FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 26056 razy ¬

ROZRYWKA | Emigracja
Sex na obczyźnie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sex na obczyźnie"   

mm90
 Wysłana - 7 sierpień 2014 00:40      [zgłoszenie naruszenia]

Myslałem o wstąpieniu do sił powietrznych/marynarki jako że mnie ten temat interesuje/mam częściowo związane z nim wykształcenie, jako oficer idzie już coś tam zarobić.

"I walk a higher path son."

SebaWlkp
 Wysłana - 7 sierpień 2014 00:40      [zgłoszenie naruszenia]

Z Polkami sprawa wygląda zgoła inaczej, bo wiążą się z jakimś kolorowym bydłem ze śmiesznych powodów - np. po to aby zaimponować swoim psiapsiółkom. Nic to, ze Ahmed mentalnie i światopoglądowo oscyluje na poziomie szympansa, ważne że...no właśnie.. że co? Że od czasu do czasu pośle czerstwy komplement?

Kiedys uslyszalem historie pewnej paniusi, ktora pojechala za granice, aby zrobic sobie dzidzie z ciapatym. Jako argument zainteresowana podawala, cytuje "Bedzie takie sliczne dziecko, takie czorne" Gdy uslyszalem té historié, moja zdolnosc do pojmowania i rozumienia glupoty ludzkiej okazala sie niewystarczajaco wydajna. Po prostu wysiadlem.

Też mam bekę z tych płaczów panienek ( pochodzenie obojętne ) co to poleciały na ciapaka w wersji dzikiej i potem płacze po internetach, że w "ciapatej" rodzinie znaczą mniej niż płodna koza, jakieś podkradanie dzieci, no pełna telenowela meksykańska.

Cierp cialo, cos chcialo. Zero we mnie wspolczucia gdy slysze o takich przypadkach, life is brutal, za glupote sie placi, chciala egzotyki to ja ma w pelnej postaci, ze swoja osoba w roli glownej, jak to trafnie ujales, plodnej kozy

Zmieniony przez - SebaWlkp w dniu 2014-08-07 00:45:56

[http://www.insomnia.pl/twoja_chwila_prawdy%2C_czyli_inso_wi%C3%B3ry-t658085-s164.html]

Me ;P

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 00:47      [zgłoszenie naruszenia]

ja juz wczesniej pisalam ze mamy na forum wielu bajkopisarzy (tak)... Mamy tez modeli, ktorzy podchodza niestety jedynie pod gejowskie gusta (pozdro ... )ale do czego zmierzam...

Mlkv (nie zrozum mnie zle, nie jestem wrogiem) ja doceniam Twoje dokonania... szczegolnie tutaj w UK.. pomijam fakt Luton, bo wiadomo ze to generalnie Bangladesz zblizony do Slough hehe co nie umniejsza Twoim sukcesom... Po prostu sa tereny Uk podobnie jak w polsce ... Jest Warszawa ... ale jest tez Radom a nawet Rawicz...(to nie jest atak na mieszkancow mniejszych miast, to porownanie metropolii do innych zabudowan mieszkalnych) Ale mniejsza o to bo i tak pewnie nie zostane zrozumiana. Po prostu mam wrazenie ze kreujesz sie troche w babskim stylu, na takiego Lovelasa (atrakcyjnosc wizualna niepotwierdzona, ale mocno zaznaczona przez Ciebie... i tylko Ciebie), ale czy jest ktos w stanie to potwierdzic ? Prosze o info jesli jest taka osoba....

Ide dalej- zaznaczajac ze baby to materialistki - w odniesieniu do postrzegania atrakcyjnosci mezczyzn, to umowmy sie ze masz fajna prace ... i nawet jakby Twoja twarz przypominala dupe starej murzynki (wiesz co mam na mysli) to bedziesz atrakcyjny w 95 % bardziej niz Angol ktory jest ochroniarzem w Tesco

Tutaj na forum mozna wciskac straszne pierdy, bo osob mieszkajacych w uk jest tu kilka w porywach do kilkunastu. Z calego forum moze z 30 max bylo w uk, wiec postaram sie troche rozjasnic temat.

Angielki to materialistki na poziomie silnie zaawansowanym (tez daja dupy nagminnie).... I tutaj skoro obywatelki takiego kraju maja takie wymagania wzgledem pozycjii faceta coz mozemy powiedziec o hinduskach, murzynkach, pieknych ciapaskach, czy tez kobietach z europy wschodniej ( co zreszta jak slusznie mlkv zauwazyl silnie zakompleksionych )?
No coz...

Zeby nie wyszlo ze idealizuje... spotkalam sie z roznymi grupami spolecznymi zamieszujacych tu Polakow/Polek. I moge smialo przyznac w duzej mierze racje ze sa i takie postacie, przy ktorych troche wstyd przyznawac ze jest sie z tego samego kraju.... ale jest tez silna grupa osob ktore (pisze to bardzo szczerze) odniosly tu swietny sukces, az milo jest przyznac ze odniesli sukces mocno porownywalny do mieszkancow europy zachodniej , ktorych pozycja jest uprzywilejowana z samego faktu pochodzenia od Niemiec na zachod

Uwazam ze bycie ****a... i dawanie dupy w celu uzyskania korzysci materialnych nie zalezy od tego skad sie pochodzi, tylko od tego jaka sie jest osoba... mysle ze polki maja w tym takie same doswiadczenie jak inne nacje.
Bede bronic polek bo mimo ze moze zakompleksione, moze i z wiochy, gdzie w mlodosci biegaly z krowami po pastwisku, dlubaly patykiem w krowiej kupie, to umowmy sie ... Polska a Indie czy Ghana ?

to je na piču .

Znawca -

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 00:57      [zgłoszenie naruszenia]

jesli chodzi o pociag do ciapatych , murzynow itp... zgadzam sie ze jest to pociag do czegos mocno rozniacego sie od polskich standardow.
Chodzi o karnacje, o inna estetyke i mimo iz osobiscie tego nie czuje i preferuje (mimo wszystko) naszych swojskich ziomkow... to wiem, ze wlasnie chodzi o ta "innosc" . tak bardzo rozniaca sie od "codziennych" standardow...
Ale nie oceniam bo podkreslam ze ********, i ponadprzecietny materializm cec***e czlowieka a nie nacje.

p.s.
ja napisalam poprzednia wypowiedz srednio zrozumiale, ale to juz wiemy ja tak pisze ale jesli ktos ma jakies pytania to ja chetnie to rozjasnie, czy tez rozwine mysl. bo jesli chcecie znac to wszystko tylko z punktu widzenia kolesi to sprawa jest jasna ze polki to ****y, natomiat jesli macie ochote wiedziec jak to jest z drugiej strony to ja napisze co i jak. Zaznaczam ze w relacjach damsko meskich preferuje nasze polskie klimaty , ale kumam (z opowiesci a nie doswiadczenia) wszelkie inne zachowania i fascynacje. hehe

Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2014-08-07 01:14:54

Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2014-08-07 01:16:13

to je na piču .

Znawca -

melvinmik
 Wysłana - 7 sierpień 2014 01:18      [zgłoszenie naruszenia]

Tylko ustalmy jedno. Jest to pociąg do standardów niższych nawet niż polskie. I to jest niezrozumiałe.

INSOMNIA
 Wysłana - 7 sierpień 2014 01:22      [zgłoszenie naruszenia]

a jak sądzisz - dlaczego polki nie chcą się trzymać " ze swoimi " poza granicami kraju ?

tylko wybierają malika czy innego muhammeda

jest wiele nacji które poza granicami trzymają się siebie
np Finowie , czy też chociaż by Rosjanie

co imponuje polskiej kobiecie za granicą w jej własnym rodaku ?

jego sukces poza granicami polski ? męska zaradność którą wykorzystał zdala od domu , dzięki czemu dobrze żyje ?

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 08:25      [zgłoszenie naruszenia]

kobiety to materialistki. W mniejszym lub wiekszym stopniu. Nie ma znaczenia czy sa w Polsce czy poza. Moga byc inteligentne, piekne, brzydkie, glupie, cokolwiek, to i tak kazda ma taka diode w glowie ktora jej sie zaswieca jak widzi hajs, abo samochod, albo gruby zloty wisior w faceta.
No i mowie ze mniejszym czy wekszym stopniu bo to nie jest jedyny wyznacznik... ale zaznaczam ze ta dioda zawsze jest.

Czemu arab jest arakcyjny dla polki ? pisze czysto teoretycznie jak ja to widze oraz z opowiesci.
1. "opalona" skora jest atrakcyjna . Nie czarna nie biala - opalona
2. ciemne oczy, rzesy, brwi ogolnie lepiej wygladaja niz biale rzesy, ogolnie jurek blondyn z polski. I powiedzmy ze w polsce sa fajni przystojni opaleni kolesie z rzesami dugimi jak krowa och i ach... no ale niestety nie kazda dziewczyna ma u takiego szanse, a tutaj o takiego ciapatego sie starac nie trzeba
3. Ponoc dobrze potrafia babe wystukac bo sa obrzezani co wplywa na dlugosc stosunku i ogolna higiene.
4. tutaj serio duzo jest wlasnie Januszow, bez zebow, robotnikow, ktorzy z petem w japie dra ryja ida ulica, klna, a poziom wypowiedzi jest zalosny.
I nagle pojawia sie Ahmed .... i wlasnie dlatego polki wybieraja takiego.

Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2014-08-07 08:32:06

to je na piču .

Znawca -

Sweet69
 Wysłana - 7 sierpień 2014 09:21      [zgłoszenie naruszenia]

Olcia Ty tak serio z tym Ahmedem?
Bo opalony?
Dla mnie do porównywalne jak pójscie na bazarek i bzyknąć się z cyganem sprzedającym t-shirty za 10 zł (opalony i jeszcze własną firmę ma), na dodatek muslimska mentalność.
Jak tu przyjechałam to nie mogłam uwierzyć, że polki żyją z nimi na stałe. Bo to, ze się któraś zapije w trupa na imprezie i bzyknie z byle kim, jestem w stanie ogarnąć (no dobra nie jestem w stanie ... ), ale tak na trzeźwo, serio? Nie wiem, może ja jestem rasista ale proszę Cie. Zresztą jak widziałam takie mieszane pary w komunikacji miejskiej zazwyczaj i kobieta w koncu coś po polsku powiedziała (przez tel albo do dziecka) to tak serio panienki z urody nie były nawet średnie, a nawet rzekłabym bez hejtu, że mocno poniżej przeciętnej. Więc śmiem twierdzić, ze to nie czar połuniowej (hue hue) urody tego pana, ale raczej "łomatko bosko, ktoś mnie chce, lecę zanim się rozmyśli" i tylko tak to postrzegam. Bo materializm? No nie bardzo, szejków zazwyczaj się nie widuje w autobusach komunikacji miejskiej.

Znawca -

melvinmik
 Wysłana - 7 sierpień 2014 09:39      [zgłoszenie naruszenia]

No i tu zgrabnie dochodzimy do sedna problemu. Piszesz, ze niby Arabowie wyglądają lepiej. Jest to twierdzenie mocno kontrowersyjne skoro nie robią oni wiekszej furory wśród bardziej cywilizowanych mieszkanek naszego globu. Podobno związek Francuzki, Norweżki albo Niemki z czekoladowoskórym jest rzadkością.
Zakładam więc, ze mamy tutaj do czynienia z pewnymi urojeniami. Podobno według badan facet wydaje sie duzo atrakcyjniejszy dla kobiety, jeśli podoba sie tez jej koleżankom, co jest przecież ewidentnym zaburzeniem percepcji. Zwłaszcza, ze przecietny ciepek nie przekracza 170cm wzrostu.

Teraz kolejna sprawa. Zakładamy nawet, ze cały ten Ahmed wygląda spoko. W tym wypadku diagnoza dla Polek jest jeszcze gorsza, bo obnaża pewien sposób myślenia, że lepszy ciemnoskóry matoł(no tacy oni niestety są, nie ma co ukrywać), niż trochę jaśniejszy gość z normalnie poukładanym łbem (takich w Polsce tez jest całkiem sporo, nawet pomimo pewnej grupy tzw. Januszy).

I nagle pojawia sie Ahmed .... i wlasnie dlatego polki wybieraja takiego.

No w sumie nadal nie rozumiem kogo. Własnie tutaj trafiamy w sedno. Gdybyś napisała, że pojawia się bogaty Norweg, Anglik, czy Francuz, to zrozumiałbym to bez problemu.
Wniosek wiec taki, ze Polki, a przynajmniej spora ich czesc, szuka za granica takiego Janusza nr 2. Kogos o podobnym jej rozwoju mentalnym.

Edit: Podoba mi sie porównanie do cygana z bazaru. Przecietny Arab oferuje kobiecie mniej wiecej to samo

Zmieniony przez - melvinmik w dniu 2014-08-07 09:43:48

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:08      [zgłoszenie naruszenia]

Tak Sweet ja pisze serio.
Oczywiscie jest grupa o ktorej mowisz, bardzo brzydkich dziewczyn, ktore wezma co sie napatoczy zanim s*******i. Porownanie z cyganem moze trafne, i tak do konca nie jestem w stanie zrozumiec w 100 % o co chodzi takiej babie, bo ja nie bylam w zwiazku/nie spotykalam sie/nic mnie nie laczylo z arabem/murzynem/innym obcokrajowcem.
Jesli chodzi o arabow, to tak jak w kazdej nacjii - sa robole, sa nieroby i sa swietnie zarabiajacy lekarze, dentysci, wlasciciele firm (nie straganow). Znam kilka mieszanych par, nie tylko polek , ale angielek. Nie wiem jak to funkcjomuje.

Sweet, moze masz jakies inne wytlumaczenie, to napisz, bo nie sadze zeby tylko pasztety i bazyle lecialy na inne nacje

MElvinmik - nie spotkalam tu jeszcze zadnej norwezki, nie bylam tez w norwegii wiec nie wiem jak to wyglada.
Wiem ze tutaj w uk, jest mega mix. Nie tylko polki z arabami, podejzewam ze spotkasz kazda mozliwa kombinacje z narodowosci mieszkajacych tutaj.

Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2014-08-07 10:10:51

to je na piču .

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 16 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sex na obczyźnie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16