Autor |
"Seks analny? pare pytan." |
|
kemesO
|
Analityk
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
evils_toy
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
Czy naprawde trzeba sprobowac analu, zeby wiedziec, ze nie bedzie to przyjemne? Odpowiedz jest oczywista: NIE. Tak jak juz mowilem, jezeli ktos sie psychicznie nastawi na to, ze nie chce tego robic i bedzie mu zle, to wlasnie tak bedzie.
Kurva... oszaleję...
Nikt nie kwestionuje tego, że ludzie nastawiają się tak czy owak, że stwierdzają z góry, że coś im nie pasuje nie próbując tego...
kwestia tylko CZY TAK SIĘ POWINNO ROBIĆ? Czy czasem nie działamy na swoją szkodę kierując się uprzedzeniami? Czy takimi ocenami nikogo nei krzywdzimy? Czy w takim ******leniu "nie kręci mnie to" nie wiedząc do końca o czym mówimy jest jakaś logika? NIE.
WIĘC PO*****?
Bo jeśli po to aby czytać brednie Pauleq'a dotyczące tego jak to anal nie krzywdzi drugiej osoby i jest wykorzystywaniem klobiety itd, to ja się na to nie godzę .
Tyle chciałam.
BTW (bez urazy) ale nei zamierzam cały wieczó poświęcać na udowadnianie "głupkowi, że jest głupi" bo to mija się z celem. Jak głupi to nie pokuma.
Nie traktuj tego dosłownie,.. Ty wykorzystujesz Marsa do swojej argumentacji ja głupka :-*
Zmieniony przez - lukrecja w dniu 2006-11-28 20:47:52
|
|
evils_toy
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
evils_toy
|
|
Wiem, to co wieczor jest nasz?:D
|
LukRecJa
|
|
|
|
Pauleq
|
|
"Bo jeśli po to aby czytać brednie Pauleq'a dotyczące tego jak to anal nie krzywdzi drugiej osoby i jest wykorzystywaniem klobiety itd, to ja się na to nie godzę."
uhaha widze ze poczulas sie chyba urazona.
wybacz
Zmieniony przez - Pauleq w dniu 2006-11-28 20:57:21
|
LukRecJa
|
|
|