FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6200 razy ¬

ROZRYWKA | Zakup kontrolowany
Silnik +150km Honda/Peugeot/Volvo/Vectra do 12k 
[powiadom znajomego]    
Autor "Silnik +150km Honda/Peugeot/Volvo/Vectra do 12k"   

IneTheEnd
 Wysłana - 1 październik 2015 11:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam najserdeczniej
Bez zbędnego gadanie - interesuje mnie zakup w najbliższym czasie jakiegoś autka. A jak wiadomo młodość idzie często w parze z głupotą także najarałem się dosyć na jakiś silniczek +150km co by mieć przyjemność z jazdy.
W sumie tak po głębsze analizie zostały mi 4 auta.

Honda Accord 2.3 ULEV / 3.0
(ew. Prelude 2.2 )
Peugeot 3.0
Volvo C70 (tu szeroka gama silników)
Vectra/Signum 3.2

Czy ktokolwiek z was miał styczność z tymi autami? Jakieś mniej miłe doświadczenia? Coś możecie o nich powiedzieć?
Wiadomo, że trzeba będzie się liczyć z kosztami eksploatacji. W chwili obecnej jestem sam także hajsu więcej w portfelu
Ale jednak dobrze żeby to było coś do czego części będzie można chociaż nazwać, że są w "przyzwoitej" cenie.
Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi i odpowiedzi.
Jak ktoś ma jakieś inne propozycje i osobiste doświadczenia (w szczególności miłe ) to chętnie posłucham.

Jeszcze ankieta.
Wiec:
1.Ile masz pieniedzy na SAM SAMOCHOD? 11-13k
2.Do czego Ci bedzie sluzyl samochod? Dojazd do pracy (3km) i swawolna jazda po okolicy
3.Jakie sa twoje typy samochodow ? Głównie interesuje mnie coupe
4. Czego oczekujesz od samochodu ? Moc, moc, moc i jako taka bezawaryjność oraz komfort najlepiej w parze. Jaram się jasnym wnętrzem aczkolwiek to nie jest jakaś konieczność
5.Jaki rocznik Ciebie interesuje 97-2003
6.Ile mniej wiecej masz zamiar nim jezdzic ? A ze 2-3 lata chyba, że będzie jakiś udany egzemplarz
7. Ile srednio na rok robisz km ?? 5-8k

Zmieniony przez - IneTheEnd w dniu 2015-10-01 11:21:07

gastxxx
ole !
 Wysłana - 1 październik 2015 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

3.0 V6 to dość udana konstrukcja, w tej kasie znajdziesz pewnie jakąś niezajeżdzoną 406 coupe, trochę częsci pasuje od zwykłej 406, więc jakaś-strasznie-droga w eksploatacji nie jest. Serwis silnika droższy, ale to już wiesz

"No i chuj, ważne że poruchał he he kurwa razdwatrzy"

hrumhrum
 Wysłana - 2 październik 2015 21:04      [zgłoszenie naruszenia]

Tylko znajdź w PL dobre 406 coupe z V6, jak odpalasz otomoto a tam tylko do wyboru 5 szt z tego 3 do opłat . Byłem posiadaczem tego modelu tylko że w silniku 2.0. Jeśli masz jakieś pytania do wal śmiało. Według mnie największy minus tego auta to hałas przy prędkościach powyżej 130 km\h. Jeździłem nim trochę po autostradach i spada przez to dość znacznie komfort jazdy. Jeśli będziesz użytkował głównie w mieście to nie jest to aż tak istotne dla Ciebie, a szyby bez ramek robią robotę

Wejdź na 406-klub.pl, obecnie jakieś 3.0 V6 wisi na sprzedaż

Zmieniony przez - hrumhrum w dniu 2015-10-02 21:11:19

chucknoris
 Wysłana - 2 październik 2015 21:42      [zgłoszenie naruszenia]

volvo, opel i acord to półka cenowa od 15k. Oczywiście znajdziesz za 11 ale w przeszłości bylo to matizem

IneTheEnd
 Wysłana - 3 październik 2015 00:34      [zgłoszenie naruszenia]

Czy ja wiem? Accorda Coupe za 12k dostane raczej w dobrym stanie. W stanie perfekcyjnym są po 15-17 max.
Właściwie mocno zastanawiam się nad tymi dwoma (Pug i Hunda).
Honda ma drzwi z ramką więc takiego hałasu być nie powinno, zaś sylwetka 406 kusi mocno.
Być może coś sobie sprowadzę. Aż tak bardzo na gazie mi nie zależy więc..

Zmieniony przez - IneTheEnd w dniu 2015-10-03 00:36:10

booe
biały miś
 Wysłana - 4 październik 2015 16:09      [zgłoszenie naruszenia]

przypuszczam ze pomiedzy uzywanym 406 a accordem będzie przepaść jezeli chodzi o awaryjnosc.
accordy coupe z zbieraja bardzo dobre opinie, peugoty wrecz przeciwnie.
oczywiscie biore po uwage fakt, ze trafisz model nie owinięty wczesniej na drzewie trzy razy

Znawca -

IneTheEnd
 Wysłana - 4 październik 2015 17:19      [zgłoszenie naruszenia]

No i bądź tu mądry :v Gdzie czytam tylko opinie, pytałem też niektórych - mówią, że ten 3.0 jest cud miód tylko eksploatacja.
Wezmę w sumie to co będzie w dobrym stanie. Jeszcze myślę tak nad tym Volvo C70, ktoś kojarzy, ktoś coś może powiedzieć?

Hakelbery
degustator
 Wysłana - 5 październik 2015 16:42       [zgłoszenie naruszenia]

[olx.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-318i-cabrio-1998r-super-stan-CID5-IDaxYoZ.html#c6d0ebdd58]

A jesli nie chcesz BMW to poszukaj prelude

Polakom gratulujemy ceny benzyny

<%-)CHORY PASTOR HALELUJA%-)>

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Silnik +150km Honda/Peugeot/Volvo/Vectra do 12k