FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 26059 razy ¬

ROZRYWKA | Emigracja
Sex na obczyźnie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sex na obczyźnie"   

mlkv
 Wysłana - 3 wrzesień 2016 17:35      [zgłoszenie naruszenia]

Melvin - naprawdę wyjedź na chwilę za granicę, np. do UK to przestaniesz się dziwić, że facet z Polski który prawidłowo posługuje się Angielskim ( co podejrzewam ma miejsce w przypadku 45 cal ) nie ma większych problemów z poznaniem Chinki, Japonki czy Filipinki.

Nie każdy jest Marianem robiącym na magazynie, który na emigracji będzie trzepał kapucyna jak Krystyna z Pierdzichowa nie da.

45 cal - Ja tam zawsze od rodaków słyszałem na emigracji, jak dzieliłem się spostrzeżeniami, że jestem świnią, chamem i prostakiem która sra we własne gniazdo.

Dość zabawne bo akurat prywatnie jestem w miarę patriotyczny, a takie rzeczy jak podwójny standard panienek z Europy Wschodniej aplikowany wobec obcych i "Swoich" to się w oczy przecież rzucają w miarę szybko i są dość oczywiste.

No ale Ci Sami ludzie jak się w***ali w jakieś gówno to od razu było "ratuj królu złoty".

Najsmutniejsze jest, że te problemy mentalnościowe rodaczek ( i rodaków ) nie ustępują, ale myślę że tutaj nic poza paroma dekadami płacenia normalnych pensji w PL tego nie wyleczy.

Powodzenia za granicami RP i uważaj żeby Ciebie koleżanki nie wykolegowały z trójkąta

Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-09-03 17:36:11

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

szary234
 Wysłana - 3 wrzesień 2016 19:04      [zgłoszenie naruszenia]

Sprawa jest bardzo prosta

jeśli jesteś atrakcyjny to masz branie
jeśli jesteś nieatrakcyjny to nie masz brania

Będąc zagranicą jak jesteś stulejem z krzywym ryjem to jesteś "polish creep", a jak jesteś ładny i ciekawy to jest "mm Polako teach mi some polish pls <3"

pod większością szerokości geograficznych kwestia atrakcyjności jest raczej dość podobna
nieważne, czy w PL, czy gdziekolwiek indziej

temat wyczerpany

"Tam ludzie żyją, piją soki, chodzą na bilard."

CBR600
 Wysłana - 4 wrzesień 2016 08:23      [zgłoszenie naruszenia]

Nasi potrafia. Ju drink, ajm stawiam. Bejbi plis. Pluniecie na twarz w 0:40 i jest jego

INSOMNIA
 Wysłana - 5 wrzesień 2016 11:58      [zgłoszenie naruszenia]

Wyrwal? Wyrwal.
A w spamie gorzkie zale, ze ciezko loszke ogarnac

INSOMNIA
 Wysłana - 5 wrzesień 2016 12:31      [zgłoszenie naruszenia]

nawet mówić nie trzeba umieć 

FlameThrow
 Wysłana - 5 wrzesień 2016 14:18      [zgłoszenie naruszenia]

Włoszki, Amerykanki, Greczynki, Hinduski, Meksykanki, Angielki, Niemki, Brazylijki

Czyli generalnie praktycznie ten sam chój i patola

Może z 2 cywilizowane kraje reszta to albo murzynowo albo loszki z włosami pod pachami

Dlatego facet z Polski za granicą wybierając nie-Polki po prostu często wybiera lepszy towar, który w dodatku Go nie będzie dyskryminował za to że jest Polakiem .

O to by się wielu zdziwiło Za to ciapaty w tym samym przypadku jest taki fajny i egzotyczny i ubogacenie kulturowe

Zmieniony przez - FlameThrow w dniu 2016-09-05 14:41:35

mlkv
 Wysłana - 5 wrzesień 2016 21:15      [zgłoszenie naruszenia]

Czyli generalnie praktycznie ten sam chój i patola

Może z 2 cywilizowane kraje reszta to albo murzynowo albo loszki z włosami pod pachami

Ta sama uwaga co do Melvina wyżej, bo nie jestem do końca pewien czy pracując nawet w tak prestiżowym zawodzie jak Twój w znanej na całym świecie metropolii jaką jest Warszawa miałeś dostateczne okazje zbierać w realu materiał do tak śmiałych twierdzeń

Aha, uprzejmie przypominam że z tej listy 5 państw uchodzi powszechnie za miejsca bardziej cywilizowane od Polskiej macierzy gdzie na Polaków stety lub niestety patrzy się przez pryzmat filmów o Boracie

Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-09-05 21:19:24

FlameThrow
 Wysłana - 5 wrzesień 2016 23:18      [zgłoszenie naruszenia]

Zwłaszcza Meksyk, Brazylia, Indie to są te raje cywilizacyjne :)

Ciekawe że w Polsce bieda dostarcza pannom kompleksów których się nie mogą pozbyć do końca żywota a w wymienionych przeze mnie krajach mimo biedy i wszechobecnego syfu panny zero kompleksów :) I oczywiście takie brazyliskie księżniczki z fawellas na pewno nie są materialistkami (nie tak je wychowano ).

Żeby zaraz nie było to odebrane jako próba obrony polish girls, bo tu nie ma czego bronić.

Tak uważam że akurat emigrantki z krajów wymienionych reprezentują podobny poziom ;) Nie to żebym sugerował że panny spyerdalając z kraju w którym się dosłownie sra do rzeki i tam też robi pranie nie były łase na $ jakiegoś dżona.

Szczerze to w chóju mam na którym miejscu się plasuje polska, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach w Niemczech, UK czy Włoszech :)

Co do twoich wątpliwości to byłem tu i tam i widziałem to i owo :) Mimo że specjalnie się tym tematem jakoś nie interesowałem.

mlkv
 Wysłana - 6 wrzesień 2016 12:19      [zgłoszenie naruszenia]

ZwłaszczaMeksyk, Brazylia, Indie to są te raje cywilizacyjne :)

Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nie mam siły tłumaczyć rzeczy oczywistych.

Jak na liście są USA, UK, Niemcy (..) a twierdzisz, że "może z 2 to cywilizowane kraje, reszta murzynowo" to albo jesteś nieszczególnie inteligentny albo specjalnie pyerdolisz głupoty. Podejrzewam to drugie.

Zwłaszcza Meksyk, Brazylia, Indie to są te raje cywilizacyjne :)

Tak uważam że akurat emigrantki z krajów wymienionych reprezentują podobny poziom ;)

A wsadzanie mentalnościowo panienek z Indii do tego samego worka co latynosek obawiam się że już dostatecznie obnaża
brak realnej praktyki w temacie.

Co do twoich wątpliwości to byłem tu i tam i widziałem to i owo :) Mimo że specjalnie się tym tematem jakoś nie interesowałem.

Specjalnie się nie interesowałeś ale zdołałeś bez pudła ustalić że włosy pod pachami to normalny repertuar reprezentantek wszystkich z wymienionych państw?

Grubo.

Właśnie, tu i tam, wymienionych państw.... W USA legalnie to byłeś?

45cal
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 05:14      [zgłoszenie naruszenia]

Tak, wszystko zmyśliłem, a panna, która przyjeżdża do mnie regularnie z filipin na wizie turystycznej to pewnie robi to dla kasy, bo polski król rozstajów z południowej marchii podciera tyłek dinarami i czerpie z życia garściami pracując po 60+h w tygodniu.

Robie jako kelner, barman i trener personalny na boku. Jesli dobrze zagadam to mam ladny dodatek do pensji w postaci napiwkow, wiecej klientow, wiec z angielskim nie jest najgorzej ;)

Wyglądam dość normalnie, nigdy nie trafiają jak gramy w grę zgadnij skąd jestem ( zawsze mi mówią, że nie wyglądam jak polak )
Sporo kobiet mówi mi, że jestem atrakcyjny jak już chwilę porozmawiamy, ale mój jakiś tam sukces w relacjach wychodzi z tego, że ja nauczylem sie nie miec wielu barier ( moje postrzeganie siebie i rzeczywistosci nie opiera sie na opiniach kobiet, ktorym sie nie podobam, nie sa zainteresowane ) Jak pierwszy raz tu przyjechalem uderzałem do masy kobiet w klubach, na ulicy, próbowałem wielu różnych rzeczy. Makro z pierwszą wiadomością do setki dziewczyn w londynie na portalach randkowych również było. Telefon za***any numerami, wiadomościami tak, że musiałem kupić drugi, żeby mnie w tamtym czasie panna z którą byłem nie wyczaiła. Jeśli ktos ma na tyle czasu, kazdemu polecam robic to samo. Malo jest atrakcyjniejszych rzeczy niz posiadanie wyboru w relacjach z kobietami. Nie chodzi o to, aby twoja dziewczyna trzymala sie ciebie jak rzep psiego ogona i pozwalala ci na od******lanie, bo wie, ze mozesz miec inna bez mniejszego problemu, ale jesli ma cos takiego zakodowane w glowie to mozna stworzyc bardzo udany zwiazek i bardzo pomaga

Wczoraj byłem w znanym gay clubie, gdzie w poniedziałki przychodzi masa kobiet hetero, która szuka dobrej zabawy i niekoniecznie ma ochotę na 20 na***anych gości kręcących się w okół nich. Rezultat z 7 numerow, 5 chetnych kobiet na dalsza znajomosc, 2 mocno podkrecone i jedna ktora mam juz zapisana w telefonie na miejscu z trofeami A ile patrzylo na mnie jak na creepa, albo nie chcialo miec nic do czynienia? Ha, no wlasnie malo w porownaniu z normalnymi klubami, gdzie laski musza to robic co minute, a w polu grawitacyjnym na parkiecie maja po 5 orbitujacych typow.

Powiem szczerze, że podryw lepiej idzie mi po angielsku niż po polsku. W moim odczuciu lepiej jakoś to brzmi jak powiem "you're like a bubbly teddy bear sliding down on a rainbow to the pot of gold, i wanna get to know you better" niz "hej, wygladasz za***iscie atrakcyjnie i chce cie blizej poznac". Poza tym kto siedzi/siedzial w temacie wie, ze to co mowisz to i tak jeden c***, wazne jak to mowisz, jak sie zachowujesz i co masz do zaoferowania jako mezczyzna.

Pozdrawiam

Niektorzy mogliby sie bardzo zdziwic jak z biednych krajow typu brazylia, hiszpania, meksyk, salwador, filipiny, tajlandia, wietnam wyrastaja nie tylko za***iste 8/10, ale i inteligentne i ogarniete dupy. No, ale coz kazdy chcialby kolebke cywilizacji i "attention whores" z instagrama, a potem wymyslanie historii i placz, ze ktos robi to samo.

Zmieniony przez - 45cal w dniu 2016-09-07 05:18:28

Zmieniony przez - 45cal w dniu 2016-09-07 05:23:24

"A jew, black, and a muslim walk into a bar and the bartender says get the fuck out"

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 16 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sex na obczyźnie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16