Autor |
"Sex na obczyźnie" |
|
akiyz
|
|
kobiety ( pod różnymi szerokościami geograficznymi ) w miarę często okazywały że Im pasuję.
Wszyscy to wiedza, a mimo to tak czesto nam o tym przypominasz. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
^ Wyczuwam ból dupska korposzczura niskiego/średniego szczebla |
 |
|
|
akiyz
|
|
Nie bola mnie literki w internecie, w przeciwienstwie do ciebie skoro pod co drugim moim postem wstawiasz dokladnie ta sama wypowiedz.
Young tez mial takiego homo adoratora-stalkera, djrafi chyba to byl?
Zmieniony przez - akiyz w dniu 2014-08-12 00:53:38 |
 |
|
|
mlkv
|
|
Wyczuwam ból dupska korposzczura niskiego/średniego szczebla
On tak od czasu jak rzuciłem Mu standardowym tekstem który rzucam korpim w realu kiedy już Im się nadmierna faza wkręca, czyli:
Oni: Mój bank/kancelaria/firma doradcza/johnson baby johnson blah blah blah...
Ja: Też bym chciał mieć bank/kancelarię/firmę doradczą/johnson baby johnson...
I latka lecą ale zawsze jak puszczę ten tekst to jest taka chwila przerwy, niezręczna dla Nich wtedy, a potem trybik się gotuje aż olej na boki pryska i w następnych paru godzinach cała maść na ból dupy znika magicznie z okolicznych aptek.
Co zrobić, ten typ tak ma.
Idac tym tropem stukajac ciapatke zaliczasz sie jeszcze do middle class czy juz solidaryzujesz z plebsem ?
Nie no w ogole nie rozumiem tego co piszesz.
Ja zawsze się solidaryzuję z plebsem, niezależnie od tego co robię. Jak zarabiam jakąś większą kasę to zawsze Sobie myślę "To prawie jakbym siedział cztery osiem w jednej celi z Pomidorem za zioło". Jak stukam ciapatkę to nie myślę tak, bo to by było dziwne, ale owszem, jest chwila refleksji że to prawie tak samo jakby Pomidor z Bonusem BGŻ pojechali na Bronx.
Jak mógłbym inaczej z takim pochodzeniem, no co Ty dziewczyno, zawsze z plebsem.
Natomiast niestety jeśli nie rozumiesz to obawiam się, że nie poradzę. Mogę ewentualnie się ze Sqzim skontaktować aby spróbował to wyrazić innymi słowami, ale to może potrwać.
Zmieniony przez - mlkv w dniu 2014-08-12 02:54:15
|
|
OLcia w-w
|
|
o jezu i powrot do Skuziego na koniec...
Ja rozumiem o co chodzi koledze - Akiyz, i rzecz jasna sie z teym zgodze. I wyjasnie Ci
Skoro wiemy czym sie zajmujesz to wiadomo ze jest to wabik na baby. Natomiast jesli piszesz ze jestes piekny i dziunie sie lepia do Ciebie, to ciezko w to uwierzyc bo nikt Cie nie widzial.
Np. Don - wiemy ze jest lekarzem, ale tez krazylo jego zdjecie gdzies po forum... wiec latwo sobie wyobrazic .... "aha to ten z tej foty ".
Rozumiesz ... gdyby Seba pisal porady o tym jak pielegnowac wlosy - to nie byloby to wybitnie wiarygodne tak ?
No i jesli Ty, w miare czesto wspominasz o swojej urodzie hehe jako wabiku na baby ( jesli chcesz to przeciez moge zaraz wylapac te wypowiedzi) no to skoro nikt Cie nie widzial, to mozesz pisac ze jestes klonem Henrego Cavilla, no to chyba nie oczekujesz ze ktos to bierze na powaznie i w to wierzy. I nie ma to nic wspolnego z bolem dupy.
 |
|
|
Bany_
|
|
padly mocne slowa
Zmieniony przez - Bany_ w dniu 2014-08-12 11:16:26 |
 |
|
|
trib-misiu
|
ŻYDU
|
|
Jezu z malej, SQuzi z wielkiej litery. Czyli jednak Olka masz sie ku niemu...
Jak wszystkie!
|
|
pieve
|
|
Oni: Mój bank/kancelaria/firma doradcza/johnson baby johnson blah blah blah...
Ja: Też bym chciał mieć bank/kancelarię/firmę doradczą/johnson baby johnson...
A jak ktoś mówi "na mojej uczelni" to też odpowiadasz, że chciałbyś mieć uczelnię?
Ponoć dobry biznes. |
 |
|
|
OLcia w-w
|
|
. Nie moge dojsc do siebie po tym poscie Jasiek :/
tym nie tu a tam
Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2014-08-12 17:17:23
Zmieniony przez - OLcia w-w w dniu 2014-08-12 17:17:57
 |
|
|
trib-misiu
|
ŻYDU
|
|
Dlatego napisalem ostrzezenie. Jestes w Londku, to mozesz pokazywac angielskim znajomym, jak sie tam bawia. Sam sie dowiedzialem ze 2 ciapkow, ktorych spotkalem w Anglii jest teraz tam i zaklada nowe panstwo...
Skasuj moja wypowiedz, zeby nie bylo ze zasmiecam.
|