Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź moze to glupio zabrzmi, ale co zrobic, aby seks analny byl czysta sprawa? ______________________________ Siedzę i myślę... :)P
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
moze to glupio zabrzmi, ale co zrobic, aby seks analny byl czysta sprawa? ______________________________ Siedzę i myślę... :)P
zrobic 2jke w WC i umyc kakaowe oko _______________________________
ta, slyszalem o lewatywie, ale to odpada _______________________________ Siedzę i myślę... :)P
Chyba nie zrozumiales 1-siusiu 2=keke _______________________________
podstawa. oby partnerka była hmm...."po"/wyprozniona/po kaka _______________________________ addicted--O
hmm, ale przeciez po przejsciu keke przez odbyt tam bedzie brudno ps. jak wstawia sie taki usmiech? _______________________________ Siedzę i myślę... :)P
no ba. co papieru toaletowego brakuje?........bessss przesady zbytniej _______________________________ addicted--O
najlepiej jak ma zwiezlo/trawda kupe _______________________________
[sexanalny.republika.pl/inne/dlamezczyzn.html#lewatywa] prawda? _______________________________ Siedzę i myślę... :)P
for red: dobry artykul, sog'a juz masz :) _______________________________ Jak powiada moja babcia: Wszyscy w jeden kij pierdzą!
a cio jeszcze moge miec? _______________________________ Siedzę i myślę... :)P