Duralas - jestem bardzo tolerancyjny - ale postawa Shao to jest dla mnie właśnie skrajność... gdy ktoś stwierdzi, że zmienia sobie babę co tydzień, bo nie znalazł tej jedynej i chce sie po prostu dobrze zabawić - to ok... ale jego postawa jest dla mnie szokująca...
Hail Gods Of War
dooralas... ale co tu tolerancja ma do gadania? shao postepooje tak, a nie inaczej... a vlad mimo ze okreslil to dosadnie, to jednak prawdziwie... szok - nic wiecej
poza tym co z tego, ze mooglby zostac zraniony? moze ja tez? i co? traktooje teraz wszystkich podloog schematu shao?
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-08-31 21:41:27
Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War
Grasik a jak by Ci pozwolili koledzy zebys ich tak traktowala?!
powiem wam szczerze ze mam podobne podejscie tzn ciut inne nic shao tzn mnie tez niunia wy***ala i teraz jestem wyprany z glebszych uczuc ale laski z ktorymi sie spotykam wiedza co i jak i co moga i co ja moge..
nudza go moze obraca sie w towarzystwie balcha co nie maja za duzo do powiedzenia?
tez moze byc powod..
Zmieniony przez - Duralas w dniu 2004-08-31 21:44:20
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War
Grasik i Vlad moze nie kazdy zyje z waszymi pogldami i nastawieniem do zycia?Tylko maja inna koncepscje kobiecosci/milosci/zabawy...?!
to tez trzeba tolerowac...
Zmieniony przez - Duralas w dniu 2004-08-31 21:48:00