Jastrzębski co? Ty ku*wo
Skra wygrywa, ja wygrywam i jest pięknie
Jastrzębski wypuścił wygranego trzeciego seta z rąk, Skra w czwartym secie tego nie zrobiła i wywozi z trudnego terenu trzy cenne punkty
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle vs Jadar Radom 3:0 (25:16, 25:17, 25:20)
Szybko, łatwo i przyjemnie, 3pkt zostają w rękach gospodarzy.
Resovia Rzeszów vs Siatkarz Wieluń 3:0 (28:26, 25:7, 25:16)
W pierwszym secie było gorąco, Wieluń był o włos od wygrania seta, ale Resovia wyszarpała seta, po czym w drugim secie zdemolowała ekipę przyjezdnych, a trzeci był tylko formalnością
Zmieniony przez - Pippo w dniu 2009-10-24 19:07:27
Ja wyników AZSu Olsztyńskiego komentować nie zamierzam - dla mnie żenada a te ich Transfery są ni w kij ni w oko także jeśli miałbym się wybrać na mecze do Uranii ( w której na co dzień trenuje )to tylko ze Skrą,Jastrzębiem i Asseco.
A Skra gdyby miała jeszcze Zagumnego to byłby Polski siatkarski Real Madryt z Wlazłym wyglądającym jak EMO w czystej postaci .
Budowlani Łódź vs Muszynianka Muszyna 1:3 (28:26, 23:25, 13:25, 12:25)
W pierwszych dwóch setach byliśmy świadkami wyrównanej rywalizacji, ale pozostałe dwa sety, to demonstracja siły mistrzyń Polski
"... nie dziękuj, powiem Ci szczerze, pierwszy bym strzaskał pałkę na Twej głowie,
gdyby nie dziatek pacierze..."
no bo opisujesz te mecze, więc myslałem że wszysko oglądasz
W sumie większosc z tych spotkań leci w tv, a więc oglądam, reszty której nie transmitują w tv, to nie ma jak obejrzec, bo z reguły na tych spotkaniach nie ma kamer, a więc czytam opisy meczu, analizy ekspertów i takie tam
Power wears out those who do not have it.