Autor |
"Sex na obczyźnie" |
|
Sweet69
|
|
ja właśnie sobie *(czasami, po alkoholu) imaginowałam Dona jako właśnie rudzielca
z uzębieniem jak od linijki
 |
Znawca -
 |
|
|
akiyz
|
|
Ech, jak do sciany. Sa korpo w stylu krakowskiego capgemini auschwitz za 2000 dla studentow ueku.
I sa takie firmy (niekoniecznie wielkie korporacje) gdzie w wieku 22 lat zarabia sie ponad 10k miesiecznie, czyli prog biedy inso przekroczony. |
 |
|
|
trib-misiu
|
ŻYDU
|
|
I sweitnie, oby Ci sie wiodlo jak najdluzej, nikt Ci pieniedzy nie zaluje. Ale to jak wychwalasz te firmy i jak (zwego czasu) nagminnie naduzywales korposlangu jest, bylo i bedzie smieszne dla postronnych.
|
|
akiyz
|
|
Fair enough.
Ale to samo tyczy sie opowiesci mlkv o ruchaniu modelek VS i rzucaniu amerykanami o sciany po opowiedzeniu polish joke. |
 |
|
|
mlkv
|
|
Ale to samo tyczy sie opowiesci mlkv o ruchaniu modelek VS i rzucaniu amerykanami o sciany po opowiedzeniu polish joke.
Jeśli chodzi o VS to chyba ktoś coś nadinterpretuje, co do reszty Ja tam uważam prostowanie chamów, obojętnie od narodowości, za normalne zachowanie, a nie nic śmiesznego. I co gorsza jestem trochę patriotą.
Ale rozumiem że możesz mieć takie obawy, bo jak do Was zagląda Amerykanin na korpo-safari pozwiedzać "Polskie Zoo" gdzie pracują za 1/4 tego co średnio wykształceni absolwenci z B.A. w Tulsa, Oklahoma, to wszyscy stajecie na baczność i strzelacie obcasami, żeby broń boże dostojnemu gościowi nie podpaść.
I wiesz co jest najgorsze? Amerykanie po tym wszystkim jeszcze dali Mi wizę
|
|
akiyz
|
|
Gratuluje, jestes z ta wiza na rowni z milionem meksykanskich imigrantow. |
 |
|
|
trib-misiu
|
ŻYDU
|
|
Jak offtopujecie to sie jeszcze dorzuce z tekstem pana Wojtka Mlynarskiego, do ktorego zaczalem sie stosowac pare dobrych lat temu.
"Kto sie stawia ten ma z tego, mimo wszystko jakis zysk
A kto slucha i ulega, ten najpierwszy bierze w pysk"
Nieraz bylem zaskoczony wlasna bezczelnoscia, a jeszcze bardziej tym, ze to faktycznie sie sprawdza.
|
|
CrazyIvan
|
|
Szukam niemieckiego odpowiednika roxa.pl albo odloty.pl najlepiej z polskimi dziewczynami, ktos cos korzystal? Ktos cos wie? |
 |
|
|
melvinmik
|
|
^ wpis rzucające pewne światło w kwestii zawoalowanego pytania zawartego w tytule tego wątku
Zmieniony przez - melvinmik w dniu 2016-07-13 19:09:06 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|