Autor |
"Seks analny" |
|
INSOMNIA
|
|
kto sie slini to sie slini |
 |
|
|
om
|
|
Smalec o ile dobrze pamietam, miales (Masz czy miales ? ) b. ladna dziewczyne... wiec co narzekasz? |
 |
|
|
Shao Kahn
|
|
Bez przesady, taki stary nie jestem, miłość mam gdzieś, a czemu korzystam to napisałem stronę wcześniej.
A ja nie mogę wyjść z szoku że np paru kolesi napisało tu że kręci ich jak ich panna liże po odbycie i jak oni robią jej to samo. Tu i jeszcze w innym temacie. Ja się "przyznałem" do korzystania z prostytutek? Napisałem o tym całkiem normalnie bo nie uważam tego za gorsze niż przyznanie się do analnych zboczeń, bo to jest rzecz którą nawet te pogardzane tu wielce przez wszystkich prostytutki - się brzydzą. No ale może faktycznie to ja jestem nienormalny, bo to takie naturalne i podniecające i modne w Uni Europejskiej...no ale jakoś wolę pozostać tym nienormalnym.
Ja wiem, że na tym podforum Seks to w ogóle sami playboye, machosi, bogaci biznesmeni, super przystojniaki, którzy laski i bizneswoman wyrywaja garściami, podobnie jak młode superinteligentne dziewice, które tylko marzą by nadstawić im wszystkie otwory swych boskich ciał. I którzy nigdy nawet nie shańbiliby się podejściem do agencji towarzyskiej, bo przecież te ich laski to na ich życzenie nawet na głowie staną I że jak przyjdzie jakiś biedny Shao, który nie napisze o sobie Bóg wie czego, bo przez internet przecież mozna i się powinno ,a co gorsza napisze że czasem do agencji się przejdzie - to przecież jasne e on tam chodzi tylko po to, że normalnie jest niewyzyty, ma 40 lat, nikt go nie kocha i żadna dziewczyna nawet na niego nie spojrzy Jakie to smutne i w ogóle i och i ach.
|
|
om
|
|
analne zboczenia?
a minete uwazasz za zboczenie vaginalne?
byla zapewne mowa o tego typu przyjemnosciach z partnerem.. a nie z kims obcym...
anyway nie chce mi sie wdawac w dyskusje.. sory.. |
 |
|
|
Jonks
|
|
|
|
Dj_Smalec
|
|
om to jaki ty miałeś wczesniej nick że znasz mojego posta ,aha i przed moją panną wszystko jeszcze bo ona dopiero skończyła 16 lat
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Shao - nie zaznałeś przyjemności, którą daje kobieta, spełniająca jakieś Twoje fantazje nie dlatego, że jej płacisz a dlatego, że jej na tobie zależy.... wiec nie pisz, że to to samo.. bo to zupełnie inna jakość
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
vladek - niekazdy ma taka okazje i co ma wtedy robic?
cale zycie przesiedziec z kumplami w barze albo przed TV wpieprzajac chipsy? |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Nie Manjaq - ja go nie potępiam - ja tłumacze różnice...
Po prostu nie chce, by tkoś mi pisał, że iść do dziwki jest super bo płacisz, dostajesz swoje i wychodzisz... a z normalnoą kobietą to jest fatalnie bo jakiś problemy robi
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-30 10:01:23
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
Jonks
|
|
|