FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 64848 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Seks analny 
[powiadom znajomego]    
Autor "Seks analny"   

Duralas
 Wysłana - 31 sierpień 2004 20:33      [zgłoszenie naruszenia]

"Na wstępie, na samym początku stracili wszystko co jest piękne i fascynujące w sexie... " eee tam Vlad gadasz a tak powaznie to ciekawy jestem jak ty bys zrobil gdybys byl w ich wieku[bo nie wiem ile teraz masz?] i byl bys poddany grupie rowiesniczej...

Kamil az musialem sie ugrysc w jezyk

Znawca -

Shao Kahn
 Wysłana - 31 sierpień 2004 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

Dj Smalec, z tym emocjonalnym kaleką...zabawne, ale czasem sam tak o sobie myślę.Nie żebym nigdy nie usiłował czegoś z tym zrobić. Ale nigdy się nie udało. Mój najdłuższy związek z kobietą trwał dwa tygodnie, nim ode mnie uciekła. Nawet jak mi się wydawało, że się o nią troszczę, naprawdę troszczyłem się o siebie, przytłoczyłem ją sobą po prostu. Los niespecjalnie dawał mi szanse a ja niespecjalnie ich szukałem. Pozostało zaakceptować ten fakt i dostosować się, na swój sposób jestem szczęśliwy. Zresztą mam znajomych którzy robią podobne numery. Jeden np. płaci miesięcznie studentce ponad 1500 zeta. Mnie by się taki interes póki co nie opłacał, to prawie jak zatrudnianie pracownika, z tym że nie płaci się na ZUS

--------ban ,fajnie że ktoś mnie rozumie łapaj SOGa

Antylewicowy totalitarysta

Grasik
 Wysłana - 31 sierpień 2004 20:51      [zgłoszenie naruszenia]

duralas,
a co to za dziwna mentalnosc -> postepowanie wg presji otoczenia... bo oni tak, to ja tez moosze...? nie masz wlasnego zdania...? jestes pacynka/marionetka...? /nie moowie bezposrednio do ciebie - nic nie zarzoocam - hipotetyzooje wylacznie/

btw
vladek ma 29 lat

shao kahn
...
nie ma sensu moowic, ze mi przykro z tego, co masz... a wlasciwie, czego nie posiadasz...

Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-08-31 20:54:09

there's a hunger still unsatisfied

Znawca -

Duralas
 Wysłana - 31 sierpień 2004 20:57      [zgłoszenie naruszenia]

kochana pani Grasik mialem kiedys 16-17 lat i bylem pacynka...

teraz mam lat 21 i zyje tak jak mi sie podoba czyt nie slucham sie i nie ogladam sie na innych

ale w wieku mlodzienczyn rozne rzeczy sie robilo
=]]]]]

jak juz pisalem ZARTOBLIWIE

"PRESJA GRUPY ROWIESNICZEJ..."

Znawca -

Grasik
 Wysłana - 31 sierpień 2004 21:02      [zgłoszenie naruszenia]

ok, ok... bez nerwoow - wcale nie mialam zamiaru prowokowac jakich spiec - wybacz, jesli tak to odebrales

btw
i nie 'pani_ooj' mi, ok? ;)

Znawca -

Duralas
 Wysłana - 31 sierpień 2004 21:09      [zgłoszenie naruszenia]

Spokojnie ja si enie unosze bo nie ma czym prowadzimy wyluzowana dyskusje no nie =] pytalas to odpowiedzialem =]

ja jestem lajtowy typ =] dural

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 31 sierpień 2004 21:19      [zgłoszenie naruszenia]

własciwie to zazdroszcze shao (bynajmniej ni etego co robi tylko braku zmartwien z powodow emocjonalnych)

Grasik
 Wysłana - 31 sierpień 2004 21:21      [zgłoszenie naruszenia]

widocznie cos sobie dopisalam, ale ok, przyjete co trzeba; pozdrawiam!

Znawca -

VLAD.IV
 Wysłana - 31 sierpień 2004 21:32      [zgłoszenie naruszenia]

Duralas - nie o to mi chodziło... też miałem 18-20 lat... nie twierdzę, że ktoś sie musi w tym wieku strasznie poważnie wiązać, nie uważam, by człowiek w tym wieku musiał mieć partnerkę na śmierć i życie - młodość ma swe prawa... chodzi mi o coś innego - o Shao, który jest zdeklarowanym i dumnym z siebie bezuczuciowcem, dla którego kobieta jest dziurą otoczoną mięsem i on kupuje to mięso przebierając tak by było najokazalsze - o to mi chodzi.. o jego afiszowanie sie ze swoją pustką emocjonalną...

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

Duralas
 Wysłana - 31 sierpień 2004 21:36      [zgłoszenie naruszenia]

A moze Vlad jest ofiara nieszczesliwej milosci i zostal kiedys zraniony ze tak postepuje moze cos w tym jest...

Vlad myslalem ze jestes tolerancyjny w stosunku do innych ludzi i ich podejsc do zycia..tzn bez skrajnosci oczywiscie...

Grasik daj mi wirtualnego calusa i bedzie SI nie mam dziewczyny wiec nie dopuszcze sie zdrady stroze prawa =]

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Seks analny

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37