Autor |
"Seks analny" |
|
INSOMNIA
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Jak mi laska mowi, ze kiedy to robila to plakala to nawet mi do glowy nie przyjdzie zeby jej to zaproponowac. Tzn. postaw sie w ich sytuacji =)
Ja bym podziekowal. |
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
Kurde NIC NA SIŁE... naprawde uważam, że do takiego kroku to nie można kobitki w żaden sposób nawet namawiać..
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
misio_xxx
|
|
witam szanownych forumowiczów. jestem nowy tutaj :)
jestem w związku już ok 5 lat i czas chyba na takie urozmaicenie. z tego co słyszałem, wiele kobiet (nie 18-letnich panienek) maży o takim czymś, ale boją się o tym mówić ew. poprosić faceta - bo jak to by wyglądało...
 |
|
|
Daer
|
|
|
|
misio_xxx
|
|
to chyba kwestia wieku(a raczej czasu jaki się spędzło w łóżku), wychowania, otoczenia. nie bez znaczenia jest jak bardzo jesteś napalony/a na drugą osobę a ona na ciebie. no i kwestia zaufania.
jeśli rajcuje was coś o czym wszystcy boją się mówić, to albo jesteście zboczeni, albo cała reszta jest troche za mało dojrzała, zeby to zrozumieć. twoje łóżko, jest twoje i nikogo nie powinno obchodzić co tam robisz. jesli go to ciekawi, a potem cie krytykuje, to na 80% jest szczeniakiem, który za 4,5 lat sam tego spróbuje. choćby z ciekawości.
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
fu |
 |
|
|
INSOMNIA
|
| Wysłana - 22 sierpień 2004 02:27 Usunięta przez VLAD.IV za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
VLAD.IV
|
|
Misioxxx nie podoba mi sie Twoja poza zblazowanego facia, co przeleciał już wszystko co sie dało i pewnie puka panienkę, bez mrugnięcia okiem.. po czym tuż po skończeniu wraca do oglądania przerwanego tą czynnością filmu..
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
kanarek
|
|
czyli w skrócie - miał pewno kogos kogo kiedyś kochał i ten ktoś go zranił
albo odwrotnie - boi się uczucia prawdziwego bo nie chce aby ktoś go zranił
|