FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 65278 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Seks analny 
[powiadom znajomego]    
Autor "Seks analny"   

Grasik
 Wysłana - 31 sierpień 2004 22:17      [zgłoszenie naruszenia]

heh.... wlasnie - chyba - wynatoorzeniem sa takie 'akcje', tym bardziej dziwne, ze obie strony na nie sie godza; choc moze to zrozoomiale i oczywiste... przeciez zgoda jest obopoolna; wszystko tez zalezy od poonktu widzenia - tego, po ktoorej stronie my - jako oceniajacy - sie znajdoojemy; najbardziej jednak nie pojmooje, jak kobiety moga godzic sie na to swiadomie...

chyba jestem mocno ograniczona...

there's a hunger still unsatisfied

Znawca -

Shao Kahn
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:01      [zgłoszenie naruszenia]

Ostentacyjne poniżanie kobiet to dla mnie oznaka słabości. Może na codzień nie darzę ich ciepłymi uczuciami, ale negatywnymi też nie, o ile mi nie podpadną. Te którym płacę też traktuję fair, czasem nawet bardzej niż inne.

Akurat odnośnie tych "chłopaków z miasta" to znam trochę to środowisko, choć nie mam z nim nic wspólnego. Oni nie tylko poniżają kobiety, ale dodatkowo sprzedają własnych kumpli i bez przerwy się boją o własną skórę. To jacy to z nich twardziele ze stali to w wiekszości mity, a laski które na to lecą, i tym samym pozwalają sie tak traktować, same są sobie winne niestety.

Vlad, no chyba przeszarżowałeś z tym porównaniem mnie do zwierzęcia. Zwierzęta są w prymitywny sposób emocjonalne, a ja staram się kombinować na chłodno i z rozsądkiem. Do tego zwierzeta spółkują głownie dla rozrodu.

A co do nieszczęśliwych miłości z mojej przeszłości, to pierwszy raz zakochałem się jakies pół roku temu. Bardzo fajne uczucie, muszę przyznać, niestety nie mogło własciwie rozkwitnąć bo ta przemiła dziewczyna mieszka za daleko i go nie odwzajemnia. Może i lepiej się stało, nie chciałbym jej nieświadomie skrzywdzić, a i chyba na zmiany w moim zyciu nie jestem gotowy. Dobrze jest, jak jest.

Antylewicowy totalitarysta

VLAD.IV
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:03      [zgłoszenie naruszenia]

Shao - ja Cie nie porównałem do zwierzęcia... Ty to zrobiłeś... niestety

Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2004-08-31 23:03:31

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -

Dj_Smalec
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

Shao moge ci jedynie życzyć ze szczerego serca abyś sie szczęślwie zakochał ,zobaczysz jak sie Twój świat obróci o 180 stopni .pozdro

NASTY Sanchez mierzący 7 Cm...

Znawca -

Dota
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:14      [zgłoszenie naruszenia]

a ja to powiem..

Lubie to.. pod warunkiem ze moj facet zajmie sie odpowiednio ta czescia ciala... aby nie bolalo... a potem.. ehhhh.. to mam takie dreszcze ze odlatuje... DOSLOWONIE...

Tylko trzeba znac technike chlopccy...

[zwierzenia-wenus.eblog.pl/glowna.php] --> zapraszam serdecznie

Shao Kahn
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:22      [zgłoszenie naruszenia]

DJ, dzięki i pozdro

Antylewicowy totalitarysta

Jonks
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:37      [zgłoszenie naruszenia]

ja mysle ze wlasnie przez to ze shao korzysta z takich uslug jest wlasnie powodem jego braku checi zanagazowanie chlod dla lasek etc poniwaz przyzywaczail sie ze za pieniadze mozna 'miec kobiete" ale sex to tylko namiastka i to co robi wydaje sie byc bezsensu i moze popsoc dalsze uczuciowe zycie...

SORRY ZA LITEROWY ALE NIGDY MI SIE NIE CHCE ICH POPRAWIAC :)

[http://www.sfd.pl/temat134812/]

Specjalista -

Dj_Smalec
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:38      [zgłoszenie naruszenia]

a wracając do tematu ,nie żebym ja to robił broń boże Słyszałem że trzeba najpierw dobrze rozbudzić pierwszą dziurke dopiero kobieta odblokowuje w sobie czerpanie przyjemności z tej drugiej

NASTY Sanchez mierzący 7 Cm...

Znawca -

Dota
 Wysłana - 31 sierpień 2004 23:53      [zgłoszenie naruszenia]

"Można robić to językiem i ustami, lub stosować różne zabawki, choćby takie jak wibratory. Ponieważ odbytnica nie wydziela własnego śluzu, nie wolno też zapominać, że ważnym elementem podczas stosunku analnego jest stosowanie lubrykantów. Oralne pobudzanie odbytu za pomocą warg i języka nazywa się rimmingiem. Mężczyzna, pieszcząc palcami w trakcie aktu oralno-genitalnego narządy płciowe partnerki, powinien wyczuć dobry moment, w którym może wsunąć palce do jej odbytu. U niektórych kobiet pobudzenie łechtaczki językiem ,z jednoczesnym wsunięciem zwilżonego palca do odbytu ,wywołuje orgazm. (lubie to.. )"

Absolutna prawda...

Dziewczyny po prostu czesto boja sie same przyznac ze to lubia... tak samo i mezczyzni...

"Kobiecie trudno przychodzi mówienie: chcę, pragnę, podoba mi się. Mężczyźnie przychodzi to jeszcze trudniej."

[zwierzenia-wenus.eblog.pl/glowna.php] --> zapraszam serdecznie

VLAD.IV
 Wysłana - 1 wrzesień 2004 10:20      [zgłoszenie naruszenia]

"Shao moge ci jedynie życzyć ze szczerego serca abyś sie szczęślwie zakochał ,zobaczysz jak sie Twój świat obróci o 180 stopni" - Smalec- masz dobre intencje ale... to niewykonalne - jemu sie po prostu nie chce... skoro może zapłacić

Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Seks analny

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37