Autor |
"Seks analny? pare pytan." |
|
VLAD.IV
|
|
nie evils toy - napisalem Ci juz - przyrownujesz stan wiedzy do preferencji...
a pauleq nie kwestionuje istnienia sexu analnego, tylko swoje do niego upodobanie...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
sory za offtop, ale może ktoś by wspaniałomyślnie powiedział jak zmienić (zrobić w ogóle) avatar na forum
|
|
evils_toy
|
|
Zbyt daleko wysnules wnioski. To, ze nie probujac seksu analnego, wiem ze mi nie bedzie odpowiadal to jest wlasnie jak to ujales "stan wiedzy" Nie bardzo wiem w ktorym momencie niby mialbym kwestionowac swoimi wypowiedziami istnienie seksu analnego? (dodam, ze to jest tylko pojecie)
Kemes, lewy gorny rog -> Forum -> zmiana danych -> zdjecie (avatar na forum)
Zmieniony przez - evils_toy w dniu 2006-11-28 20:12:15
|
Pauleq
|
|
ale Ty nie masz mi czego tam darowac na sfd. masz szczescie ze zmieniles avek i podpis bo bys polecial z tamtad szybko.
jak nie wierzysz to zarzuc na 5 minut podpis albo avek a ja Ci gwarantuje ze lecisz
co do tematu ja sie wypowiedzialem i nie chce mi sie dalej gadac o tym pozdro
|
evils_toy
|
|
Ok. Pauleq = donosiciel i tchorz. Najpierw napisze glupot a pozniej wlasnych slow sie wstydzi i banami straszny. Pff eot z mojej strony.
|
Pauleq
|
|
uahahah
"donosiciel" znam poprostu pare osob z sfd w realu. i wykorzystuje to zeby ktos mnie publicznie nie obrazal
|
kemesO
|
Analityk
|
|
evils_toy, wtedy zmienia mi się tylko zdjęcie to w profilu (takie duuuuuże oko )
|
|
evils_toy
|
|
|
|
Pauleq
|
|
dobra gadaj zdrow pionku
zawsze bedziesz tym ponizej i mozesz jedynie porobic takie akcje jak tamta.
|
evils_toy
|
|
Pozyjemy, zobaczymy. Tylko nastepnym razem nie zagaduj na gg rozzalony i zdziwiony obrotem spraw. Tym razem ustapilem ze wzgledu na to, ze na sfd i tak panuje duzy burdel i wiecej jazd nikomu nie potrzeba. Ale jezeli myslisz, ze sciagnalem podpis, bo mi banem zagroziles, to sie jeszcze mocno na takich przekonaniach przejedziesz;)
Pionek.