FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 65277 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
Seks analny 
[powiadom znajomego]    
Autor "Seks analny"   

om
 Wysłana - 2 wrzesień 2004 23:14      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki za rady.

INSOMNIA
 Wysłana - 2 wrzesień 2004 23:48      [zgłoszenie naruszenia]

dasz mi buzi na dobranoc?

INSOMNIA
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 00:44     
 Usunięta przez Fuckmaster za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

INSOMNIA
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 01:37      [zgłoszenie naruszenia]

.

Jonks
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 11:17      [zgłoszenie naruszenia]

to co z tym Analem taka konsternacja panuje

SORRY ZA LITEROWY ALE NIGDY MI SIE NIE CHCE ICH POPRAWIAC :)

[http://www.sfd.pl/temat134812/]

Specjalista -

Shao Kahn
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 13:13      [zgłoszenie naruszenia]

.

Antylewicowy totalitarysta

INSOMNIA
 Wysłana - 22 październik 2004 14:52      [zgłoszenie naruszenia]

Jak ktos sie wkrecil w ten temacik to proponuje i to do przeczytania: [http://www.insomnia.pl/temat156860/]

Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-10-22 14:52:30

tommy098
 Wysłana - 9 listopad 2004 14:02      [zgłoszenie naruszenia]

dwie konkulzje , jedna krotka druga dluzsza
1: dla wiekszosc sex analny jest do dupy...
2: odnosnie shao khan i rozmowy o uczuciach: zakochac sie jest bardzo latwo , przynajmniej u mnie tak jest jednak odkochac sie jest o wiele gorzej , milosc jest jak najtwardszy narkotyk : faza poczatkowa jest niesamowita i przezycia na niej rowniez ale zjazd jest tragiczny. Nie dziwie sie osobom ktore korzystaja z agencji , sam rowniez zastanawiam sie nad takim wyjsciem poniewaz : a) zakochalem sie juz wystarczajaco duzo razy i kazdy z tych razy konczyl sie rozczarowaniem w stosunku do kobiet i ich postawy w stosunku do mnie wiec nie mam zamiaru ryzkowac po raz kolejny bo to boli zbyt mocno? ktos powie utarty schemat wiekszosc tak gada , ale...no wlasnie ale jesli tak wielu gada to chyba z tymi kobietami cos jest nie tak , zwroccie uwage na forum ile podobnych postow juz sie przewinelo. Odnosnie agencji : lepiej korzystac z luksusowych jak shao niz robic to z tirowkami takie moje zdanie. Odnosnie jego egoistycznego podejscia: popieram przynajmniej nikt Cie nie zrani bo wole zachowywac sie teraz w ten sposob niz tak jak zachowywalem sie kiedys nie robie nikomu krzywdy ani nikt nie robi mi. Po prostu mam za miekkie serce i nie mam twardej dupy wiec to chyba jedyna sensowna opcja dla mnie. Sex platny ? tutaj przynajmniej wszystko jest jasne i nie przyjdzie pewnego dnia do niego panna ktorej nie kocha i nie powie mu ze jest w ciazy. Odpada kolejny problem , bo tak na dobra sprawe po co sobie samemu zycie komplikowac. W slub nie wierze a umawianie sie dla samego umawiania sie to tak jakby jest tort majac katar - niby wiesz ze go konsumujesz ale nie czujesz zupelnie nic , a zwiazki? mam dosc juz tych samych schematow umawiania sie poznawania , top jest nudne jak flaki z olejem. To na razie tyle jak cos mi sie natknie na mysl to napisze. Pozdrawiam p.s co z tego ze dajesz wszystko z siebie jak druga osoba nie potrafi tego docenic???....

WNUCZKU PYSZNY DŹEMIK !!!!!!
TO Z BIEDRONKI DZIADKU
PRZYSIĄGŁBYM ŻE Z TRUSKAWEK !!

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 15 listopad 2004 14:13      [zgłoszenie naruszenia]

Anal- czemu nie... mi to sie nawet podoba.. tylko że ze stałym partnerem.. inaczej nie ma mowy..
Nie zpaominać o nawilżeniu bo inaczej może być nie zaciekawie hiehie

landrynka
 Wysłana - 15 listopad 2004 16:16      [zgłoszenie naruszenia]

Fajno jest ajak

Tylko najpierw trzeba pobudzic dziewczyne ...podniecic

I tak jak nimfetka: tylko ze stałym partnerem

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 37 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Seks analny

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37