Nie widzę tu tematu , a myślę że serial wart zainteresowania
Nie wiem jak wersja UK , która liczy już chyba z 7 sezonów , ale mówię o nowej amerykańskiej wypuszczonej przez showtime.
Serial opowiada o dysfunkcyjnej rodzinie. Jedną z głównych postaci tego komediodramatu od stacji Showtime jest Frank Gallagher, który jest bardzo nieodpowiedzialną głową rodziny. Bohater jest alkoholikiem i spędza większość czasu, leżąc nieprzytomny w salonie, zamiast zajmować się swoimi pociechami. Dzieciom nie pomaga także matka, która odeszła od rodziny. Cały ciężar za prowadzenie domu i rodziny spada na barki najstarszej córki Fiony. Bohaterka w związku z niedyspozycją rodziców sama zajmuje się wychowywaniem swoich licznych braci i sióstr. To nie jest jednak zadanie łatwe do wykonania.
Opis średni , więc polecam obejrzenie chociażby tych 2 odcinków które do tej pory wyszły
Generalnie czasem śmiesznie , czasem lekko wzruszająco , czasem w****iające.Mi się podoba
Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2011-01-24 01:32:05
Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2011-01-24 01:33:41
Je.bac sesje, obejrzalem 3 odcinki, mi sie podoba, zobaczymy jak sie rozwinie... A wersje UK ktos oglada/ogladal?