wolę pozostać tym nienormalnym.
Ja wiem, że na tym podforum Seks to w ogóle sami playboye, machosi, bogaci biznesmeni, super przystojniaki, którzy laski i bizneswoman wyrywaja garściami, podobnie jak młode superinteligentne dziewice, które tylko marzą by nadstawić im wszystkie otwory swych boskich ciał. I którzy nigdy nawet nie shańbiliby się podejściem do agencji towarzyskiej, bo przecież te ich laski to na ich życzenie nawet na głowie staną I że jak przyjdzie jakiś biedny Shao, który nie napisze o sobie Bóg wie czego, bo przez internet przecież mozna i się powinno ,a co gorsza napisze że czasem do agencji się przejdzie - to przecież jasne e on tam chodzi tylko po to, że normalnie jest niewyzyty, ma 40 lat, nikt go nie kocha i żadna dziewczyna nawet na niego nie spojrzy Jakie to smutne i w ogóle i och i ach.

Antylewicowy totalitarysta

om
 Wysłana - 29 sierpień 2004 23:46      [zgłoszenie naruszenia]

analne zboczenia?
a minete uwazasz za zboczenie vaginalne?
byla zapewne mowa o tego typu przyjemnosciach z partnerem.. a nie z kims obcym...

anyway nie chce mi sie wdawac w dyskusje.. sory..

Jonks
 Wysłana - 29 sierpień 2004 23:51      [zgłoszenie naruszenia]

nie widze nic zlegoa analu ze stalo partnera moze lizanie obytu jest troszke dziwne bo laska by sie juz chyba po tym nie wypaltala z gaszczu to sam sex anal jest ok miimo ze jeszcze nie probowalem ale all przed nami i jakis hamulcow miec nie bede

Zmieniony przez - Jonks w dniu 2004-08-29 23:52:45

SORRY ZA LITEROWY ALE NIGDY MI SIE NIE CHCE ICH POPRAWIAC :)

[http://www.sfd.pl/temat134812/]

Specjalista -

Dj_Smalec
 Wysłana - 30 sierpień 2004 00:04      [zgłoszenie naruszenia]

om to jaki ty miałeś wczesniej nick że znasz mojego posta ,aha i przed moją panną wszystko jeszcze bo ona dopiero skończyła 16 lat

NASTY Sanchez mierzący 7 Cm...

Znawca -

VLAD.IV
 Wysłana - 30 sierpień 2004 09:44      [zgłoszenie naruszenia]

Shao - nie zaznałeś przyjemności, którą daje kobieta, spełniająca jakieś Twoje fantazje nie dlatego, że jej płacisz a dlatego, że jej na tobie zależy.... wiec nie pisz, że to to samo.. bo to zupełnie inna jakość

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

INSOMNIA
 Wysłana - 30 sierpień 2004 09:50      [zgłoszenie naruszenia]

vladek - niekazdy ma taka okazje i co ma wtedy robic?
cale zycie przesiedziec z kumplami w barze albo przed TV wpieprzajac chipsy?

VLAD.IV
 Wysłana - 30 sierpień 2004 09:52      [zgłoszenie naruszenia]

Nie Manjaq - ja go nie potępiam - ja tłumacze różnice...
Po prostu nie chce, by tkoś mi pisał, że iść do dziwki jest super bo płacisz, dostajesz swoje i wychodzisz... a z normalnoą kobietą to jest fatalnie bo jakiś problemy robi

Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-30 10:01:23

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

Jonks
 Wysłana - 30 sierpień 2004 11:22      [zgłoszenie naruszenia]

Vlad ma racje chyba mu soga pykne zreszta ja tam nigdy kasa nie swiecilem i nie wiem czy jak bym mial tam dac 100 za numerek to czy by mi wstal wogole od tej mysli

SORRY ZA LITEROWY ALE NIGDY MI SIE NIE CHCE ICH POPRAWIAC :)

[http://www.sfd.pl/temat134812/]

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Seks analny

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37