Widze u większości to samo. Tzn. nie czytałem "Poznalem" tylko sam początek, ale po wypowiedział to "Poznalem" czytałem PARE (!) razy by skumać w czym tkwi tak naprawdę geneza problemu... (dobra, przesadziłem )
e tam
niech sie bombia w tylek
i niech do tego namawiaja jeszcze wiecej facetow
bedzie wiecej dziewczyn dla nas, proste, bo niestety w kwestii zadbania i paru innych ******l nieistotnych dla przecietnego faceta taki zwykly gej wypada w oczach kobiet lepiej ...
nagle jeden z pedałów się pyta kierowcy:
-Przepraszam czy mogę sobie pierdnąć?
-No dobra
"Puuuuf"
Po jakimś czasie pyta sie drugi pedał kierowcy:
-Przepraszam czy mogę sobie pierdnąć?
-Noooo
"Puuuuf"
Po pięciu minutach kierowca pyta się pedałów:
-Ej chłopcy czy mogę sobie pierdnąć?
-Oczywiście
"BRRRRYYYYY!!!"
Na to pedały równocześnie:
-Dziewica !!!!
Stare ale jare
Kleo mozesz sobie pisac ze jestesmy zli itp bo nie rozumiemy tego zboczenia. Ale prawda jest taka ze to nie jest normalne i dla mnie to jest na tym samym poziomie co pedofilstwo i reszta chorych rzeczy. Kobiety czesto tego nie rozumieja moze i dostane pojazd ale pedalow trzeba walic prosto w morde moze przynajmniej zrozumieja ze to jest zle. Pomyslcie sami ze taki pedal moze zruchac waszego synka kiedys bo mu kolega nie da. To jest choroba i trzeba ja leczyc i to nie tabletkami. W pedalstwie nie ma zadnej milosci to jest wszystko wymysl oni chca tylko zaspokajac swoje chore potrzeby i ruchac sie w kolko Nawet ten "chlopak" autora jezdzi do starych dupodajek zeby zamoczyc bo mu jeden odbyt nie wystarcza.