FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 26060 razy ¬

ROZRYWKA | Emigracja
Sex na obczyźnie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sex na obczyźnie"   

FlameThrow
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 08:20      [zgłoszenie naruszenia]

Wczoraj byłem w znanym gay clubie , gdzie w poniedziałki przychodzi masa kobiet hetero

shineonyou
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 09:15     
 Usunięta przez mlkv za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

shineonyou
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 09:15      [zgłoszenie naruszenia]

nie masz w tym dziale nic do szukania

m,,m

FlameThrow
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 11:12     
[zgłoszenie naruszenia]

shineonyou
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 13:33     
[zgłoszenie naruszenia]

mlkv
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 15:39      [zgłoszenie naruszenia]

1. Uprzejma prośba do użytkowników o nie obrażanie się w temacie.

2. Flamethrow.

Twoja aktywność w spamie hyde którą widzę polega głównie na dopyerdalaniu się bez ładu i składu do wypowiedzi poszczególnych użytkówników.

Może masz takie hobby i może jest to tolerowane w określonych granicach w spamie, ale w tematach gdzie dyskusja ma czegoś specyficznego dotyczyć tego typu działania nie będą mile widziane.

W tym temacie nie wnosisz naprawdę niczego konstruktywnego do dyskusji, bo nie jest tym stwierdzenie że Ameryka to murzynowo lub że Angielki mają włosy pod pachami, jak również dowalanie się do innych userów w przedmiocie tego w jakich lokalach spędzają wolny czas.

Podejrzewam że praktyczną wiedzę w temacie masz dokładnie zerową, i żę Twoje kontrybucje są +/- tyle warte. Jeśli potrzebujesz się wyładować to kup Sobie worek bokserski do piwnicy, a nie wal głupie odniesienia do userów w tematach gdzie toczy się dyskusja która czegoś dotyczy.

3.

Tak,wszystko zmyśliłem, a panna, która przyjeżdża do mnie regularnie z filipin na wizie turystycznej to pewnie robi to dla kasy, bo polski król rozstajów z południowej marchii podciera tyłek dinarami i czerpie z życia garściami pracując po 60+h w tygodniu.

Mnie zawsze rozpyerdala, skoro już przy tym, podejście w Polsce do związków "Polak - kobieta z obcego, dla niektórych egzotycznego, państwa".

Nie jestem jakimś szczególnym lowelasem albo mistrzem podrywu ale za granicą siedziałem widoczne okresy czasu i mam na koncie znajomości z paniami z różnych kręgów kulturowych.

I ileś razy się spotykałem - tak jak Ty tutaj kiedy napisałeś o dziewczynie z Filipin - z niedowierzaniem jak to wychodziło, a reguła IMO jest taka - im większy Janusz tym większy stopień niedowierzania.

Ten sam Janusz czy Krystyna jest cała dumna z kuzynki która pojedzie "zagramanicę" i złapie jakiegoś rudego Johna za nogi żeby mieć gdzie w Londynie mieszkać za darmochę, bo wiadomo - honor wielki i sukces życiowy

Poziom przeżarcia mózgu cebulą - 97%.

4.

Niektorzy mogliby sie bardzo zdziwic jak z biednych krajow typu brazylia, hiszpania, meksyk, salwador, filipiny, tajlandia, wietnam wyrastaja nie tylko za***iste 8/10, ale i inteligentne i ogarniete dupy.

Najśmieszniejsze jest to że w mentalności przeciętnego ( czyli jak na Polskie warunki - dość nadętego ) Steve'a z Angielskiego middle class to wszystkie z wymienionych państw ( może czasami za wyjątkiem Hiszpanii ) uchodzą za dokładnie taki sam poprzerastany biedą, bandytyzmem i korupcją burdel jak Polska.

Bo taki własnie Steve Polskę często widzi w barwach bardzo zbliżonych do Somalii, a u Polaków wielka duma że "jesteśmy lepsi" od Brazylii, Filipin czy Meksyku i że chociażby Angole czy Amerykanie Nas bardziej uważają

Co do mentalności zaś to IMO dziewczyny z Europy Środkowo-Wschodniej ( nie tylko Polki ) są mocno w czołówce jeśli chodzi o akcje typu dupa za miejsce na wersalce, materializm, sucze sztuczki i tak dalej również kiedy uwzględnimy "konkurencję" z wymienionych państw.

Opinia prywatna czyli każdy się może nie zgadzać, ale przykładowo z Brazylii czy Kolumbii nie jest trudno trafić atrakcyjną ( a jestem wymagający ) kobietę o fajnym charakterze, a w Europie Wschodniej nadal obowiązuje model księżniczka z nosem w chmurach.

Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-09-07 15:41:21

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

FlameThrow
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 17:21      [zgłoszenie naruszenia]

Dobra mlkv, nie będę tutaj pisał co zauważyłem odnośnie loszek z tych rajów cywilizacyjnych będąc zagramanicą, bo rozumiem że nieco rozmija się to z twoją wersją

Jakoś mi się nie widzi potwierdzanie twojej wersji, tylko dlatego że posty o innej treści "nie wnoszą nic do tematu".

Może trochę za ostro poleciałem, ale generalnie poza tym kilkoma krajami europejskimi to wszystko podtrzymuję. Panny z Indii a jakieś latynoski z Rio gdzie żyje się o chlebie i gównie przez 360 dni w roku a przez pozostałe kilk jak jest karnawał to przyjeżdżają seksturyści i jest balanga do odciny

faktycznie bardzo się to różni od modelu gdzie Hans z Hamburga przyjeżdża do polski i ruka karyny bo z portfela wypadają ojro

Ale ani ty mnie nie zamierzasz przekonywać ani ja ciebie bo każdy ma swoją wersję i tego sie trzymajmy.

Tyle w temacie, jeżeli takie akcje jak ta z powyżej twojeg posta i mojej odpowiedzi to norma to faktycznie spadam do Hyde... tam poziom też niski ale bez przesady.

Zmieniony przez - FlameThrow w dniu 2016-09-07 17:23:41

Zmieniony przez - FlameThrow w dniu 2016-09-07 17:25:01

mlkv
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 18:35      [zgłoszenie naruszenia]

Ciebie akurat żadną miarą nie planuję przekonywać, bo tak jak pisałem - uważam że masz nikłe pojęcie w temacie i pobytów za granicą które uprawniałyby do jakiegoś formułowania opinii raczej na koncie nie masz, zatem Januszyzm klasyczny.

Zapytałem czy byłeś np. legalnie w USA skoro wysnułeś smiałą tezę że ten kraj to ( cyt. ) murzynowo ( jak rozumiem rzekomo w całości ) i odpowiedzi się nie doczekałem.

Ponawiam pytanie, byłeś?

Cała reszta wypowiedzi to festiwal braku wiedzy, przykładowo opinia o Hinduskach wskazuje, że nie miałeś z pannami z tego rejonu świata w ogóle do czynienia

shineonyou
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 18:48      [zgłoszenie naruszenia]

wez daj mu bana na pare dni
moze oprzytomnieje
choc watpliwa sprawa

m,,m

mlkv
 Wysłana - 7 wrzesień 2016 18:56      [zgłoszenie naruszenia]

Nie ma podstaw do bana w tym temacie bo po prostu jest ignorantem i gada na temat o którym nie ma pojęcia.

Jakbym miał tutaj dawać bany to obiektywnie musiałbym zacząć zresztą od Ciebie za wypowiedzi z powyżej.

Bardziej raczej są do bana dla FT podstawy w hyde, bo tam z tego co widzę wkvrwił już tymi gierkami sporo userów, ale nie czytałem ostatnio całego spamu żeby znaleźć coś na tyle konkretnego aby go spauzować.

Natomiast oceniając po aktywności w hyde - co się odwlecze to nie uciecze.

Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-09-07 18:56:57

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 16 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sex na obczyźnie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16