też nie lubie pedałów, ale nie porównuj ich z pedofilami, bo pedofile ruchają dzieci, które są często do tego zmuszane, a geje to są dorosłe chłopy którzy chcą siebie nawzajem i póki nie zaczynają domagać sie praw do adopcji, ślubówi i zasiłku rodzinnego to niech sobie robią co chcą
Ale nie raz pedaly sa tez jednoczesnie pedofilami. Oczywiscie moj blad nie napisalem ze te zboczence nie zawsze musza ruchac dzieci. Ale i tak to jest nie naturalne. Czasami musi byc brak tolerancji. Przykladow jest wiele np. na zachodzie powpuszczali pelno arabow i dali im pelno praw co teraz maja ? gowno albo ze pedaly maja jakies tam swoje partie i prawa no i co teraz gej sie opierdala w pracy ma wszystko w dupie a jak chca go wy.je.bac to mowi ze jest gejem a jego szef to homofob.
Dwa pedały jadą autem i za nimi jedzie facet. Facet wbija się w auto Pedałów. Pedał mówi do drugiego: Zdzisiu dzwoń po policje! Facet mówi: -Panowie dogadamy się! Pedał mówi: -Zdzisiu dzwoń po policję! Facet mówi: -No panowie ja wam zapłacę! Pedał: -Nie Zdzisiu, dzwoń po policję! Facet szepcze: -A to***** wam w dupę! Pedał mówi: -Czekaj Zdzisiu możemy ponegocjować...
Wchodzi pedał do sklepu mięsnego i prosi o parówki na to kasjerka zapakować? pedał a jeśli pani może.
Dwóch gejów w sklepie zauważa super nowe prezerwatywy: jedna w kształcie najnowszego modelu Mercedesa. Gej na to do drugiego geja:
- Ale super będziemy to robić z najnowszym autem!
Na to drugi gej a może kupmy ta druga - to super samochód wyścigowy,
wiesz... hm... będzie tak szybko i tak super.
Na to sprzedawca:
- Wy to sobie kupcie terenówkę i tak po gównie będziecie jeździć
i cos o lesbijakach ze by nie było...
Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta.
Kowboj: Cześć. Kim jesteś?
Kobieta: Lesbijką...
- Eeeeee... To znaczy?
- Jak się budzę myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie to myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to myślę o seksie z kobietą... A Ty, kim jesteś?
- Jak tu przyszedłem to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, ze jestem lesbijką.
Losowo wybrane i tez kiepskie ..dobra kończe ten spam!
Bądź silny, o człowieku! Pożądaj, raduj się wszystkimi rzeczami
zmysłów i uniesienia: nie bój się, że jakikolwiek bóg wyprze się ciebie za to.
ZAPRASZAM: [www.olokk.pl] // [www.bng-studio.pl]
[www.facebook.com/olokk]
Na basenie, pyta sie pedał ratownika:
-jaka dziś woda?
-chujowa
-ooo! to skacze na pupe
a tak na powaznie myslalem, ze to bedzie temat o sexie analnym z kobieta... w chuuuja zescie mnie zrobili
Na to pedał:
Bzzzzzz!
Idzie św. Piotr z gejem do bram nieba.
Piotrowi upadają klucze, schyla sie a gej ciach pakuje mu w dupsko
Św. Piotr mówi
Jeszcze raz mnie wyruchasz idziesz do piekła!
Idą dalej Św. Piotrowi wypadła dycha z kieszeni
No to gej znowu skorzystał z okazji
Św. Piotr wnerwił sie i zesłał go do piekła
Minął roku Św. Piotr postanowił zobaczyć czy pedła się nie nawrócił
Schodzi do piekła a w piekle zima, pic straszny, wszędzie szron i lód
No to Św. Piotr idzie do diabła i sie pyta co sie stało?
Na to diabeł: a weź tu sie po węgiel schyl!
Idzie sobie pedał z sadystą
nagle przechodzi koło nich przystojny koleś
na to homoseksualista mówi takiego to tylko w krzaki...
a na to sadysta... i kopa i kopa
jeszcze to dobre
Przychodzi homoseksualista do mięsnego i mówi:
Poproszę salami
W całości czy pokroić??
A czy ja mam dupę na żetony??
Dwaj przyjaciele - jeszcze z wojska - piją herbatę rumiankową i rozmawiają o życiu:
- Czesiu, mam dla ciebie dwie wiadomości: dobrą i złą.
- Zacznij od złej, Marcyś.
- Nasze żony tak się zaprzyjaźniły, że się stały lesbijkami.
- O kurfa, a ta dobra?!
- Coraz bardziej mi podobasz się, Czesławku...
Według ostatnich badań, 99% kobiet nie lubi facetów w skórzanych spodniach. Co idealnie pasuje, bo 100% facetów noszących skórzane spodnie nie lubi kobiet..
Czesław, chcesz się napić?
- Czego, Roman?
- Jak to, "czego"? Wódki!
- Nie chcę. Wczoraj miałem ch*jowy dzień; nachlałem się jak świnia i nie mogę patrzeć na gorzałę.
- A zajarać chcesz?
- Nie chcę. Ch*jowy był ten wczorajszy dzień; wypaliłem chyba z ramkę ślugów.
- A chcesz może żebym r*chnął cię w dupę?
- Ocipiałeś, Roman?! Pewnie, że nie chcę!
- No to rzeczywiście miałeś wczoraj ch*jowy dzień...
Pacjent przychodzi do psychoterapeuty:
- Mam ostatnimi czasy, panie doktorze, problemy z postrzeganiem świata.
Doktor wyciąga z szuflady reprodukcję obrazu "Trzej bohaterowie" i pyta:
- Co Pan tu widzi?
- Widzę trzech pedałów.
- Dlaczego?
- No jak to dlaczego? Stoi trzech mężczyzn, żadnej kobiety, nie może być inaczej - to pedały.
Z drugiej szuflady doktor wyciąga obraz lecącego klucza żurawi.
- A co teraz Pan widzi? - pyta.
- Klucz lecących pedałów.
- Dlaczego?
- No jak to dlaczego? Lecą a każdy każdemu w d*pę zagląda...
Doktor zafrasowany chowa obrazki i pyta:
- A jak mnie Pan postrzega?
- Według mnie, Pan też pedał!
- Dlaczego?
- No jak to dlaczego? Siedzi sobie Pan tutaj, obrazki pedałów ogląda...
Ten dobry
Trzech pedałów zastanawia się jaka dyscyplina sportowa jest dla niego najseksowniejsza...
Pierwszy mówi:
- Dla mnie zapasy .. dwóch spoconych i skąpo odzianych mężczyzn ściskających się ze sobą - uuch ach ...
Drugi:
- EE dla mnie to zawody pływackie, kiedy taki muskularny mężczyzna w slipeczkach szykuje się do skoku ze schodka ... ach tylko wskoczyć od tyłu i działać ...
Trzeci:
- Eee panowie dla mnie najseksowniejsza jest piłka nożna
- Co co ty gadasz ?? piłka nożna ??? no co ty ???
- Panowie wyobraźcie sobie są mistrzostwa świata, mecz finałowy i 180000 ludzi
na trybunach... ty jesteś napastnikiem w jednej z drużyn... końcowe minuty meczu nadal wynik 0:0... w ostatniej minucie dostajesz piłkę... ... mijasz napastników przeciwnika.. ... potem jego obrońców ... zostajesz sam na sam z bramkarzem ...
.. po chwili omijasz bramkarza ...... jesteś sam na sam z bramką ... kopiesz ..... a piłka leci ponad 2 metry nad bramką ....... i wtedy ten 180 tysięczny tłum krzyczy:
CH..J ci w DUPĘ !!!
CH..J CI W DUPĘ !!!
a ty rozkładasz się na murawie
i MARZYSZ ....
Przychodzi okres wiosenny. Misie budzą się w gawrze. Stwierdzają, że niedźwiedzice jeszcze śpią, a ze są gentelmenami wiec ich nie budzą. Ale jak to chłopy po tak długim życiu w celibacie postanawiają, iż trzeba cos wymysleć. A wiec zaczynają to robić miedzy sobą. W pewnym momencie wpada zając i otwiera oczy ze zdumienia. Po chwili ucieka w las.
Jeden misio mówi do drugiego:
- Jesteś szybszy i złap tego ******lonego zająca, bo to jest największy plotkarz w lesie.
Misio goni zająca przez las.
W pewnym momencie zajączek wpada do jeziora. A misio wkłada swoja ogromna łapę i go szuka. Po chwili wyciąga bobra i go pyta:
- Nie widziałeś może zająca??
Na to bóbr:
- Utonął, ty pedale.
Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szansę
I OSTATNIE Z MORAŁEM..nie o pedałach ale mimo wszystko na chooju sie kończy
Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej.
"No, a gdyby była dziewczynka i myłaby się z matką to by się wypier**ła"
Idę spać