FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 26064 razy ¬

ROZRYWKA | Emigracja
Sex na obczyźnie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Sex na obczyźnie"   

karbonara
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:12     
 Usunięta przez mlkv za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:17      [zgłoszenie naruszenia]

co do jezdzenia metrem to ma sie to nijak do zycia w biedzie, i jezdza nim nawet ci co maja powyzej 75 k rocznie. I nie chodzi tu tylko o congestion charge, ale o czas.

to je na piču .

Znawca -

Bany_
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:20      [zgłoszenie naruszenia]

^^ kvrwa juz w kazdym temacie teraz musi byc wrzuta lysych idiotow kabanow? dupsko swedzi na ich widok?

wracajac do tematu, to prawda ze ciapaci smierdza?

Zmieniony przez - Bany_ w dniu 2014-08-07 10:21:35

Sweet69
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:26      [zgłoszenie naruszenia]

"Sweet, moze masz jakies inne wytlumaczenie, to napisz, bo nie sadze zeby tylko pasztety i bazyle lecialy na inne nacje"

Az tak się w problem nie zagłębiałam, po prostu naszła mnie pewna refleksja w związku z tym co widziałam. Znam laski co są w związkach z obcokrajowcami ale są to europejczycy, w sensie mentalnym, kulturowym podobni do nas, niektórzy ok, niektórzy tacy sobie wg mojej oceny ale dalej poruszamy się w obrebie jednej kultury.
Natomiast araby wszelkiej maści - co tu dużo mówić trzeba być mało błyskotliwym, albo zdesperowanym zeby pisać się na taką bajkę - takie jest moje zdanie. A to czy polki są szczęsliwe w takich związkach i czy wybrały by takie życie po raz drugi, nie mój interes. Widziały gały co brały, koniec tematu.
A btw sprawa atrakcyjności fizycznej też dla mnie mocno dyskusyjna, każdemu podoba się co innego.

Znawca -

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:28      [zgłoszenie naruszenia]

nie wachalam. Ja slyszalam ta teorie o czarnych ale tez nie wachalam.

to je na piču .

Znawca -

Bany_
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:31      [zgłoszenie naruszenia]

znajoma robila w fasfoodzie w manchesterze z ciapkami, to oni maja w zwyczaju wychodzac do kibla na przerwie zamiast papieru toaletowego uzywac reki i wody, oprocz tego podobno sie nie myja, stad to pytanie

OLcia w-w
 Wysłana - 7 sierpień 2014 10:51      [zgłoszenie naruszenia]

a no to jest akurat prawda i to ma zwiazek z religia. Zreszta jak jedziesz na wakacje do krajow muzulmanskich to masz kolo sracza jeszcze taki prysznicowy kabel ktorym mozesz sobie umyc. Faktycznie praktykujacy, musza myc sie po kazdym zalatwieniu potrzeby.

to je na piču .

Znawca -

Giddens
 Wysłana - 7 sierpień 2014 15:57      [zgłoszenie naruszenia]

u nas sie to bidet nazywa i to normalne ze po wysraniu sie dupe myje.

pozdrawia chlopak ze wsi

Zmieniony przez - Giddens w dniu 2014-08-07 15:57:29

Już podałem imię Janusz
A turysta to mój zawód

mlkv
 Wysłana - 11 sierpień 2014 20:30      [zgłoszenie naruszenia]

Myslałem o wstąpieniu do sił powietrznych/marynarki jako że mnie ten temat interesuje/mam częściowo związane z nim wykształcenie, jako oficer idzie już coś tam zarobić.

Norwegia, Australia, NZ, etc.?

IMO potrzebujesz mieć obywatelstwo, ale nie sprawdzałem tego ostatnio, może coś zmienili.

W USA tylko marines biorą bez obywatelstwa ( z green'em ), piechota, marynarka, siły powietrzne - z obywatelstwem.

Mlkv (nie zrozum mnie zle, nie jestem wrogiem) ja doceniam Twoje dokonania... szczegolnie tutaj w UK.. pomijam fakt Luton, bo wiadomo ze to generalnie Bangladesz zblizony do Slough hehe co nie umniejsza Twoim sukcesom... Po prostu sa tereny Uk podobnie jak w polsce ... Jest Warszawa ... ale jest tez Radom a nawet Rawicz...(to nie jest atak na mieszkancow mniejszych miast, to porownanie metropolii do innych zabudowan mieszkalnych) Ale mniejsza o to bo i tak pewnie nie zostane zrozumiana. Po prostu mam wrazenie ze kreujesz sie troche w babskim stylu, na takiego Lovelasa (atrakcyjnosc wizualna niepotwierdzona, ale mocno zaznaczona przez Ciebie... i tylko Ciebie), ale czy jest ktos w stanie to potwierdzic ? Prosze o info jesli jest taka osoba....

Nieszczególnie rozumiem sięganie po argumenty ad personam w Naszej dyskusji.

Za lowelasa się nie uważam, kobiety ( pod różnymi szerokościami geograficznymi ) w miarę często okazywały że Im pasuję. Co zrobić? Pochlastać się?

Żeby Ciebie pocieszyć - kosza w życiu też dostałem, parę razy.

Angielki to materialistki na poziomie silnie zaawansowanym (tez daja dupy nagminnie).... I tutaj skoro obywatelki takiego kraju maja takie wymagania wzgledem pozycjii faceta coz mozemy powiedziec o hinduskach, murzynkach, pieknych ciapaskach, czy tez kobietach z europy wschodniej ( co zreszta jak slusznie mlkv zauwazyl silnie zakompleksionych )?
No coz...

Z Moich obserwacji materializm okazywany w związkach zdarza się wielokrotnie częściej osobom biednym, o słabym kręgosłupie moralnym niż osobom powiedzmy nawet nie zamożnym, ale mającym możliwość zarabiania sensownych pieniędzy, a nie 1500 plnóf na rękę.

I z tego punktu widzenia - Angielki są mniejszymi materialistkami w doborze partnera niż Polki ( Szkotki, Walijki, Irolki - tak samo ) - bo zwyczajnie nie musi Im aż tak bardzo zależeć jeśli w drodze edukacji i pójścia do pracy mają oferowane więcej niż 1500/2000 PLN na rękę.

Hinduski i inne panie z różnych stron świata z reguły posiadają mniej lub bardziej "twardy" mechanizm rodzinno-religijny regulujący kwestię puszczania na boku i mocniejszy od Polek kręgosłup moralny ( prawie każda nacja ma ).

A panny z Europy Wschodniej - ehehehe, no właśnie przyjeżdżają z miejsca gdzie prostytucja jest legalna i gdzie pracodawcy dają im po 1500/2000 PLN miesięcznie na start ( dla osób z USA/UK = funny money/peanuts ). Kręgosłup moralny panienek z Europy Wschodniej to oksymoron co do zasady.

Dziwisz się że handlują piczą w ten czy inny sposób? Bo Ja nie.

Czemu arab jest arakcyjny dla polki ? pisze czysto teoretycznie jak ja to widze oraz z opowiesci.
1. "opalona" skora jest atrakcyjna . Nie czarna nie biala - opalona
2. ciemne oczy, rzesy, brwi ogolnie lepiej wygladaja niz biale rzesy, ogolnie jurek blondyn z polski. I powiedzmy ze w polsce sa fajni przystojni opaleni kolesie z rzesami dugimi jak krowa och i ach... no ale niestety nie kazda dziewczyna ma u takiego szanse, a tutaj o takiego ciapatego sie starac nie trzeba
3. Ponoc dobrze potrafia babe wystukac bo sa obrzezani co wplywa na dlugosc stosunku i ogolna higiene.
4. tutaj serio duzo jest wlasnie Januszow, bez zebow, robotnikow, ktorzy z petem w japie dra ryja ida ulica, klna, a poziom wypowiedzi jest zalosny.
I nagle pojawia sie Ahmed .... i wlasnie dlatego polki wybieraja takiego.

I żaden z tych powodów kompletnie nie ma sensu.

Z tymi mieszanymi parami to przesadzasz IMO natomiast, są różne kombinacje, ale Angole od middle class w górę stosują dowcipkowanie i sekowanie w stosunku do pań "Swoich" które idą w ciapate. Stąd się tego aż tak często nie spotyka.

Nie komentuję oczywiście światka ludzi b. bogatych czy celebrytów bo go nie znam.

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

OLcia w-w
 Wysłana - 11 sierpień 2014 23:56      [zgłoszenie naruszenia]

no faktycznie zadna kobieta nie chce zeby "Swoj" dowcipkowal na jej temat i to jest wyznacznik laczenia sie w pary hehe...

Idac tym tropem stukajac ciapatke zaliczasz sie jeszcze do middle class czy juz solidaryzujesz z plebsem ?
Nie no w ogole nie rozumiem tego co piszesz.

to je na piču .

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 16 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Sex na obczyźnie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16