Pytanie to kieruję w większej mierze do żeńskiej części forum, ale chętnie również poznam opinie panów. Mianowicie chodzi mi o sytuacje, gdy dziewczyny pieszczą faceta ustami, to często pojawia się pytanie: pozwolić mu by skończył w ustach czy nie? połknąć czy wypluć?
Każdy dzień jest ch*jowy inaczej, czyli nic dwa razy się nie zdarza... %-)
Wiem, że jest fajnie. Ale z dziewczyną, z którą teraz jestem jeszcze tego nie robiliśmy "do końca". Chyba czekamy aż oboje będziemy gotowi.
A może e_mika masz racje, lepiej jest spontanicznie. Bez zbędnych ceregieli w stylu "ok, dziś robimy to do końca, z połykiem".
danro to jest tak (pisze na bazie własnych doświadczeń) że trzeba mieć jakieś tam zaufanie do drugiej osoby - to raz. Zresztą to dotyczy wszystkich sfer seksu. A zaufanie albo się ma od razu albo zdobywa je się długo...
Druga sprawa to jeśli 2 osoby łączy bliższa więź emocjonalna to raczej nie ma tego typu rozkminek. To jest chyba kwesia oddania drugiej osobie. Wzajemnego!
Dajemy dużo by potem dostać jeszcze więcej itd...