FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 11130 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Serwis klimatyzacji  
[powiadom znajomego]    
Autor "Serwis klimatyzacji "   

Thomy20
 Wysłana - 3 maj 2016 21:48      [zgłoszenie naruszenia]

Ale to co on? Zgodził się na to? Bo nie wierze że tak po prostu na siłe zrobili mu podczas kontroli.

Auto przyjechało na przegląd i mechanik mu wymienił ponieważ stwierdził że są zużyte za które potem zapłacił i to nie mało normalna procedura miałem praktyki w ASO to widziałem że dobre klocki i tarcze wymieniali żeby był przerób

Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-05-03 21:49:06

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

matand
 Wysłana - 3 maj 2016 21:59      [zgłoszenie naruszenia]

A dzwoniłbym po ioioio choć ich nie trawie.
Był na przeglądzie co nie równa sie naprawa. Tak wiec zrobili mu na sile. jak na sile to niech se sami zaplacą.

Gdy puścisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekają na małą salę...
wszyscy mówia nie nie, ja nie słucham disco-polo,
a znają słowa. Ja sie pytam skąd?

Neptas
 Wysłana - 3 maj 2016 22:30      [zgłoszenie naruszenia]

Kórwa

Słyszeli o czymś takim jak owalizacja tarcz hamulcowych?
Jak ktoś hamuje ze 150 km/h w trasie i kierownica drga tak, że wypada z rąk, to tarcze i klocki kwalifikują się do wymiany, pomimo że nie są dojechane do blachy

Uprzedzając pytanie, Tomciu: nie, TIS serwisowy nie przewiduje zdjęcia z auta, położenia na kowadełko i prób wyklepania "na oko" wentylowanych się nie da

Znawca -

andrzejpan
OJCIEC
 Wysłana - 3 maj 2016 22:32      [zgłoszenie naruszenia]

SzToCh

Thomy20
 Wysłana - 3 maj 2016 22:40      [zgłoszenie naruszenia]

Jakktoś hamuje ze 150 km/h w trasie i kierownica drga tak, że wypada z rąk, to tarcze i klocki kwalifikują się do wymiany, pomimo że nie są dojechane do blachy

Ja bym ich nie wymieniał rzadko jeżdżę 150km/h a jak już jadę to nie hamuje więc by mi to nie przeszkadzało.

andrzejpan
OJCIEC
 Wysłana - 3 maj 2016 23:18      [zgłoszenie naruszenia]

Tomek ja kiedyś też myślałem podobnie jak ty (podobnie ale nie aż tak skrajnie druciarsko jak ty). Ty musisz być kawalerem mieszkającym z rodzicami a samochodem jeździć 5 tyś km rocznie.
Jakbyś miał partnerkę i musiała by jeździć twoim autem to też byś tak DZIADOWAŁ? Bo najważniejsze to nie dać zarobić firmom, producentom, mechanikom. Bo to spisek a ciemny lud kupuje każdy kit, przecież można kupić garść opasek zaciskowych (trytytek) i taśmę i parę kilo drutu. Filtr kabinowy który kosztuje 20 pln czy filtr powietrza można regenerować (wydmuchać sprężonym powietrzem). Ona może sie nie zabije, a ty zaoszczędzisz bo założysz tarcze ze szrotu. Albo jakbyście mieli dziecko to dalej byś tak DZIADOWAŁ? Jak ty tą swoją astrę tak naprawiasz przez kilka lat to ona cała nadaje się do wymiany.
Może kiedyś zmienisz swoje myślenie, ale musi ci stulejka pęknąć. ALBO:

jesteś troll

SzToCh

Thomy20
 Wysłana - 4 maj 2016 05:35      [zgłoszenie naruszenia]

To jest tak że filtr powietrza 20zł filtr kabinowy 30zł takich elementów jest wiele na których można zaoszczędzić. Jeżeli filtry wytrzepie wystarczają na 2 razy dłużej, klocki hamulcowe przeciągam z wymianą aż blacha trze, tłumik mogę załatać i przeciągnę wymianę nawet do roku, filtry LPG też można przeciągnąć z wymianą i tak z każdą rzeczą. I takimi małymi kroczkami jestem w stanie rocznie zaoszczędzić kilkaset złotych.

Neptas
 Wysłana - 4 maj 2016 07:45      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym ich nie wymieniał rzadko jeżdżę 150km/h a jak już jadę to nie hamuje więc by mi to nie przeszkadzało.

Bo Astra się do takich prędkości nie rozpędza, wiadomo

Ale widocznie serwis zakłada zapewnienie bezpieczeństwa przez auto w całym użytecznym zakresie prędkości jaki w/w oferuje, stąd pomysł wymiany

I takimi małymi kroczkami jestem w stanie rocznie zaoszczędzić kilkaset złotych.

Które to złotówki i tak wpyerdolisz w auto, które w końcu - prędzej czy później - posypie się na grubo A tak będzie, wierz mi

Zmieniony przez - Neptas w dniu 2016-05-04 07:46:40

Znawca -

Thomy20
 Wysłana - 4 maj 2016 09:58      [zgłoszenie naruszenia]

Ja mam 100KM tak więc 150km/h polece spokojnie tylko że nie ma gdzie się tyle rozpędzić a jak jadę autostradą to jadę max 110km/h bo jadąc szybciej dużo pali

Neptas
 Wysłana - 4 maj 2016 10:06      [zgłoszenie naruszenia]

A widzisz, a jakbyś miał 2,2 benzynę, to byś leciał 150 km/h autostradą, bo spalanie by było jak w 1,6 przy 110 km/h

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Serwis klimatyzacji

Strony: 1 2 3 4 5