FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9023 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
Silesia in love, 2012, 2013, 2014 
[powiadom znajomego]    
Autor "Silesia in love, 2012, 2013, 2014"   

mikolaaj_
 Wysłana - 10 czerwiec 2012 13:35        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

[info.silesiainlove.pl/]

Wszystkie informacje na stronie, bylem na Iszej edycji, bardzo polecam impreze jesli ktos gustuje w takich klimatach. Na duzy + cena biletu, na - moze dla niektorych to, ze impreza odbywa sie w ciagu dnia

Ma byc jeszcze 2 i 3 scena z polskim skladem. Z organizacyjnych spraw moge powiedziec tyle, ze zadnych gum do zucia, cukierkow nie wniesiecie, chyba ze pochowacie gdzies gleboko. Jak pokazesz zwykle orbitki to do smieci, przynajmniej tak bylo rok temu.

%)

Specjalista -

mikolaaj_
 Wysłana - 20 czerwiec 2012 15:34      [zgłoszenie naruszenia]

MAIN FLOOR
12:00 - 13:30 Gregor Es
13:30 - 15:00 Siasia
15:00 - 16:30 Electronmike
16:30 - 17:30 Niereich -live-
17:30 - 19:00 Klaudia Gawlas
19:00 - 22:00 Chris Liebing

ELECTRIC MYSTERY
14:00 - 16:00 G.M.R.
16:00 - 18:00 Djemba
18:00 - 20:00 Cherry BreakNtune

FIGHT FOR TECHNO
14:00 - 15:00 Freejay
15:00 - 16:00 Nexy
16:00 - 17:00 Lukash Andego
17:00 - 18:30 Hellboy
18:30 - 20:00 Arthur Crag

after w pomaranczy w Katowicach

%)

Specjalista -

Banan
ADMINISTRATOR
 Wysłana - 20 czerwiec 2012 15:35      [zgłoszenie naruszenia]

może się wybiorę chociaż niedziela, w ciągu dnia....
ale z drugiej strony dosyc ciekawie musi byc

prosty chłopak

%-)

Ekspert -

mikolaaj_
 Wysłana - 7 lipiec 2012 12:30      [zgłoszenie naruszenia]

zeby sie rozgrzac przed jutrem

[soundcloud.com/niereich/niereich-u60311-frankfurt-18]

%)

Specjalista -

Komodore
 Wysłana - 8 lipiec 2012 20:08      [zgłoszenie naruszenia]

Line-up ciekawy, inicjatywa jak najbardziej na plus, ale niestety jest jedna istotna wada- impreza typu outdoor, co w naszym losowym klimacie wcale nie gwarantuje udanego eventu...

INSOMNIA
 Wysłana - 8 lipiec 2012 20:49      [zgłoszenie naruszenia]

impra przerwana z pododu pogody ;)
liebing nie dokonczyl grania

a crazy thunderstorm forced the Promoter here in Katowice to stop the event while I was playing. It was getting quite dangerous, crazy rain and thunder. sorry, we do it again with better weather... everyone is hopefully save and getting home well. I took this pic just about 10 min before things got really wild.. see you soon again, still hope u enjoyed yourself as good as possible.

CHris Liebing...

akurat "zmykalem" chyba przed ta burza do domu, auto na garaz zamnkac, jesli to ta, to bylo dosc konkretnie choc krotko, niewiem jak bylo w chorzowie

Zmieniony przez - mxs w dniu 2012-07-08 20:51:18

jakos wiejsko mi wyglada ta biba, chociaz muzycznie cudo

Zmieniony przez - mxs w dniu 2012-07-08 23:31:29

mikolaaj_
 Wysłana - 9 lipiec 2012 11:50      [zgłoszenie naruszenia]

w Chorzowie ? Jak zaczelo na Klaudii Gawlas pod koniec, to sie skonczylo dopiero na przerwaniu imprezy czyli tak z 40min solidnej ulewy i piorunow, a odwolali na koniec burzy, gdzie po 5 minutach juz przestalo padac ...

Juz im tak scene zalewalo, ze scierkami chronili wszystko co sie, muzycznie petarda cala impreza

80% osob ucieklo z imprezy/schowalo sie pod dachami albo parasolami, najbardziej mi szkoda tych, ktorzy przyszli o 18 na Klaudie Gawlas i na Chrisa, a tu niestety po imprezie

1:40 polecam, co 3/4 minuty takie trzaski od burzy byly, najlepiej jak gdzies uderzylo blisko, to polowa ludzi pod barem ze strachu nie wiedziala co robic

Rozyebali mnie goscie, ktory zabrali ten wielkii parasol Lecha co na filmiku wydac i poszli sobie z nim do wyjscia, ale tam juz ich dalej niestety nie puscili

Te mniejsze sceny to ja nie wiem jak oni tam grali, jak odnosilem rzeczy do depozytu jak sie ulewa zaczynala, to dalej 2 malutkie dachy byly czynne, a zadnej ochorny od boku przed deszczem nie bylo, a zacinalo wszedzie. Oddac telefon/dokumenty/buty do depozytu i sie mozna bawic dalej

Bardzo na malej scenie podobal mi sie GMR, electric mystery, gosc z Opola i zadnych info nie ma wiecej, nawet myspace/face/maila, nic

Z duzej to Klaudia petarda set i Grzegroz Es na poczatku tez elegancko zagral. Do jedzenia tylko kielbasa z chlebem, chyba sie za bardzo wczuli w klimat regionu )))

Ciekawe ile osob poszlo na after do pomaranczy X)

Druga edycja Silesia In Love przeszła już do historii. Było GENIALNIE!

Dziękujemy Wam, że kolejny rok bawiliście się z nami.

Zarówno pod względem frekwencji jak i organizacji -imprezę zaliczamy do bardzo udanych.

100% wzrost sprzedanych biletów w stosunku do roku 2011- utwierdził nas, że w pełni zaakceptowaliście formułę nowego projektu: imprezy w ciągu niedzielnego popołudnia.

Do pełni szczęścia zabrakło nam 165 minut!

O godz. 19:15 ze względów bezpieczeństwa, musieliśmy podjąć niezmiernie trudną decyzję o przerwaniu imprezy. Jak przy każdym evencie Open Air byliśmy przygotowani na opady deszczu. Jednakże, bardzo wysoka niedzielna temperatura powietrza spowodowała przejście przez Park prawdziwej nawałnicy. Burza z tak licznymi wyładowaniami uderzającymi w okoliczne stawy i drzewa i nieustannie padający bardzo silny deszcz, stwarzały ogromne ryzyko porażenia któregoś z Was piorunem. Na terenie imprezy jest mnóstwo urządzeń podłączonych do wysokiego napięcia. Ryzyko niebezpieczeństwa rosło z każdą sekundą.

Tylko przerwanie imprezy mogło zapobiec tragedii.

Chris Liebing, który bardzo cieszył się na swój występ przed Polską publicznością żałował, że pogoda pokrzyżowała te plany. Jego występ trwał 15 minut i był to najkrótszy set w jego życiu.

Jednakże pamiętajcie: Wasze bezpieczeństwo jest zawsze na pierwszym miejscu.

Graliśmy tak długo jak było to możliwe.

Mamy nadzieję, że wszyscy bezpiecznie dotarliście do swoich domów i już dziś zapraszamy Was na trzecią edycję imprezy Silesia In Love w 2013 a już w sierpniu- na dziewiątą edycję Soundtropolis ( 11.08 w Katowicach).

Zmieniony przez - mikolaaj_ w dniu 2012-07-09 11:53:20

Zmieniony przez - mikolaaj_ w dniu 2012-07-09 11:55:37

Zmieniony przez - mikolaaj_ w dniu 2012-07-09 12:53:55

%)

Specjalista -

Fana
 Wysłana - 9 lipiec 2012 22:11      [zgłoszenie naruszenia]

Ja na początku burzy okupowałem środek razem z ekipą, złe narkotyki

Później odpuściłem i na sam koniec poszedłem pod to wielkie patio gdzie serwowali piwo i jak zobaczyłem gości z parasalką Lecha, to się popłakałem. Ogólnie wrażenie niezapomniane, tylko Chrisa najbardziej szkoda, bo głównie dla niego tam byłem. Mimo pogody imprezę zaliczam do udanych, paradoksalnie przez pogodę, bo dzięki temu zapadła w pamięć. I to żebranie o papierosy, bo moje dosłownie rozpłynęły się w kieszeni.

Mieliśmy iść do Pomarańczy, bo jeszcze byliśmy poklepani, ale po kontroli wyglądu i stanu butów (na główkę do wody w ciuchach - tak wyglądaliśmy) stwierdziliśmy, że nie ma sensu. Wiecie może czy Krzysztof dokończył tam swojego seta?

Za miesiąc odbijemy na Soundtropolis.

Zmieniony przez - Fana w dniu 2012-07-09 22:16:56

Ekspert -

mikolaaj_
 Wysłana - 9 lipiec 2012 22:19      [zgłoszenie naruszenia]

W zielonym t-shircie byles?

chociaz nie wygladal mi on moda z inso ))

Zmieniony przez - mikolaaj_ w dniu 2012-07-09 22:20:35

%)

Specjalista -

Banan
ADMINISTRATOR
 Wysłana - 9 lipiec 2012 22:22      [zgłoszenie naruszenia]

nie dotarłem , weekend i ten tydzien stracony przez ***anego zeba nr 8
a szkoda, podobno było bardzo fajnie jak ekipa ,która była z łodzi ,wspominała

prosty chłopak

%-)

Ekspert -

Fana
 Wysłana - 9 lipiec 2012 22:32      [zgłoszenie naruszenia]

w zielonym t-shircie, a w zasadzie polówce, Grzegorz
kawał koksa

teraz widzę, że chodzi Ci chyba o to zdjęcie z FB, które zrobił ktoś ze sceny - nie, to nie ja ani nikt z moich

Zmieniony przez - Fana w dniu 2012-07-10 08:20:53

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Silesia in love, 2012, 2013, 2014

Strony: 1 2 3 4